#41/2017 Grožio šiukšlynėlis. Gruodžio mėnesį baigiau...

Ir... paskutiniai praėjusių metų reliktai - baigtų produktų pakuotės.  Tiesą sakant, nežinau ar dėl to, kad gruodį buvau beprotiškai užsivertusi visokiais darbeliais ir reikalais, ar dėl kokių kitų priežasčių, bet tuštučių dėžė beveik tuščia - vos keli baigti produktai... Nieko nelaukusi skubu tuštinti dėžę ir rodyti, kas jos viduje.

"Genijus - vienas procentas įkvėpimo ir 99 procentai prakaito"
T. Edisonas


Kūnui

1. DOVE Derma SPA "Cashmere Comfort" atkuriamasis kūno losjonas itin sausai odai, 200 ml
Labai malonaus kvapo, lengvos konsistencijos losjonas, kuris buvo pats tas va tokiai, nešaltai žiemai: susigeria greitai ir pakankamai maitina kūno odą. Patiko iki paskutinio lašo, tik kad rimtesnei žiemai tikrai netiktų. Kartočiau.

2. NEAL'S YARD REMEDIES. COVENT GARDEN "Remedies To Roll" - naktinis pieštukas aromaterapijai, padedantis užmigti ir nurimti, 9 ml
Tai yra priemonė, kuri padeda užmigti bei nurimti prieš nakties poilsį. Kada ne kada, bet gruodį neturėjau problemų dėl miego - dar galvai nepalietus pagalvės miegodavau. Tačiau buteliuke buvo likęs vos lašiukas, todėl paprasčiausiai sunaudojau ir viskas. Tačiau pati antrą kart šio produkto nekartočiau - tiesiog man atrodo, kad retai turiu problemų su negalėjimu užmigti, todėl kaip ir nelabai reikalingas dalykas.

3. GEOMAR Sugar Srub Drenante kūno šveitiklis su cukrumi, natūralių aliejų mišiniu ir argano aliejumi, 40 g
Geomar šveitiklių kainos ir kokybės santykis labai geras. Visi jie veikia vienodai, yra vienodos konsistencijos, o va šito kvapo šveitiklis mano favoritas šiai žiemai: nepaprastai malonus, šildantis ir jaukus. Liekai kartočiau.

4. - 6. FLOR DE MAYO jūros druskos vonios burbulai - bombos: "Chocolate", "White Musk" ir "Vanilla", 3 x 250 g
Labai geras efektas odai. Kiek naudoju vonios burbulų, putų ar kitų priemonių, retai sulaukiu tokio stipriau jaučiamo efekto. po šitų burbuliukų mano oda tampa itin švelni, minkšta ir jaučiu, kad maudausi gerame dalyke (cha-ha). Vienintelis mano akimis matomas minusas yra kvapai - jie visiškai neatitinka to, ką skelbia etiketė - nei šokolado nei vanilės tikrai nepavyks užuosti, o ir aromatas visų labai panašus... Manau kartočiau.

7. DOUGLAS Essential Nourishing shower cream - maitinamasis dušo kremas su medvilnės sėklų aliejumi, 200 ml
Elementari kreminė dušo želė, kuri prausė, maloniai kvepėjo ir visai patiko. Potencialiai tikrai gali sausinti jautresnę odą, tačiau aš to nepastebėjau - po kiekvieno dušo kūną lepinu kremais ir losjonais, todėl man sausumo jausmo nebuvo. Galbūt kartočiau.

Plaukams

8. LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatantis šampūnas su Moringos medžio ekstraktu, 300 ml
Labai malonaus, saldaininio kvapo priemone labai norėjau džiaugtis ir mėgautis, juo labiau, kai kvapas ant plaukų išlieka visą dieną, tačiau... šitas šampūnas visai netiko mano plaukams ir juos siaubingai veldavo. Jei tik turėčiau ne tokius pažeistus plaukus, manau tiktų. Likučius baiginėjau antram plaukų perplovimui šampūnu, tačiau galiausiai supratau, kad ir taip man netina, tad ėmiausi plauti juo makiažo šepetėlius, kam ir subaigiau šampūną. Netiko, tad nekartočiau.

9. LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatanti kaukė su Moringos medžio ekstraktu, 50 ml
Jei šitos linijos šampūnas man nepatiko, tai plaukų kaukę aš vertinu palankiai. Kvapas lygiai toks pat malonus, ilgai išliekantis. Kaukė labiau primena kondicionierių, tiek savo skystesne konsistencija, tiek poveikiu - mano plaukučiai yra porėti, todėl kondicionuojančių priemonių sugeria gana daug, o šitos kaukės dedu ir po porą ir po tris kartus, tiek kiek plaukas geria. Apskritai poveikis labiau kaip kondicionieriaus: minkštintina, švelnina, suteikia apimties - kaip geras kondicionierius. Galbūt kartočiau, neturiu priežasties kodėl ne, tačiau plaukų priežiūros produktų tiek daug, kad norisi išbandyti daugiau ir atrasti geriau.

10. L'OREAL Elvital Total Repair atkuriamasis koncentratas pažeistiems plaukams, 18 ml
Kol kas nerašiau ir nežinau ką galvoti sunaudojus vieną pakuotę - lyg ir kondicionuoja ir suteikia gražesnę išvaizdą, tačiau noriu panaudoti dar kelias pakuotes, kad turėčiau tvirtesnė nuomonę.
Kol kas - mielai kartočiau.

11. SALERM Vital modeliavimo skystis, sutvarkantis plaukus ir skilinėjančius plaukų galiukus, 10 ml
Skystas silikonas, kuris padeda sutvarkyti ir sumodeliuoti plaukus. Čias paskutinė mano ampulė, kurią panaudojau gimtadienio plaukams, tad tą dieną džiaugiausi lygiais, gražiais, nesiveliančiais ir paklusniais plaukais. Iš esmės šita priemonė iš plauko išsiplauna ir nėra nei ilgalaikė, nei gydomoji, tačiau siekiant geros išvaizdos - man labai patinka.
Mielai pakartočiau dar kartą, ne kaip kasdienę priemonę, tačiau tomis ypatingomis progomis, kai norisi atrodyti gerai.

Veidui

12. FITOKOSMETIK rožinis kosmetinis molis "Egipetskaja" veido ir kūno kaukėms, sausai odai, 100 g
Oi kaip ilgai man šitos kaukės pakako... ir spėjo beveik atsibosti tas nuolatinis maišymas... Sakiau, kad apie 12-ai kartų, bet žinokite tikrai gerokai ilgiau ir daugiau. Tiek kad, jei pirksite tokią kaukę, tuomet reiktų turėti galvoje, jog instrukcijos yra niekam tikusios ir su maišymu teks net labai eksperimentuoti. Kita vertus, tai niekai - kaukė gerai veikia odą, valo, skaistina, o kaina visiškai juokinga. Verta išbandyti, o ir aš galvoju, kad mielai pakartočiau, tuomet, kai jau pamiršiu, kaip erzina kiekvieną kartą kaukes susimaišyti pačiai, atspėti vandens kiekį ir kaskart gauti vis kitokios konsistencijos veido kaukę...

13. ETUDE HOUSE Burbble Tea Sleeping pack "Green Tea" - naktinis veido kremas - kaukė su žaliąja arbata, 100 g
Labai įdomi naktinė veido kaukė - kremas, atrodantis visai kaip burbulinė žalioji arbata! Tie burbuliukai iš esmės ir yra veikliosios drėkinamosios medžiagos, tačiau kaip ir tikėjausi, jų man pritrūko ir baiginėjant kremą apie porą savaičių teko naudoti tik želinę masę, be burbuliukų. Apie pačią priemonę. Kremas drėkina veido odą, tačiau tai kaip ir viskas, jokio kito stebuklingo poveikio iš šio korėjietiško produkto aš nejaučiu... Gaila, kad idėja atrodo super, bet kokybė, tik vidutinė.
Manau kad ne - pasaulyje pilna geresnių ir vertesnių produktų.

14. A-DERMA "Exomega" prausiamasis veido ir kūno aliejus su avižų ekstraktu atopinei ir itin sausai odai, 50 ml
Kokybiškas, geras prausimosi aliejus, kurį išbandžiau visais įmanomais būdais ir labiausiai man patiko veido odai prausti ir makiažo likučiams šalinti. Viskas, po šio produkto veidą noriu prausti tik aliejiniais prausikliais. Mielai pakartočiau.

15. - 17. AVÈNE miniukai

15. Cleanance prausiamasis gelis, 25 ml
Pasirodė kokybiška priemonė, tačiau visiškai netiko mano veido odai, ją išsausino. Tikrai ne sausam ir ne normaliam odos tipui. Tiesą sakant net kūnui naudojau itin atsargiai. Šito nekartočiau - ne man.

16. Tolèrance raminamasis kremas alergiškai odai, 5 ml
Kokybiškas kremas, kuris sugeba padaryti tai, ką žada. Jokių problemų su juo neturėjau, apart mano lūkesčiai - man jau norisi kiek rimtesnių veido kremų ir rimtesnių priemonių, todėl aš asmeniškai jo nekartočiau.

17. TriXera Nutri-Fluid veido ir kūno prausiklis, 15 ml
Dar viena kokybiška gelinė priemonė, kuri gerai putoja, švariai prausia, tik kvapas čia toks vyriškas, kad man visai nesinorėtų ir nesijausčiau smagiau naudodama tokio kvapo prausiklį ilgesnį laiką.

18. DAYTOX "Daily Hydration" drėkinantis veido kremas su sviestmedžio sviestu ir burnočių aliejumi, 10 ml
Nuramina, intensyviai sudrėkina odą, tačiau kažkokio poveikio raukšlėms ar antioksidacinio poveikio nepajutau. Kita vertus pirmas įspūdis ir intensyvus drėkinamasis efektas paliko gerą įspūdį. Mielai pabandyčiau ir pilno dydžio pakuotę.

Rankoms ir burnos higienai

19. NIDA skystasis muilas su medaus ir migdolų ekstraktais, 500 ml
Nesitikėjau, kad skystas muilas bus pirmoji mano pažintis su kompanija, tačiau taip nutiko. Jau trumpoje apžvalgoje paminėjau, kad nors ir prausia, gerai putoja, tačiau konsistencija gana skysta, lygs skiesta vandeniu - o kreminiai produktai tokie neturėtų būti. Ir kvapas neaiškus, jokio medaus nesijaučia - kiekviename žingsnyje tiesiog jaučiasi tas pigumo prieskonis priemonėje. Manau, kad nekartočiau. Tiesiog, yra daug geresnių, panašios kainos kategorijos skystų muilų.

20. L'ANGELICA "Natural Whitening" natūraliai balinanti augalinė dantų pasta su 100% natūraliais mėtų ir eukalipto ekstraktais, 75 ml
Labai tikėjausi, kad gerai balins dantis, tačiau visa pasta labai vidutinis šnipštas: nebalina, daugiau palaiko jūsų turimą dantų baltumą, labai vidutiniškai valo, kaina vidutiniška, o labiausiai suerzino pernelyg mažas flouro kiekis pastos sudėtyje. Kas man signalizuoja, kad ilgalaikėje perspektyvoje dantys nebūtų tinkamai apsaugomi. Nekartočiau vien dėl flouro faktoriaus.

Grožio smulkmenos

21. BELLA Cotton Care kosmetiniai krapštukai su alavijų ekstraktu, 200 vnt.
Visai neblogi ir man visai patinka, tiek kad niekaip nesuprantu, kam tas alavijo ekstraktas medvilnės sudėtyje? Nenurodytos ir sudėtinės dalys, todėl spėju, kad tas alavijų ekstraktas yra tiesiog marketingo triukas ir nieko nereiškiantis užrašas. Tačiau kartočiau, man patinka.

22. FROTTO Fresh drėgnos servetėlės, 15 vnt.
Servetėlės, kurios netinka veido odai valyti, nei kūdikiams. Jomis tiesiog nusivalau rankas kol dažausi ar valau produktų pakuotes, kai į mano kosmetikos stalčius atkeliauja tvarka.
Tai mielai kartosiu - pigios, geros (tam tikslui) servetėlės.

23. TITANIA Essentials Fruity popierinė nagų dildė 180/220

24. Bevardė popierinė manikiūro dildė
Popierinės dildės man pačios geriausios, patogiausios ir labiausiai tinka mano nagų būklei. Tas Titania esu nusipirkusi papildomai ir naudoju nuolat. Tad Titania tikrai kartosiu, o tą mažytę - realiai net nebepamenu, kur ją pirkau bei kokios kompanijos dildė tai yra.

Dekoratyvinė kosmetika ir priemonės nagams

Nepatiko man šitas tušas. Kadangi mokėjau už jį daugiau, nei mano bene nuolat naudojami Catrice ir Essence, tai ir reikalavau daugiau, bet efektas nebuvo nepriekaištingas, tušas tepė odą aplink akis, apsunkindavo blakstienas, nusverdavo jas žemyn, o dengiant antrą sluoksnį - negražiai sulipindavo. Jau geriau pigučiai tušai, tiek kad prieš juos Paese tušas turėjo vieną didelį privalumą - ne taip greit sudžiūdavo ir buvo tinkamas naudoti ilgai. Tačiau vistiek nepatiko ir neplanuoju jo naudoti ar bandyti kitų kompanijos tušų.

26. The Original BeautyBlender® kempinėlė makiažo dengimui
Pats tobuliausias dalykas kreminiams produktams ant veido odos dengti - patinka, labai patinka ir nepaisant to, kad 20 Eur už kempinėlę nėra mažai, tačiau nuolat nusiperku naują, vos tik nusidėvi sena. Be jokių abejonių bus kartojamas.

27. CATRICE gelinis lakavimas be UV lempos: "Ultra Stay & Gel Shine" nagų lako pagrindas, 10 ml
Dar vienas labai patikęs produktas, tiksliau vienas ir dviejų produktų, kuriuos naudojau norėdama išgauti į gelinį lakavimą panašų manikiūrą. Tai sistema veikė ir man patiko jos poveikis, tad mielai kartočiau dar kartą.

28. HOLIKA HOLIKA "Petit" BB kremas "Essential" su SPF30, 30 ml
Šitą BB kremą turiu jau palyginus senai, todėl filmuodama vlogmas filmukus jį naudojau kasdien ir net nepastebėjau, kai greit jis baigėsi. Konsistencija tirštoka, rieboka, gana sunki, dėl ko šiek tiek paryškina turimus odos nelygumus, tačiau iš esmės gerai pigmentuota, vidutiniškai maskuojanti pudra (net nesinori sakyti BB kremas, mat man nė nepanašu į BB kremą). Dabar susimąsčiau ar kartočiau? Tikriausiai ne, nors kažkokių priekaištų neturiu, bet yra ir tobulesnių dekoratyinių pudrų veidui, tiesa? Kartočiau, jei kalbėti tik apie kokybę.

Viskas, tokie buvo mano kuklūs baigti produktui - nežinau šį mėnesį kukliai, tačiau sekantį jau tikiuosi didesnio priemonių kiekio. Pažiūrėsim. O kol kas metu lauk ir uždarau metus? Dar ne - noriu papasakoti apie 2017 prasčiausius produktus (antrą dalį, nes pirmą jau rodžiau birželį), papasakoti apie metų mėgstamiausias, kartu su jumis pasižiūrėti į jūsų skaitomiausius įrašus ir jau tuomet bus galima uždaryti metus. O kol kas - praeitų metų šiukšlės keliauja lauk.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai