EO LAB "Herbal Bomb" šnypščiantis žolelių aromato vonios burbulas

Šiandien sekmadienis ir tai regis geriausia savaitės diena ilgai, šiltai voniai. Kol orai neatšilo iki visiškos vasaros, na maždaug iki gegužės kiekvieną sekmadienį leidžiu sau mėgautis vonios malonumais ir labai džiaugiuosi, kad šiais metais vonios daugiau nei pernai. Na ir noriu atsidžiaugti, prieš ilgus, sudėtingus remonto darbus, kai nežinia kada į tą vonią vėl galėsiu įlysti. Taip taip, pagaliau kažkada vasarą pradėsime remontus, darbai nusimato kažkada pavasarį, vėliausiai vasaros pradžioje, o kiek užtruks sunku nuspėti. Tad... kol viskas dar neprasidėjo, lendu į vonią ir su savimi imu kvapnų vonios burbulą iš EO LAB.

"Niekada nesupainiok dalinio pralaimėjimo su galutiniu."
Francis Scott Fitzgerald


Produktas: EO LAB "Herbal Bomb" šnypščiantis žolelių aromato vonios burbulas
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 220 g
Kaina: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Vandenyje tirpstantis kvapnus vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą po varginančios dienos. Praturtintas medetkų, žaliosios arbatos ekstraktais ir nakvišų aliejumi. Vonios procedūros palepins kūną ir sielą, tonizuoja, minkština odą, leidžia atsipalaiduoti.
Naudojimas: Įmeskite burbulą į šiltą vandenį, palaukite, kol visiškai ištirps, 10 minučių pagulėkite 37-38°С temperatūros vandenyje.


Pakuotė. Labai paprasta ir elementari: vonios burbulas supakuotas skaidrioje plastiko pakuotėje, ties burbulo centru jį "apkabinusi" vonios burbulo etiketė, kurios dizainas labai standartinis ir niekuo pernelyg neišsiskiriantis.

Kvapas. Tikėjausi malonaus žolelių aromato, kažko panašaus į pievų kvapą - žalumos ir prieskoninių ar pievų žolelių. Deja... kvepia chemija, be jokio konkretaus aromato.

Konsistencija kieta, burbulas suformuotas į apkritimą, tarp baltų miltelių matosi įvairių augalų žiedlapiai.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Prunus Amygdalus Oil, Calendula Officinalis Flower, Primula Oil, Aqua, Camelia Sinensis Extract, Perfume.


Poveikis. Įmetus į vonią burbulas šnypščia, putoja ir pamažu vanduo tampa balsvo atspalvio, prisipildo žiedlapiais ir lengvu putų sluoksniu. Žinoma, putos greit dingsta, žiedlapių nedaug. Aš labai tikėjausi malonaus žolelių aromato, tačiau apmaudu, kad žolelių aromato man nepavyko rasti... kvepia chemija, nenatūraliu kosmetiniu kvapu ir viskas, apmaudu....


Ir jei kvapas nuviliantis, tai visa kita - pagirtina. Pavyzdžiui sudėtis tiesiog puiki, dydis pakankamas pilnai voniai, ant odos priemonė palieka plonytę plėvelę, kuri visiškai neapsunkina odos paviršiaus, neerzina ir greičiausiai jos net nejausčiau, jei prieš tai kūno oda nebūtų išsausėjusi ir jos netemptų.

Vonios burbulas būtų nuostabus, jei ne prastas kvapas... Apmaudu, nes tokiai priemonei aromatas yra vienas svarbiausių aspektų! Vonia pasimėgavau, raumenys atsipalaidavo, pailsėjau ir vertinčiau tiesiog puikiai, jei ne neaiškus, cheminis aromatas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas Nr. 215.

Komentarai