EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis No. 103)

Pagaliau! Po pusantro mėnesio aš nusilakavau nagus! Kaip ir kasmet, labai panašiu laiku, mano nagai prašo poilsio, norisi leisti jiems pailsėti nuo lakavimo, o ir karantino metu visai nereikėjo jokio nagų lako, nereikėjo nei lako, nei galvoti apie spalvas, nei tuo labiau bandyti kažką naujo. O va praeitą savaitę užsimaniau ir griebiau vieną, bandžiau sutvarkyti ataugusias odeles ir vėl pasipuošti spalvomis.

"Jeigu jaučiatės laimingas, neanalizuokite savo laimės: tai tas pats, kaip suplėšyti gražią peteliškę, kad būtų geriau matyti jos grožis."
P. Mantegaca



Produktas: EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis No. 103)
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greit džiūva 
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 5 ml
Kaina: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: EVELINE MINI MAX - tai greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas. Subtilios, neutralios arba klasikinės nagų lako spalvos sukurs nepriekaištingą manikiūrą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/ Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Betonite, Adipic/ Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate.
May contain: Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilivcate, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Powder/ Ethyl Acetate, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850, CI 74160, CI 15985, CI 77510, CI 15880, CI 45410, CI 45380, CI 45350, CI 45370, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 73360.


Mano nuomonė. Volelio formos stiklinis buteliukas labai paprastu dizainu ir išvaizda. Nagų lako šepetėlis, kaip ir teigia gamintojas, platus, tačiau vidutiniško ilgio. Šepetėlis gal ir būtų fainas, tačiau bėda ta, kad nukirptas labai nekruopščiai, iškarpytas, atrodo lyg nukandžiotas. Apmaudu - būtent šepetėliui turėtų būti skirtas didžiausias dėmesys. Juo palyginus lengva naudotis, tačiau tie netolygūs kraštai trukdo gražiai padengti laką prie odelių, tiksliau apsunkina lako padengimą.

Pati nagų lako formulė nei per skysta, nei per tiršta, standartinio tirštumo, dengiasi ir skirstosi ant nagų palyginus lengvai. Tačiau šiam atspalviui trūksta pigmentacijos - pirmas sluoksnis permatomas, spalva apsidengia ne itin tolygiai. Antrasis nagų lako sluoksnis būtinas ir spalvos sodrumui, ir intensyvumui, ir tolygesniame efektui išgauti.

Pirmas sluoksnis

No.103 atspalvis vienas iš tų keistų tarpinių. Iš esmės tai spalva tarp tamsiai mėlynos ir tamsiai žalios spalvos. Nepriklausomai nuo intensyvumo, vaikystėje šią spalvą vadindavome elektrine, nors nemanau, kad tai tinkamiausias pavadinimas. Įprastai ji atrodo tamsiai mėlyna, tačiau saulės šviesoje išryškėja tamsiai žalia, prislopinto intensyvumo spalva.
Išdžiūvęs nagų lako paviršius tampa intensyviai blizgus ir įgauna beveik gelinio nagų lako efektą. Tiesiog tobula.

Antras sluoksnis

Labai apmaudu, kad šito lako intensyvumas dingsta baiginėjantis pirmai parai ar prasidedant antrai dienai. Blizgesys tiesiog dingsta, nusitrina nuo paviršiaus ir lieka tik atspalvis. Pats nagų lakas labai ilgu išlikimu nepasižymi, maždaug 3 dienos pavakare jau matau ryškesnius, pasitrynusius nagų galiukus, tačiau jis neskeldėja ir netrupa. Sakyčiau išlieka iki kokių 4 dienų ir ne ilgiau. Kiek per trumpai iki pilnos laimės, tačiau ir ne apmaudžiai trumpai. Neblogas lakas už nedidelę kainą, tik kokybė labai priklauso nuo pasirinkto atspalvio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai