#68/2020 Kovo mėnesį baigiau.

Nežinau kaip jums, bet man šis karantinas pagaliau susidėliojo į šiokią tokią rutiną, kuris vadinasi diena su vaiku: kartu keliamės, sportuojam, prausiamės, pusryčiaujam, aprūpinam gyvūnus maistu,  gaminam pietus, keliaujam atlikti darželio užduočių, tuomet pietų miegelis, kurio metu skubu susisukti su darbais, kur vaiko pagalbos nelabai reiktų. O atsikėlus viskas nuo pradžių - valgis, darželio užduotys arba šiek tiek laisvos formos žaidimo, vakarienė, laisvo laiko pora valandėlių ir pietų miegas. Regis pastarosiomis dienomis mano vaiką kankino nerimas - net jei ir ne viską supranta, tačiau nerimą ir negeras emocijas aplinkoje puikiai jaučia, ypač jei išgirsta per radiją taip dažnai kartojamą "karantinas" arba "virusas"... Užtat televizijos visai nebejungiame ir regis mums abiems tai labai padeda ir geriau jaustis ir būti ramesniems. Pagaliau... nors šiandien jau pagalvojau, kad būtų faina išsidrėbti ant kokios sofutės ir skirti ramybės laiko sau, kokiam filmui ar knygai. Dabartinė rutina visiškai nepalieka jokio laiko man - jei ne vaikui, tai tos kelios minutės skiriamos namų ruošai (aha, kurią irgi dažnai su vaiku darom) arba paskiriems smulkiems darbams. Tačiau, nors ir jaučiuosi užsikrovusi vaiko dienotvarke, bet džiaugiuosi, kad nebepasikartoja nerimo jausmo sukeltas slėgimas krūtinėje, baimės jausmeliai ir šiaip pasapaliojimai apie karantiną. Žodžiu, esam baisiai užsiėmę, o jūs?
Kaip visuomet blogas liūdi užmirštas visą dieną ir tik vakare atrandu šiek tiek laiko papildyti įrašus. Šiandien žadėjau parašyti apie naminį modeliną, tačiau ir baigtų produktų laukiate, tad teks bandyti suktis, nors jau bijau kažką rimčiau prisižadėti.

"Elgesys - tai veidrodis, kuriame visi rodome savo veidą."
J.V. Gėtė


Kūnui

Sunaudojau ir vis dar nesu tikra ką apie ją galvoti. Pasižiūrėjus į sudėtines dalis nors užmušk netikiu, kad čia nėra nieko kito, išskyrus druską. Čia turi mažų mažiausiai būti ir dažiklių, ir kvapiųjų medžiagų. O kalbant apskritai - viskas čia buvo gerai, atsipalaiduoti padėjo, gerai ištirpo, keistokai kvepėjo, bet pakankamai intensyviai.
Gal ir kartočiau, gal ir ne - nuomonė neutrali.

2. SUDOCREAM tepalas/ kremas, 60 g
Jau paskutinis indelis ir manau, kad šito nebepirksiu. Vaikas gerokai paugo, riebių apsauginių kremų nebereikia, tad paskutinis. Šiuo metu naudojame drėkinamuosius, o ir man pačiai riebių kremų nebesinori.
Nebekartosime, regis išaugome.

3. A-DERMA "Dermalibour+" Repairing Cream - atkuriamasis veido ir kūno kremas su variu ir cinku, 50 ml
Riebus, sunkus kremas, kuris nuramina, pamaitina ir apsaugo odą. Tepdavau vakarais rankas ir patiko tas riebumo jausmas, o ir po nakties rankų oda atrodė pamaitinta, gražesnė ir sveikesnė.
Kartočiau.

Plaukams

5. TMT "Vital Milk" drėkinamasis kondicionierius besiveliantiems, sunkiai iššukuojamiems, besipučiantiems plaukams su šilko proteinais, 500 ml
Porelė, kuriai įraše buvau kiek per griežta. Per ilgesnį naudojimo laiką su priemonėmis susidraugavau, vis labiau patiko efektas. Suteikdavo daug minkštumo ir švelnumo. Tačiau bėda ta, kad labai pažeistiems ar labai besiveliantiems plaukams vistiek nerekomenduočiau - nesuglotnina pakankamai.
Galbūt pakartočiau.

6. SCHWARZKOPF got2b "Guardian Angel" plaukų purškiklis, saugantis nuo karščio, 200 ml
Kiek toks dalykas apsaugo plaukus nuo karščio pasakyti tikriausiai neįmanoma. Mano plaukai šiuo metu iš tiesų atrodo sveikesni, tačiau pirmiausia tikriausiai dėl to, kad nustojau juos balinti. Na o šitas purškiklis man iš tiesų patiko, suteikdavo plaukams daugiau spindesio.
Pakartočiau.

7. KEUNE Care "Vital Nutrition" plaukų kaukė sausiems, pažeistiems plaukams, 500 ml
Nuostabi, skalsi, maloniai kvepianti plaukų kaukė padėjo susitvarkyti su besiveliančiais plaukais, gelbėjo kai reikėjo daugiau glotnumo, suteikdavo spindesio ir minkštumo plaukams. Nereali. Iš pirmo žvilgsnio atrodo brangoka, bet kai pakanka daugiau nei pusmečiui tai ir ta kaina nebeatrodo tokia didelė. Verta kiekvieno išleisto cento.
Labai patiko, tad mielai pakartočiau.

Veidui

Bent jau nedirgino veido odos, nes drėkinamoji Cien tai taip neblogai padilgčioja. Sudėtis pasirodė nebloga, pamaitino paviršinį odos sluoksnį, bet vizualiai rezultatų odoje tikrai nemačiau.
Nežinau, tokia nulinė nuomonė, manau nekartočiau.

9. DR. ORGANIC Bioactive Skincare "Organic Royal Jelly" - dieninis veido kremas su bičių pieneliu, 50 ml
Riebesnis, sakyčiau žieminis veido kremas, kuris neblogai pamaitino veido odą. Mano nuomonė visiškai nepasikeitė - kremas labai paprastas ir skirtas tik paprastam drėkinimui. Neapsigaukite su tuo "stangrinti, mažinti raukšles" pažadu, nes nieko panašaus čia nėra.
Žiemos sezonui gal ir kartočiau.

10. BLING POP Skin Elastic Collagen - elastingumo suteikianti lakštinė veido kaukė su kalogenu, 1 vnt. (25 ml)
Keistokas kaukės lakštas, kažkoks storesnis ir gana grubus veido odai. Šiaip jau dėl tokių dalykų lyg ir nesiskųsčiau, bei šiuo metu ji jautresnė nei įprastai. Pati kaukė neblogai atgaivino odą, tačiau paliko nemalonų lipnumo pojūtį. Jokių didelių stebuklų nebuvo ir kaukė pasirodė kaip ir keliasdešimt kitų.
Vargu ar norėčiau kartoti vidutinišką kaukę. Tikriausiai nea.

Įdomi priemonė, kurią vargiai pavadinčiau kosmetine. Kaukė neturi jokių veikliųjų medžiagų ir veikia tik šildančiu principu. Labiau atpalaiduoja nei matosi koks realus poveikis.
Galbūt kartočiau.

Oda tikrai jaučiasi maloniai, šiek tiek padrėkina. Tačiau... sudėtis - alkoholis tarp pagrindinių ingredientų, naudingų medžiagų menkas lašelis, o kaina tai oho-ho kokia. 
Nemanau, kad priemonė verta savo kainos, negalvoju apie kartojimą.

Ir lygiai ta pati situacija čia - kokybė tragiška, kaina didelė. O kad suokė gamintojas apie matomą poveikį raukšlėms, pigmentinėms dėmėms ir stangrumui! Nieko gero ir apie poveikį neturiu pasakyti - pasitepus atrodo lyg ir kažkokį gaivumą suteikia, bet drėkinimo čia nėra. Tiesą sakant man pasirodė, kad per serumą į odą neįsigeria drėkinantis kremas ir mano oda išsausėjo. Gal taip dėl silikonų sudėtyje? Aiškintis tikrai nebenoriu ir kartoti priemonės nekartočiau.


Puiki dantų pasta - mano vaikui ji labai patinka, sudėtis mane tenkina, valo atrodo švariai, na ir turi tą skanų vaikiškos pastos kvapą bei skonį. Tiesa, pakeitimui norėjau nupirkti vaikui obuolių skonio, bet regis ji dingo iš prekybos?
Šitą jau kartojame.
Man atrodo čia mano mylimiausia: neblogai suputoja, suteikia optimalios gaivos - nėra per stipri, kad griaužtų gerklę ir nedingsta per greit. Bet labiausiai patinka, kad puikiai, bet labai švelniai valo.
Mielai pakartosiu.

16. - 17. 100% suyrantys, draugiški aplinkai, bambukiniai dantų šepetėliai iš ebay.com
Sunku man susidraugauti su šepetėliais: iki šiol bandyti bambukiniai buvo per dideli ar nemaloniai valė. Plastikinių naudoti nebenoriu. Tad džiaugiausi šitais - puikūs.
Pakartočiau, bet nelabai noriu siųstis iš kito pasaulio krašto - reikia ieškoti geresnio sprendimo.

18. OPTISANA Vitamin C - šnypščiosios vitamino C tabletės, 20 vnt.
Va geriam abu su vyru vitamino C tabletes. Vienoje jų yra 180 mg (225% RMV) vitamino C, kuris padeda stiprinti imuninę sistemą. 


Kai kurie šepetėliai per kelis plovimus tiesiog ima ir išsipešioja. Regis čia atlipo klijai iš pagrindo ir visi plaukeliai ėmė kuokštais smukti. Šiaip man šitas šepetėlis nelabai ir patiko, dažnai nenaudojau, tad didelio širdies sopulio nėra.
Nekartočiau.

20. REVOLUTION Conceal & Define Full Coverage Conceal and Countour - maskuojamoji priemonė "C1", 4 g
Suprantu, kodėl daugumai šis maskuoklis pats geriausias - jis tobulai gerai, tankiai užmaskuoja odos netobulumus, o kaina tiesiog juokingai maža. Prieš pirkdama galvojau, kad tai gali būti ta vienintelė tobula priemonė, kuri užmaskuos juodus paakius, tačiau kartu su tuo, maskuoklis juos ir pasausindavo. Iš ties geras, tankiai maskuojantis reikaliukas, bet aš grįžtu prie Catrice Camouflage.
------------------------------------------------------
Viskas, štai tiek baigtų priemonių šį mėnesį. O koks buvo jūsų kovas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai