NESTI DANTE "Romantica" gaivinamasis Florencijjos muilas "Florentine Rose and Peony" su rožių ir bijūnų aromatu

Šiandien man buvo mamiškų džiaugsmų diena ir daug linksmybių su mažyliu - atrodo pagaliau iš tiesų imu suvokti, kad mano vaikas nebe kūdikis ir nebe mažas vaikas, o asmenybė su savo norais, mąstymu, mintimis, emocijomis. Niekad netikėjau, kad tapsiu ta mama, kuri nesugebės suvokti, kaip greit auga vaikai. Žiūri į savo vaiką ir matai dar mažą, o vieną dieną pasižiūri ir lyg kitomis akimis pastebi, koks jis jau savarankiškas, kaip nebenori mamos pagalbos ten, kur buvau įpratusi jam padėti... Vaikai auga greitai... Tiesą sakant visuomet stengiuosi save stabdyti kai noriu parašyti kelis žodžius apie mamišką dieną - nežinau keliems iš jūsų tai aktualu ir įdomu? Kita vertus, jau senokai nebandau įtikti kažkokiam įsivaizduojamam skaitytojo tipažui. Pamenu, pradžioje laikiausi kažkokių sukurtų bloginimo taisyklių, bandžiau kažkam įtikti, tačiau per tiek metų suvokiau viena - būti savimi, rašyti kaip nori, kada nori ir apie ką nori yra svarbu. Bandant apsimetinėti kažkuo, kuo nesi pavargsti pats, pavargsti nuo to antro, sukurto žmogaus savo viduje, ir galiausiai vistiek atsiskleidžia tas tikrasis tu. Jau senai stengiuosi būti tokia, kokia esu iš tikrųjų - galbūt ne pats populiariausias tipažas mūsų visuomenėje, tačiau geriau taip, negu vaidinti kažką, ko nėra, sukurti kažkokių tai iliuzijų pasaulį ir jame apsigyventi ar įtikintis jus, kad taip gyvenu... 

Na, o šiandien planavau tris įrašus (reikia gi atsigriebti už gruodį), tačiau net neįsivaizduoju, ar viską spėsiu, tad tikriausiai paskutinį tiesiog nukelsiu rytdienai. Na, o šitame įraše noriu jums papasakoti apie Nesti Dante Romantica muilą, trumpai.

"Nieko neverta išmintis ir įžvalgumas, jei nepajėgiama pasinaudoti proga."
Mencijus


Produktas: NESTI DANTE "Romantica" gaivinamasis Florencijjos muilas "Florentine Rose and Peony" su rožių ir bijūnų aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pavojingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina*: 4,10 EUR
Kur galima įsigyti:  Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Gaivinamasis Florencijos rožių ir bijūnų muilas. Kerintis rožių aromatas kartu su bijūnais suteikia gaivumo jausmą. Prabangus muilas, prisotintas kvapais iš Toskanos kalvų, supakuotas elegantiškame Florencijos stiliaus popieriuje. Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA (0,1%), Sodium ChlorideCitronellolLimoneneHexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol.


Mano nuomonė. Apie šitos kompanijos muilus esu kalbėjusi ne kartą. Pirmiausia, kas mane visuomet sužavi - priemonės pakuotė! Florentietiško stiliaus popierius nėra lygus, todėl liečiant pirštu keistai malonu, o akis pamalonina nepaprastai gražūs rožiniai rožių ir bijūnų raštai. Apskritai visas dizainas visiškai mano stiliaus - toks labai artimas mano širdžiai ir labai patinka. Labai žavi ir įspaustas užrašas ant muilo - pagaminta su meile.... norisi tikėti, kai pakuotei skiriama tikrai daug dėmesio.
Muilas didžiulis, 250 g gabalas pradžioje sunkiai telpa rankoje, tačiau sumažėjus kiekiui tampa patogesnis naudoti. Užtat pakankama labai labai ilgam laikui.

Kalbant apie poveikį - muilas gerai putoja, nesausina rankų odos, švariai prausia ir kvepia nepaprastai skaniai. Kažkodėl šito muilo kvapas man intensyvesnis ir malonesnis nei "Dolce Vivere" serijos muilų. Nors galvojau, kad rožių kvapo muilas man nepatiks, tačiau matomai bijūnas suteikia šiam muilui nerealų kvapą, kuris dar ir išlieka ant rankų kuris laikas.
Patinka, labai patinka ir kaina verta kiekvieno cento.Neturiu jokių priekaištų šiam muilui ir mielai naudosiu ateityje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai