GOLDEN ROSE Vitamin E Lipstic - lūpų dažai Nr. 65 ir Nr. 115

Per karantiną dažausi itin minimaliai, tiesą sakant iki praeitos savaitės visai nesidažiau, arba atėjus atitinkamai nuotaikai pasiryškindavau tai antakius, tai tik lūpas, o to makiažu nepavadinsi. Prieš ir per Velykas pasidažiau minimaliai ir peržvelgiau savo kosmetikos stalčius - esu visiškai patenkinta turimais kiekiais, nors ir ne visu tų stalčių turiniu. Tikrai nebenoriu daugiau jokios papildomos spalvos, man netrūksta jokios papildomos tekstūros, tad po truputį, kartas nuo karto vis papasakoju bloge apie tuos produktus, kurie liko kiek primiršti, nerodyti bloge arba rodyti tik labai periodiškai, šalia kitų priemonių. Tarkim Golden Rose lūpų dažai - esu jų turėjusi ne vieną pakuotę, tad net primiršau, kad bloge niekad neaprašiau, nepapasakojau ir neparodžiau jums. Taisau klaidą ir šį kart noriu šiek tiek papasakoti apie klasikinius lūpų dažus, dviejų skirtingų leidimų ir dviejų skirtingų atspalvių.

"Ankstesnės kartos mums paliko ne tiek parengtus atsakymus į klausimus, kiek pačius klausimus."
Seneka


Produktas: GOLDEN ROSE Vitamin E Lipstic - lūpų dažai Nr. 65 ir Nr. 115
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: teplūs
Tūris: po 4,2 g
Kaina: kiekvienas po 2,60 EUR
Kur galima įsigyti: Golden Rose salelėje Akropolyje, Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Camelia vaistinėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Puikūs ilgalaikiai lūpų dažai, kurie gerai padengia lūpas ilgam. Su drėkinamosiomis medžiagomis. Suteikia lūpoms minkštumo ir švelnumo. Dėl geros dengiamos sudėties, praturtintos vitaminu E, nudažo lūpas blizgia, švytinčia spalva. Iš plačios spalvų paletės galima lengvai išsirinkti tinkamiausius lūpų dažus.


Pakuotė. Iš pigių kosmetikos priemonių tikrai nesitiki prabangių ar įspūdingų pakuočių, galiausiai tai ir nėra svarbu - daug svarbiau kaip veikia produktas. Kita vertus, visuomet labai smagu, kai pakuotė maloniai graži akims. Šiuo atveju nuotraukose matote du skirtingus to paties produkto leidimus: abi pakuotės juodos plastiko ir aukso spalvos metalo imitacijos intarpais. Na gražiai atrodo, gana solidžiai ir nors didelės kokybės pakuotėje nėra, bet pigumo jausmu iš pirmo žvilgsnio tikrai nekvepia. Abu lūpų dažai buvo supakuoti juodo kartono dėžutėje su aukso spalvos akcentais. Visai smagiai atrodo pakuotės, tik galbūt norėčiau ant priemonės dugno matyti kokio atspalvio tai lūpų dažai (dabar ten tik numeris), kad būtų lengviau identifikuoti kokią spalvą laikau rankose ir lengviau būtų rasti kokios man reikia.

Kvapas lūpų dažuose man nereikalingas. Kai kurios kompanijos renkasi jų nenaudoti, kai kurios lūpų dažus kvėpina vanile, saldumynais ar gėlėmis. GR dažai kvepia gėlėmis, kvapas primena L'Oreal lūpų dažus, bet nėra lygiai toks pat, neišlieka labai ilgai. Man asmeniškai jo galėtų ir nebūti.

Konsistencija kiek minkštesnė ir drėgnesnė nei įprastinių lūpų dažų, jaučiasi lengvas riebumo jausmas. 


Sudėtis: PPG-3 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Hydroxystearate, Cera Microcristallina, Synthetic Fluorphlogopite, Caprylic/ Capric Triglyceride, Synthetic Wax, Octyldodecanol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica, Cera Alba, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Alumina, Phytosteryl/ Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Phenoxyethanol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Octadecyl Di-t-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Linalool.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 19140, CI 15850, CI 17200, CI 15985, CI 16035, CI 42090, CI 77000, CI 45380, CI 12085, CI 73360, CI 77742, CI 47005, CI 75470, Tin Oxide.

Be parabenų.


Poveikis. Lūpų dažai lengvai dengiasi ir nepaprastai maloniai jaučiasi ant lūpų odos. Turiu pagirti pigmentaciją - vienu perbraukimu ji beveik tobula. Antrojo norisi užtikrinimui, na ir greičiausiai iš įpročio. Vis vos riebesnė konsistencija nesijaučia nemaloniai ant lūpų, neturi kažkokio nefaino riebumo, tačiau ant lūpų nesijaučia sausi ar nemaloniai kieti. Ir tas pojūtis lydi ne tik dengiant priemonę, tačiau ir dėvint dažus ilgesnį laiką.

Esu pirkusi šių dažų ir anksčiau, o šiai dienai turiu ryškiai raudonus, beveik klasikinės raudonos spalvos dažus (Nr. 65) ir nude-rožinius (Nr. 115). Pastarieji pakuotėje atrodė lyg bus visiškai nude, bet patepus ant odos matau, jog tai kiek prislopinta rožinė spalva. Šiuo atveju pirmas žvilgsnis į produktą pasirodė apgaulingas. Abu atspalviai suteikia lūpoms saikingo blizgesio efektą.


Turiu pastebėti, kad dažus labai lengva dengti - net ir be veidrodžio galima visai padoriai pasidažyti, nors pieštukas tikrai praverstų, ypač raudonam atspalviui. Aš neretai kiek didinu savo viršutinę lūpą brėždama vos vos už kontūro, ir be pieštuko ta linija buvo šiek tiek matoma. Tad reiktų turėti galvoje, kad čia galioja beveik visuotinai priimtina taisyklė - su lūpų kontūro pieštuku efektas geresnis.

Gamintojas ant pakuotės minėjo, kad tai ilgai išliekantys lūpų dažai. Na, tikrai ne - atspalvis lengvai nusivalo valgant, palieka pėdsakus ant puodelio. Visgi, nusitrina tolygiai už kontūrų neišvaikšto, tad pykti nėra dėl ko. Sakyčiau tikrai neblogi dažai, o kadangi kartoju, kaip ir aišku, kad man visai patinka kainos ir kokybės santykis, platus atspalvių pasirinkimas, malonus pojūtis ant lūpų ir gera pigmentacija. Ar jums teko bandyti? Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą