PIRMAS ĮSPŪDIS. DELIA "Good Foot" atkuriamasis - drėkinamasis pėdų balzamas

Kartais visai smagu išbandyti mėginius, kai lyg ir nesinori pirkti produkto, gal abejoji, gal šiaip nežavi, nepasitiki firma, ar tiesiog šiuo metu nereikia, ar dar dėl kažkokių priežasčių. Tačiau smalsumas vis dėlto yra - na įdomu, kas gi slepiasi vienoje ar kitoje pakuotėje, o kartais pavyksta atrasti tokius, kurių pilną pakuotę mielai įsigyčiau. 

Šiam kartui į rankas paėmiau Delia Good Foot pėdų kremą/ sermą/ balzamą, kaip pavadinsi - nepagadinsi. Kažkaip daug nieko nesitikėjau ir nusprendžiau pabandyti ir keliais sakinukais papasakoti jums.

"Visuomet elkis teisingai. Daugelį žmonių tai nudžiugins, likusius - nustebins."
M. Tvenas


Ką žada gamintojas: Maitinamasis atstatomasis. Prižiūri sausą, šiurkščią, trūkinėjančią ir suragėjusią pėdų ir kulnų odą. Laukinių mėtų ekstraktas ir taukmedžio sviestas maitina ir minkština sausą odą. Saugo nuo kulnų skilinėjimo. Atgaivina pavargusias pėdas. Lanolino ir natūralaus vaško dėka pėdos tampa minkštesnės ir švelnesnės. Arbatmedžio ekstraktas saugo odą nuo trinties ir nemalonaus prakaito kvapo.
Lygesnė, švelnesnė ir minkštesnė kojų oda.
Naudojimas: įmasažuoti į švarią pėdų odą. Naudoti 1-2 kartus per dieną.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Urea, Lanolin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Petrolatum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Panthenol, Allantoin, Parfum, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha - Isomethyl Ionone, Geraniol, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Disodium EDTA, BHT

Kiekis: mėginio kiekis 8 ml. Pilnas gaminio kiekis 100 ml
Kaina: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos


Mano potyriai. Pėdų kremas baltas, konsistencija atrodo gana lengva, tačiau liečiant jaučiasi kaip vazelinas, kažkokia keista, rieboka. Priemonė kvepia mėtų ir arbatmedžio aliejaus mišiniu. Kvapas gaivinantis, tačiau man asmeniškai nėra itin malonus, kažkoks lyg ir sintetinių priemaišų turintis kvapas.

Kremas turi nemažai riebumo, bet užvis labiausiai primena pojūtį, liečiant vazeliną, todėl normalu, kad naudojau itin mažą kiekį. Vis gi, to mažo kiekio nepakanka - todėl visuomet kartoju dar kartą ir naudoju tiek, kiek man reikia. Jeigu dengimo kiekiai nėra itin svarbus aspektas, tai susigėrimas man visuomet aktualus, ypatingai pėdų priemonėms. Man kremas niekaip nesusigeria visiškai - miegoti einu 'šlapių' pėdų efektu ir po nakties atsibundu dar su tokiu šlapių pėdų pojūčiu. Vadinasi kremas niekaip nesusigeria iki galo.

Kalbant apie poveikį - šiek tiek švelnina, šiek tiek maitina, bet apskritai efektas labai minimalus ir vos jaučiamas. Man kremas nepatiko - ir efektas per mažas ir šlapiomis kojomis vaikščioti iki sekančio dušo nėra malonu. Nepirkčiau pilno dydžio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai