PIRMAS ĮSPŪDIS. INGLOT HD Perfect Coverup Foundation - tobulai maskuojantis makiažo pagrindas visiems odos tipams Nr. 76

Šitie karantino laikai man regis yra puikus metas išbandyti kažką naujo ir nors kosmetika nebesidomiu taip intensyviai, kaip anksčiau, bet bandyti dar turiu ką. Man visai smagu patestuoti vieną ar kitą naują dalykėlį, va šiuo metu bandau krūvą advento kalendoriaus miniatiūrinių produktų ir visai noriu ištuštinti prisikaupusią mėginių dėžutę. Turiu kelis makiažo pagrindų mėginius, kurių negaliu išbandyti darbo dienomis, na kai einu į darbą - vargu ar gera mintis darbe pasirodyti su per tamsiu makiažo pagrindu? O kaip taisyklė, mėginiai visuomet būna gerokai tamsesni nei šiaip naudotum. Va, šiandien tepiau ant odos Inglot HD tobulai maskuojančią kreminę pudrą ir noriu trumpai papasakoti (bei parodyti) kokie mano pirmieji įspūdžiai.

"Nėra neįmanomų svajonių. Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma."
B. M. Koni



Ką žada gamintojas: Tobulai maskuojantis makiažo pagrindas visų tipų odai.
Specialios sudedamosios dalys:
- HD pigmentai
- Polisilikonas-11
- Planktoninis eksopolisacharidas
- Baltųjų triufelių ekstraktas
- Vitaminas E

Savybės:
- Užtikrina ilgai išliekantį padengimą
- Maskuoja odos netobulumus
- Suteikia natūralų lengvą užbaigimą
- Gerai prisitaiko prie odos tono
- Sulaiko sebumo perteklių ir palaiko natūralų odos drėgmės balansą
- Hipoalergeniškas, tinka jautriai odai
Gali naudoti ant švarios odos arba ant bet kurios Inglot makiažo bazės
Dengti teptuku skirtu skystai pudrai arba kempinėle

Naudojimas: Užlašinkite pagrindo ant savo paletės (galite naudoti zoną, tarp pirmo ir antro rankos pirštų išorinėje plaštakos pusėje). Pagrindą tepkite nuo veido viršaus į apačią ir nuo centro į šonus. Taip bus išvengta priemonės sutekėjimo į raukšleles. Padenkite kaklą: pakelkite smakrą į viršų ir tepkite nuo jo žemyn.


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polysilicone-11, Glycerin, Mica, Methyl Trimethicone, Butylene Glycol, Polymethyl Methacrylate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Sodium Chloride, Synthetic Flourphlogopite, PEG/ PPG-18/18 Dimethicone, Silica, Phenoxyethanol, Hydrogenated Lecithin, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Tocopherol, Laureth-12, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Parfum, Tuber Aestivum Extract, Alteromonas Ferment Extract, Tin Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).


Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 35 ml
Kaina: 25,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Mano nuomonė. Pirmas įspūdis ir pirmas žvilgsnis nukrypo į turimo mėginio atspalvį - jis akivaizdžiai man per tamsus ir netinkamas, tačiau norėdama aiškiai pajausti kas čia per priemonė, specialiai jos nešviesinau lašiukais ir kaklo nedengiau, kad aiškiai matytųsi skirtumas. Na ir nuotraukose apačioje jokių redagavimų nėra atlikta - viskas taip, kaip realiai atrodė kiekviename žingsnyje.

Pirmiausia kas akivaizdu - tai sunki priemonė, kuri iš ties apsunkina veido odą ir yra ant jos jaučiama. Sunkoka konsistencija greitai džiūva padengta ant odos, greit sausėja, tad dirbti reikia greitai. Bandžiau pagrindą dengti visais būdais ir turiu pastebėti, kad tokio sunkumo priemones lengviausia paskirstyti tiesiog pirštais. Su šepetėliu ir kempinėlėmis tai per ilgai dengėsi, tai teko ilgiau vargti norint tolygiai paskirstyti.


Kas man labai patiko? Pasižiūrėkite į nuotraukas - makiažo pagrindas tobulai gerai maskuoja visus spalvos pakitimus ir sugeba vizualiai paslėpti mažesnius odos trūkumus - tarkim nedideli spuogeliai ar ryškesnės poros tampa mažiau matomos. Iš arti žiūrint matosi, kad priemonė kiek sukrenta į raukšleles, tačiau tyrinėti odą reikia iš labai arti. Efektas iš ties labai džiuginantis ir malonus akims bei išlieka visą dieną nepakitęs. Visgi, esu linkusi manyti, jog šitas pagrindas būtų tinkamesnis arba kiek riebesniems odos tipams (galbūt mišriai) arba proginiams makiažams, kai žinai, kad reiks fotografuotis ir kai norisi vizualiai sulyginti odos atspalvį. Man asmeniškai jis kiek per sunkus, matinis užbaigimas nėra mano mylimiausias, tad aš žinau, kad šio nesusigundyčiau pirkti, nors pirminė nuomonė iš ties labai gera.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai