KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Cucumber" - drėkinanti lakštinė veido kaukė iš skiltelių

Šiandien pagalvojau, kad puiki proga pasilepinti veido kauke ir ta proga iš likusio pluoštelio ištraukiau smagią Kocostar kaukę iš skiltelių. Esu bandžiusi kelias šios kompanijos kaukes ir visos jos panašios vienu bruožu - su šiomis kaukėmis smagu fotografuotis - jos šaunus instagraminis produktas pasilepinimui namuose. Šį kart bandau agurkinę, kuri žada intensyviai drėkinti odą.

"Yra trys naudingi ir trys žalingi draugai. Naudingieji - tiesus, nuoširdus ir daug žinantis. Žalingieji - veidmainis, pataikūnas ir plepys."
Konfucijus


Produktas: KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Pineapple" - elastingumo suteikianti lakštinė veido kaukė iš skiltelių
Gamintojas: "Firstmarket" Co. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atgaivina, padrėkina odos paviršių
Labiausiai nepatiko: palieka stiprų lipnumo jausmą
Tūris: 12 gabaliukų (20 ml)
Kaina: 4,59 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, topbeauty.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Efektyviai drėkinanti lakštinė veido kaukė iš skiltelių.
Naudojimas: Uždėkite kaukę ant švarios odos ir palaikykite 15 -20 minučių. Įmasažuokite serumo perteklių į odą. Nenuplaukite.


Plastikinė kaukės pakuotė žalias maišelis su skaniais agurkiniais paveiksliukais, pro kurią kitoje pusėje matosi agurkinės kaukės skiltelės. Jau pakuotė atrodo pakankamai smagi naudoti.

Kvapas. Paprastai sakau, kad šitos kaukės nekvepia kai vaisiai, nupaišyti ant maišelio, tačiau turiu pastebėti, kad šį kart kaukė tikrai turi kažkokį agurkus primenantį aromatą.

Konsistencija. Lakštinės kaukės skiltelės pritintos veikliosiomis medžiagomis ir atrodančios kaip tikri agurkai.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Xanthan GumPEG-6o Hydrogenated Castor OilCarbomer, Salicornia Herbacea Extract, Phragmites Communis Extract, Buddleja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract1,2- Hexanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Allantion, Arginine, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Parfum.


Poveikis. Iš ties pats smagiausias dalykas šioje kaukėje yra žaisminga jos forma, nors reikia pripažinti, kad ne pati praktiškiausia. Bent jau sausiaodėms tai šioks toks trūkumėlis, kai kauke negali padengti visos odos, tuo tarpu kitiems odos tipams tikriausiai labai patogu kaukę dėti tik ten, kur sausėja ar norisi daugiau priežiūros. 

Agurkų skrituliukus ant odos laikau tol kol jie šiek tiek pasausėja, bet jokiais būdais neišdžiūva. Išdžiūvusi ant veido odos lakštinė kaukė duoda daugiau žalos nei naudos. Galbūt serumo kaukėje galėtų būti truputį daugiau ir po kaukės nuėmimo juo norėtusi pateplioti tas vietas, kurioms kaukės neužteko.


Nuėmusi kaukę pirmiausia pastebiu intensyvų odos lipnumo jausmą - plaukai sruogomis limpa prie veido, tarsi jis būtų ištepliotas itin lipniu lūpų blizgesiu. Ir prireikia labai daug laiko, kol serumas pilnais susigeria ir odos lipnumas dingsta. Kokį efektą pastebiu? Kaukė gerai gaivina ir intensyviai padrėkina paviršinį odos sluoksnį. Viskas, daugiau vargiai ar galima tikėtis. Apskritai šių kaukių sudėtys gana panašios vieną į kitą ir skiriasi tik augaliniais ingredientais, tad tikriausiai normalu, kad jos visos drėkina bei gaivina - kai kurios stipriau, kai kurios kiek silpniau. 

Apskritai vertinant kaukė man patiko, patiko ir kitos - jos forma visuomet pakelia nuotaiką, atgaivina odą ir sudrėkina odos paviršių. Kaukiadienis užskaitytas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. haha, rimtai atrodo kaip tikri, labai plonai papjaustyti agurkai :D
    o lipnumo jausmas labai dažnai lieka nuo laikštinių kaukių, vienintelis minusas, nes šiaip labai patogus naudojimas jų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitos kompanijos kaukės visos labai fotogeniškos :)
      Taip, dauguma jų turi tą nemalonų lipnumą.

      Panaikinti

Rašyti komentarą