ZEAL Mud Mask Seaweed & Green Bean Purifying - drėkinamoji purvo kaukė su jūros dumbliais ir žaliosiomis mungo pupuolėmis

Merginos per karantiną sako, kad sunaudoja daugiau kaukių nei įprastai ir lepinasi grožio procedūromis gerokai dažniau nei anksčiau. O kaip jūs? Mano kaukių rutina beveik nepasikeitė - vis dar naudoju kaukes porą kart savaitėje - kartas skirtas daugkartinei, o savaitgalis - vienkartinei. Galbūt ir visai nieko būtų nuolat sėdėti su kauke, bet pastaruoju metu ir minimaliai pasidažyti norisi, tad niekas pernelyg nesikeičia. Šiandien ne savaitgalis, bet rytą pradėjau vienkartine veido kauke iš Zeal.

"Žmogaus prigimtis liepia alkaniems kovoti dėl maisto, išsekusiems stengtis pailsėti, darbo išvargintiems ieškoti atokvėpio, o pažemintiems rūpintis pagarba."
Kung Sun Jangas


Produktas: ZEAL Mud Mask Seaweed & Green Bean Purifying - drėkinamoji purvo kaukė su jūros dumbliais ir žaliosiomis mungo pupuolėmis
Gamintojas: "Tazol Biological Technology" Pagaminta Hong Kong, Kinija
Paskirtis: valyti odą, tonizuoti, drėkinti
Tinkamas tipas: nenurodyta, bet manau riebesnei odai
Labiausiai patiko: neblogai valo
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,04 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: ZEAL valomųjų kaukių serija - tai specialiai sukurtas ekspertas odos valymui ir tonizavimui. Nuvalo visus odos nešvarumus. Jau po 10 minučių jūsų oda bus švari ir skaisti. Drėkinamosios kaukės pagrindas - žaliosios Mungo pupuolės, dar vadinamos žaliaisiais perlais, kurie nuvalo visus nešvarumus ir odos riebalus. Jūros dumbliai papildo odą drėgme ir suteikia jai ilgalaikį drėkinimą ir minkštumą. 
Naudojimas: ant nuvalytos veido odos tolygiai paskirstyti kaukę, vengiant akių ir lūpų srities. Po 5-10 minučių nuplauti vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2 kartus per savaitę.


Plastikinė kaukės pakuotė tiesiog vienkartinis maišelis, atrodantis kaip kosmetinės priemonės buteliukas. Dizainas pastelinių spalvų ir labai mergaitiško, jaunatviško dizaino - ne pats mieliausias mano širdžiai, tačiau nemalonių emocijų nekelia.

Kvapas sunkokai nusakomas, labiausiai primena kosmetikos priemonių ir kvepalų mišinį. Užsidėjus kaukę praktiškai nejaučiamas, tad uoslės neerzina.

Konsistencija. Veido kaukė molio pagrindo ir tokios kaukės paprastai būna tirštesnės, bet šita... eina sau kokio tirštumo! Ją sunku iškrapštyti iš pakuotės, sunku padengti ant veido - toks kažkoks kietas, per sausas produktas.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Kaolin, Glyceryl Stearate SE, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Dimethicone, Mineral Oil, Methylparaben, Propylparaben, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Triehanolamine, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamete, Parfum, Vigna Radiata Seed Extract, Sargassum Pallidum Extract.


Poveikis. Dėl itin sausos veido kaukės konsistencijos ją sunkiau padengti ant veido nei kitas molines kaukes. Tik uždėjus ji šiek tiek dilgčioja odą, tad iš kart skubu žiūrėti į sudėtį. Tiesą sakant jau senokai sudėtyje nemačiau tiek parabenų, žalingų ingredientų, o deklaruojamų natūralių ingredientų toks mažas lašelis, kad vargiai gali duoti kokį efektą.


Kaip ir visos molinės kaukės, ji nusiplauna sunkiai ir čia gelbėja veido kempinėlės. Odos kaukė nesudirgina, gal tik skuostai vos vos parausta, tačiau labai trumpam. Kalbant apie poveikį - nežinau, matau kad šiek tiek pavalo odos paviršinius sluoksnius. Gamintojas dar žada ir drėkinti, bet... tų drėkinančių ingredientų sudėtyje labai mažai ir jokio realaus poveikio nėra. Kaukė kaip kaukė, nei giliai išvalys, nei odą sudrėkins. Šiek tiek pavalys odą, riebiaodėms šiek tiek nuims riebaliuką - sakyčiau vidutinė, nieko įspūdingo ir neverta kartojimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai