ORIFLAME "Eclat Mademoiselle" tualetinis vanduo moterims

Vis dar karantinas ir nors jo sąlygos šiek tiek laisvėja, tačiau į darbus aš dar negrįžtu. Tiesą sakant, nors ir esu nedarbingume dėl vaiko, tačiau tenka kartais prisėti prie kompiuterio ir pasidarbuoti - gi nepaliksi savo klientų likimo valiai kaip ir neperduosi turimų situacijų kitam, nežinančiam kas ir kaip. Tai va, tik dienos metu tai padaryti neįmanoma, o vakarais tiek dirbdama, tiek rašydama blogą jaučiu, jog nei jėgų, nei minčių nebėra. Karantinas mums vis dar tęsiasi ir toliau gyvensim tokiu pačiu tempu - dieną krūva darželio užduočių, o dabar kai prasiskėlęs galvą, tai dar ir dėmesio reikia dvigubai daugiau, tarsi kažkokios paguodos iš mamos. O be tos mamos nei miegoti, nei valgyti jau nebeišeina... Va taip ir gyvenam, tačiau džiaugiuosi tuo artumu, kurį išgyvename su vaiku ir mūsų tarpusavio ryšys šiuo metu stipriausias per pastaruosius metus. Tai džiugina, net labai!
Tačiau vistiek, labai džiaugiuosi tais rytais, kai atsikeliu kiek anksčiau ir lengvai patepu veidą makiažo pagrindu, perbraukiu antakius ir lengvai pasikvėpinu - gerą mėnesį gyvenau be jokio makiažo, be kvepalų ir regis praeitą savaitę viduje kilo toks stiprus noras šiek tiek pasidažyti, skaniai kvepėti, pasistengti su plaukais. Nustebino ir mane pačią, tad pratinginiavus mėnesį aš vėl džiaugiuosi tomis mažomis moteriškomis smulkmenomis. Šį kart apie balandžio kvepalus, nebrangų Oriflame Eclat Mademoiselle tualetinį vandenį.

"Didžiausias iššūkis gyvenime yra įveikti savo paties (nusistatytas) ribas ir eiti taip toli, kaip niekada nebūčiau nė svajojęs."
P. Gauguinas
  

Produktas: ORIFLAME "Eclat Mademoiselle" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Švedijoje
Tūris: 50 ml
Kaina: pilna kaina 24,90 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų (internetu)
Leidimo metai: 2017 m.
Kvapo kategorija: gėlių-vaisių

Gamintojo aprašymas: Pajusk kvapą, kuris trykšta švelniu, egzotišku ir didingu moteriškumu. Baltoji kinrožė yra svarbiausia su savo gėlių ir subtiliomis vandens natomis. Gėlė įkūnija klasikinę, romantišką prabangą. Tai puiki jaunos paryžietės kompanionė.

ČIA

Viršutinė nata: kriaušės, frezijos, obuoliai
Širdies nata: jazminai, rožės, kinrožė
Apatinė nata: palisandro raudonmedis, gintaras, muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, ISOEUGENOL, PHENOXYETHANOL, +/-: CI 60730, CI 17200.

ČIA

Pakuotė. Užsakius šiuos kvepalus laukiau, kol mano namus pasieks standartinio, 50 ml dydžio pakuotė ir nustebau - tiek dėžutė, tiek buteliukas atrodė labai maži. Paprastai tokio kiekio pakuotės būna milžiniškos, o čia - laisvai telpa į delną, nors kiekis tai lygiai toks pat. Tad pirmuoju įspūdžiu labai maloniai nuteikė pakuotės kompaktiškumas.

Iš esmės čia viskas gana paprasta: balta kartono dėžutė su iškilaus rašto paviršiumi ir keli violetiniai akcentai. Jei matyčiau tik kartoninę dėžutę prieš perkant - niekada nekiltų mintis paauostyti ar tuo labiau aklai įsigyti tualetinio vandens. Skaidraus stiklo kampuotas buteliukas žemas, kvadrato formos su apvaliu, kiek briaunuotu skaidriu dangteliu. Visa puošyba paremta aukso spalvos užrašais bei pačiais kvepalais, nudažytais švelniai violetine spalva.


Kvapas yra labai labai subjektyvus dalykas. Ir kuo daugiau rašau apie kvepalus, tuo labiau tuo įsitikinu. Apskritai tikriausiai abosliučiai viskas yra labai individualu ir priklauso nuo mūsų patirties, pomėgių ir daugelio kitų aspektų, tačiau aromatai... net ir tą patį kvapą uostant uoslė ima ir apgauna: kiekviena tą patį kvapą gali užuosti visai skirtingai, o kur dar mūsų odos chemija, kuri savaip sužaidžia su kvapų molekulėmis ir duoda visiškai skirtingus rezultatus. Net ir nuostabiausias kvapas, kuris regis idealiai tinka draugei ir sukuria magišką atmosferą ant mūsų odos, prie mūsų stiliaus gali nederėti, kurti atstumiančią emociją, tiesa? Tad kalbėti apie kvapus visuomet yra gana slidu ir realiai tikėtis, kad požiūriai sutaps su kažkuo kitu yra reta.

Šito kvapo natas sudaro vaisiai ir gėlės bei mediena apatinėje natoje. Tik pasipurškus jaučiasi saikingi sultingos aiškiai vaisinės natos, tačiau šalia aiškiai skamba ir duslesnė frezija, gaivus jazminas ir rožės. Deja, muskuso natos atskleidžia sintetinį poskonį, kuris ačiū Dievams ant odos ilgam neužsilieka. Pradžioje kvapas turi lengvo aštrumo, kuris gana greit pereina į pudrišką sintetinį muskusą. Išdžiūvus ant odos kvapas tampa kiek gaivesnis, aiškiausiai jaučiasi gėlės ir vos vos muskuso.

Man aromatas pasirodė gana įprastas, lengvas, standartinis gėlių ir vaisių aromatas, kuris neužmuša saldumu, vaisiai nėra itin sultingi ar permušantys gėles. Žavingas, lengvas, gerai subalansuotas moteriškas kasdienis aromatas, kuris tikriausiai nelabai tiks biuro aplinkai, tačiau puikiai derės su kasdiene pavasariška nuotaika.

ČIA
Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas nėra labai stiprus, sakyčiau vidutiniškas, jaučiamas per maždaug ištiestą ranką. Nestebina ir standartinis 3-6 valandų išlikimas ant odos. Atnaujinti kvapą man reikia kas 4 valandas, bet žinau, kad juo neerzinu šalia esančių uoslės.


Lengvas, žavingas, moteriškas ir gerai subalansuotas gėlių ir vaisių aromatas pavasariškai nuotaikai. Visiškai niekuo jis manęs nenustebino: aromatas gana standartinis gėlių-vaisių kategorijos atstovas, išlieka tiek kiek kiti, stiprus tiek kiek kiti. Tai nereiškia, kad man nepatiko - patiko, kaip paprastas, niekuo neišsiskiriantis aromatas. Sakyčiau lengvai, saulėtai pavasario dienai pats tas. Va kaip šiandien, kai norisi šiek tiek pasikvėpinti.

Aromatas panašus į:
- ORIFLAME "Miss O Fashion Princess"
- CELINE DION "Sensational"
- DAVIDOFF "Cool Water Sea Rose"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. jo, kvapai yra toks individualus dalykas, kad net neaišku ką sakyt apie juos - reikia uostinėti ir spręsti :D ar perki kvapus jų neuosčiusi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesą sakant kaip kada: būna, kad tik per aprašymą, perku aklai kaip sakoma, perskaičiusi natas. Būna jau kažkur buvau uosčiusi ir tik po kiek laiko perku. Įvairiai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą