MAYBELLINE Color Sensational kreminiai lūpų dažai "250 Mystic Mauve"

O dabar pamatysite šiek tiek rudeniškų nuotraukų - rašyti apie šiuos lūpų dažus planavau rudenį, tačiau tarp gausybės nuotraukų, tiesiog pamiršau, o ir dažai pasimetė tarp kitų kosmetikos priemonių ir nusėdo krepšelio dugne. Kartais tokias nesezonines nuotraukas esu linkusi perfotografuoti, tačiau ne šį kartą - tebūnie tie spalvoti lapai fone. Vis ne snaigės pavasarį. :)

Maybelline matinius lūpų dažus jau aprašiau ir papasakojau savo nuomonę, tiesą pasakius, nebuvau jais sužavėta. Kai apie priemonės kokybę skaldo gandai, o panaudojęs supranti, kad nieko stebuklinga automatiškai tenka nusivilti. Tačiau kaip bebūtų keista, bet įprastinio užbaigimo, kreminiai lūpų dažai man pasirodė daug geresni, negu jų matinė formulė. Pasižiūrim?

Tikėjimas - tik mintis, kurią nuolat nešiojiesi galvoje, tad ar turėtum galvoti apie tai, kuo tiki?
Vis iš naujo peržiūrėdamas poreikius ir troškimus juos sustiprinsi. Tegul tave trumpam užvaldo įkyrios mintys!




Produktas: MAYBELLINE Color Sensational kreminiai lūpų dažai "250 Mystic Mauve"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai patogiai nusitrina nuo lūpų
Labiausiai nepatiko: galbūt kiek kliūva sudėtinės dalys ar išlaikymas ant lūpų, tačiau didelių priekaištų nė vienam aspektui neturiu
Tūris: nenurodytas
Kaina*: 9,55 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: COLOR SENSATIONAL lūpų dažai gausiai papildyti spalvos pigmentais ir aliejais, suteikia sodrią spalvą ir pamaitintų lūpų pojūtį. Dėl ypatingos tekstūros dažai lūpas padengia ypač glotniai, jos tampa elastingos ir sudrėkintos.


Man tiesą sakant labai patinka kvadratinė pakuotės forma, spalvotas, dalinai skaidrus dengtelio užbaigimas, itin siaura apačia ir kiek didesnė, nei įprasta man, pakuotė. Didelės kokybės čia nėra, bet ir kažkokio pigumo negalėtum prikišti: normali, vidutiniška pakuotė, kurią man asmeniškai malonu imti į rankas.  Visa priemonės informacija sudėta po dvigubu lipduku, tačiau kažkodėl gamintojas "pamiršo" nurodyti, kiek lūpų dažų yra vienoje pakuotėje. Negi gamintojas mano, kad pirkėjui nėra svarbus lūpų dažų kiekis? Kažkodėl tai atrodo įdomiai, nes tikriausiai pirmoji kompanija, kuri nenurodo grynojo produkto kiekio absoliučiai niekur: nei internete, nei ant pakuotės.

Kvapą lūpų dažai turi, jis man vidutiniškai saldus ir šiek tiek primena vanilės aromatą. Be to, net pasidažius kvapas dar šiek tiek išlieka ir yra jaučiamas, tačiau džiaugiuosi, kad jis nėra intensyvus ir neerzina uoslės.

Konsistencija kreminė, gana drėgna, lengvai slystanti oda.


Sudėtis: Lanolin OilOleyl Erucate, Hydrogenated Castor Oil, Dimer Dilinoleate, Acetylated Lanolin, Sesamum Inoicum Oil, Petrolatum, Cera Microcristallina, Cera Alba/ Beeswax, Paraffin, Synthetic WaxDisteardimonium HectoriteAluminaTocopheryl Acetate, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsequoxane Crosspolymer, Calcium Aluminum BorosilicatePentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii ButterSynthetic Fluorphlogopite, Silica, Acrylic Acid/ Isobutyl Acrylate/ Isobornyl Acrylate Copolymer, Hexyl Cinnamal, Mel/ Honey, Methyl-2-Octynoate, Coumarin, Tin Oxide, LimoneneCalcium Sodium Borosilicate, Anise AlcoholPolyethylene Terephthalate, Aluminum Hydroxide, Linalool, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Parfum.
+/- May Contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, Mica, CI 15850/ Red 7, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 45410/ Red 28 LakeCI 15985/ Yellow 6 Lake, CI 45380/ Red 22 LakeCI 19140/ Yellow 5 LakeCI 42090/ Blue 1 Lake, CI 75470/ Carmine, CI 15850/ Red 7.


Poveikis. Man labai patinka lūpų dažų konsistencija - ji kreminė, labai maloni, labai švelni ir labai patogiai jaučiasi ant lūpų, jų visiškai neišsausina, ne tik vos padengus, bet ir apskritai visą dėvėjimo laiką. Neturiu priekaištų ir pigmentacijai: ji labai gera - porą perbraukimų per lūpas ir jos atrodo tobulai.

"250 Mystic Mauve" atspalvis keistas, mauve spalva apskritai apibūdinama kaip prislopinta  ar išblyškusi violetinė spalva su trupučio pilko, truputį mėlyno ir truputį ryškiai rožinio pigmento. Paties lūpdažio užbaigimas tradicinis, dalinai blizgus.


Man šitie lūpų dažai patinka daug labiau nei matiniai: jie daug patogiau jaučiasi ant lūpų, geriau atrodo ir nusitrina labai tolygiai ir natūraliai (matiniai nusitrindavo ir nusidėvėdavo nedailiai ir negražiai). Išlieka ne per ilgiausiai, apie 3-5 valandas, tiek, kiek įprasti lūpų dažai. O ir pėdsakus ant puodelių geriant palieka, tačiau tik tol, kol dažai šviežiai padengti - po maždaug valandos tų pėdsakų praktiškai nebepalieka.

Apie šituos lūpų dažus aš susidariau labai gerą nuomonę ir man jie patinka daug labiau nei matinė jų formulė. Va šituos suprantu, kodėl būtų galima vadinti geriausiais lūpų dažais. :)




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai