WELEDA Calendula Baby Wind - und - Wetterbalsam apsauginis kremas nuo vėjo ir šalčio su medetkomis

Žiemą tiesiog būtina rūpintis ne tik savo, bet ir mūsų mažylių oda. Mažiukų odelė yra daug plonesnė, jautresnė ir labiau pažeidžiama aplinkos poveikio negu mūsų. Mūsų oda jau nebėra tokia jautri, be to, dažniausiai ją dengiame kremais ir makiažu, o kaip apsaugoti mažylius? Šaltas oras, vėjas, sniegas, minusinė temperatūra gali pažeisti kūdikių ir vaikų odą, todėl prieš keliaujant į lauką šaltuoju metų laiku ja būtina tinkamai pasirūpinti - apsaugoti.

Mes jau antrus metus naudojame Weleda apsauginį balzamą odai, sukurtą kūdikiams ir vaikams, tačiau tinkamą ir suaugusiems - rūpintis ir saugoti odą būtina visiems, ypatingai kai lauke vyrauja minusinė temperatūra ir/ ar siaučia stiprūs vėjai. Nors Lietuvoje šiuo metu atlydys, tačiau tikiu, kad šals dar ne kartą, be to ir vėjas itin stiprus, todėl tikiuosi, kad ši trumputė apžvalga bus naudinga siekiant apsaugoti mažylio odą, o galbūt tiks ir jums ar jūsų antroms pusėms, jei turite greit sudirgti linkusią odą. Pasižiūrim.

"Atsargumas kartais geresnė savybė negu drąsa."
R. Sabatinis



Produktas: WELEDA Calendula Baby Wind - und - Wetterbalsam apsauginis kremas nuo vėjo ir šalčio su medetkomis
Gamintojas: "Weleda Schwäbisch Gmünd". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo aplinkos poveikio, drėkinti, nuraminti odą
Tinkamas tipas: kūdikiams ir vaikams, bet tiks ir suaugusiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: gal kad pakuotė metalinė? o šiaip nelabai kažkokių priekaištų turiu
Tūris: 30 ml
Kaina*: 8,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Vaikų oda yra mažiau atspari negu suaugusiųjų. Jai reikia ypatingos priežiūros ne tik esant žvarbiam orui, bet ir odos stiprinimui besiruošiant jam.
Sausą, išsekusią arba neatsparią odą šis natūralus balzamas aprūpina giliu, ilgai išliekančiu drėkinamuoju poveikiu. Ši intensyvi priemonė apsaugo vaiko odos natūralų drėgmės balansą nuo aplinkos neigiamo poveikio, šalčio, vėjo, sausros, karščio. Saldžiųjų migdolų aliejuje esančios riebiosios rūgštys švelniai maitina, saugo ir rūpinasi oda. Bičių vaškas apgaubia odą apsauginiu, kvėpuojančiu sluoksniu, kuris užkerta kelią dehidratacijai. Medetkų ekstraktas nuramina jau sudirgusią odą.
Naudojimas: Nedideliu balzamo kiekiu tepkite atvirus lauke vaiko odos lopinėlius: veidą, rankas, kaklą, kiekvieną dieną ruošiant odą žvarbiam orui arba saugant nuo jo.
Patikimas ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.

Sudėtis: Sesamum Indicum (sesame) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*.
*is natūralių eterinių aliejų


Mūsų potyriai. Tai apie pakuotę norisi labai trumpai: Weledos kremas atkeliavo kartoninėje dėžutėje, kurią esu jau išmetusi. Geltonos spalvos pakuotės džiugina akis, o paprastas dizainas visiškai neerzina. Priemonės tūbelė metalinė, tad baiginėjantis pakuotei būna sunkoka išspausti likučius (čia antroji mūsų pakuotė), tiksliau sunkiau, nei iš plastikinių, tačiau metalinė pakuotė atrodo kiek patikimesnė nei plastikinė.

Pats kremas gana skystas, o nuo kontakto su oda iš viso praskaidrėja ir paskystėja. Kvapas primena medetkas ir yra stiprokas, tiksliau stipresnis, nei galėjau įsivaizduoti, tačiau neerzina, nors jaučiasi dar kuris laikas po padengimo.

Kremą tepu mažiukui ant veido kas kart, kai ruošiamės į lauką, maždaug 20 minučių iki išėjimo, kad kremas spėtų susigerti. Geriasi jis ilgokai, pasitepus jaučiasi tokia storoka aliejinė plėvelė, veidas ir kitos atviros šalčiui, vėjui ir žvarbiems orams atviros kūno vietos šiek tiek apsunkinamos. Tačiau šitas kremas tiesiog stebuklingai gerai apsaugo odą - naudojant šį kremą mažiuko oda nė karto nebuvo sudirgusi. Paraudę skruostai taip, bet sudirgimo nebuvo. 

Kremas stebuklingas dar ir tuo, kad geba gana greitai nuraminti sudirgusią odą, todėl tinka ir pasausėjimams patepti, sudirgimams mažinti. Nežinau, jei labai trumpai - tai puikus žiemos meto kremas - suaugusiojo rankoms nelabai panaudosite, mat nesusigeria pilnai, tačiau veidui - puikiai. O mažyliui, tiek kaklui (jei kažkur atviras), tiek veidui, tiek rankytėms kuo puikiausiai tinka. Mes su mielu noru naudojame jau antrus metus ir planuojam naudoti ne tik šią, bet ir ateinančią žiemą. Drąsiai rekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai