RITUALS... The Ritual of Ayurveda Hydrating Hand Lotion "Indian Rose & Sweet Almond" - drėkinantis rankų losjonas su indiškų rožių ir saldžiųjų migdolų aliejais

Turiu turiu tų kalėdinių priemonių nuotraukų, o ir pavasarinės prasidėjo, tai šiuo laikotarpiu bus tokių maišytų nuotraukų, tai pavasaris, tai žiema. Va Rituals rankų kremą naudoti pradėjau žiemą ir buvau jį nusinešusi į darbą, paskui naudojau namuose. Rankų kremas tikriausiai yra viena didžiulė išimtis, kurios nedarau niekam kitam - visuomet rankų kremų turiu atidariusi bent porą pakuočių, o dažniausiai atidarytos būna 3-4 vienu metu! Viena darbe, viena rankinėje ir pora namuose, kurių vienas lengvas dieninis, o kitas - riebesnis nakčiai. Šį kart pasakoju apie Rituals su nuostabiu, aromatu ir funkcija, kurią apibrėžčiau, kaip dienine arba darbine, čia jau pagal poreikius.

"Geriau kažką daryti netobulai, nei nieko nedaryti nepriekaištingai."
R. H. Schulleris



Produktas: RITUALS... The Ritual of Ayurveda Hydrating Hand Lotion "Indian Rose & Sweet Almond" - drėkinantis rankų losjonas su indiškų rožių ir saldžiųjų migdolų aliejais
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: drėkinti, maitinti ir suteikti glotnumo rankų odai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių saugumas
Tūris: 70 ml
Kaina: 8,90 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Itin raminantis rankų balzamas, kad jūsų rankų oda būtų pamaintinta ir glotni. Senovės Ajurvedos ingredientai: saldžiųjų migdolų aliejus, kuris minkština odą, bei indiškos rožės derinys sukuria ramybės pojūtį ir kūnui, ir sielai.


Pakuotė. Standartinė, plastikinė kremo tūbelė su atkemšamu dangteliu apačioje. Produktas yra Ayurveda serijos gaminys, tad vienijamas panašaus dizaino - raudonos spalvos tūbelė, rudas dangtelis ir keli indiški, tačiau pakuotės neperkraunantys motyvai.

Kvapas. Rituals produktai stebina savo kvapais ir čia gamintojas yra tikriausiai nepralenkiamas. Rankų kremas kvepia švelniu rožių ir harmoningai suderintu saldžių migdolų aromatu. Kvapas nėra lengvas, jis netgi stiprokas, tačiau  toks malonus, toks nuostabus, kad pasitepus rankas kremu, jas norisi nuolat uostyti ir uostyti... Nuostabu ir tikriausiai tokiose priemonėse kvapas padaro labai didelį įspūdį ir deda labai didelį pliusą rankų kremams, bent jau man. Man patinka maloniai kvepiančios rankos po jų drėkinimo.

Konsistencija lengva, iš ties labiau primena losjoną, nei rankų kremą.

Sudėtis: AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ISODECYL NEOPENTANOATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER OIL, PARFUM/ FRAGRANCE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM POLYACRYLATE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.

Be parabenų ir mineralinio aliejaus.


Poveikis. Šitas kremas be jokių abejonių yra dienos meto kremas. Nuostabu, kai darbo metu išsausėjus rankoms (darbe buvo siaubingai sausinantis muilas), o prieš karantiną ir nuo dezinfekcinių skysčių, jas gali pasitepti kremu ir iš kart toliau darbuotis. Popierių pas mus labai mažai, užtat nuolat tarškini kompiuterio klaviatūra ir riebaluotos rankos darbe tikrai nėra privalumas.

Kremas labai greit susigeria. Tikriausiai tai greičiausiai susigeriantis kremas, kokį tik galiu prisiminti - sekundžių reikalas susigerti. Pasitepi ir 1,2 - gali vėl dirbti! Tai didžiulis privalumas. Tačiau ne ką menkiau žavi ir nuostabus kvapas ir efektas. Priemonė drėkina rankų odą, suteikia komforto jausmo sausėti pradedančiai odai ir šiek tiek ją šviesina/ lygina - vizualiai rankos atrodo šiek tiek jauniau.

Man labai patinka ir žavi absoliučiai viskas. Aišku, galiu kabinėtis prie sudėtinių dalių, bet rankos ne veidas, tad nesikabinėsiu ir pasidžiaugsiu, kad patiko viskuo: efektas, susigėrimas, kvapas, kaina! Tobulas dienai, rankinei ar biurui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. man taip pat vienas iš mėgstamiausių aspektų naudoti rankų kremą - nuostabus jų kvapas po to :D
    be to, šio aromato rituals dušo aliejų radau Lookfantastic grožio dėžutėje kovo mėnesį, tai man kvapas kaip ne rožių mėgėjai nelabai, bet gi ei - kiek nosyčių tiek nuomonyčių)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :)
      Kiekvieno nosytė skirtinga, užtat kokią įvairovę turim :) O kaip tau pasirodė kremo kokybė? Patiko?

      Panaikinti

Rašyti komentarą