DRESDNER ESSENZ Sprudelbad Wärme und Festlichkeit limituoto leidimo kvapni tirpi vonios tabletė su šventiniu, kalėdiniu kvapu

Šaltuoju metų laiku stengiuosi išnaudoti kiekvieną galimą progą, kad nors trumpam įšokčiau į šiltą, maloniai atpalaiduojančią vonią. Tiesą pasakius, pastaruoju metu pasilepinti voniomis man pavyksta dažniau, kuo aš nepaprastai džiaugiuosi. Pasitaiko atvejų, kai su manimi pasipliuškenti skuba ir mažiukas - tokiais atvejais vonia tampa ne ramybės oaze, bet tikromis džiunglėmis, kur kiekviena minutė virsta pramogų ir juoko akimirka... Tokios vonios neatpalaiduoja ir teikia daugiau džiaugsmo mažiukui nei man, užtat kai pavyksta, kaip kad šiandien užsidaryti vonioje mažiukui žaidžiant, galiu pasimėgauti ir visiškai atsipalaiduoti.

Šiandien savo vonioje mėgavausi tirpia, kalėdišką kvapą turėjusia skeisti tablete voniai, sukurta Dresdner Essenz kompanijos. Tai pirmasis šios kompanijos gaminys, kurį bandau, ir kiek mačiau, kompanijos produkcija orientuota į vonios priemones. o kur dar faktas, kad gaminama ir kuriama Vokietijoje - neišbandyti tiesiog neįmanoma. Tad šiandien Kalėdos mano vonioje, nepaisant to, kad šventės jau baigėsi!

Jeigu vis susitelki į tai, kas bloga, ko stokoji, kas trukdo gyventi, - savo sąmonėje tik įtvirtini tuos dalykus. Pasistenk išvysti kitą medalio pusę ir pamatysi, ką tai tau suteiks.


Produktas: DRESDNER ESSENZ  Sprudelbad Wärme und Fesrlichkeit limituoto leidimo kvapni tirpi vonios tabletė su šventiniu, kalėdiniu kvapu
Gamintojas: "Li-iL" Pagaminta Dresden, Vokietija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gana gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas vonioje buvo per silpnas
Kiekis: 1 tabletė
Kaina*: 1,75 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Putojanti kvapni vonia padeda atsipalaiduoti. Pasiduokite pagundai. Pajuskite maloniai šildantį biskvito kvapą, kuris padeda atsipalaiduoti. Avokado aliejus, migdolų ekstrakto ir drėkinamųjų medžiagų derinys prižiūri ir puoselėja odą, saugo ją nuo išsausėjimo ir skatina atkūrimą.
Naudojimas: įdėkite tirpią tabletę į šilto vandens pilną vonią (vandens temperatūra 36-38 laipsniai). 


Pirmiausia pradėkime nuo to, kad jūs perkate vienkartinę priemonės pakuotę. Viduje esanti apvali tabletė skirta vienai voniai. Tabletė supakuota raudonoje plastikinėje pakuotėje, puoštoje Kalėdas simbolizuojančiais gvazdikėlių bei cinamono prieskoniais ir imbieriniu sausainiuku - meduoliuku. Pakuotė ryškiai raudonos spalvos - viskas tiesiog simbolizuoja šventinį laikotarpį, Kalėdas, šventes ir žada dieviškai maloniai kvepėti...

Kvapas uostant iš pakuotės labai labai malonus: šildantis jaukus cinamono, kepinių ir tikrai biskvito kvapo. Galėtų būti kalėdiškesnis, tačiau yra koks yra. Pakuotėje kvapas palyginus stiprus ir intensyvus, bet man labai gaila, kad vandenyje didžioji dalis kvapo iš viso dingsta.

Konsistencija. Produktas suspaustas į oranžinės spalvos tabletę.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sucrose, Parfum, Silica, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Solanum Tuberosum Starch, Sodium Carbonate, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isostearic Acid, Allantoin, Hydrolyzed Wheat Protein, Citrus Aurantium dulcis Peel Oil, Coumarin, Limonene, CI 77891, CI 45350, CI 14700


Poveikis. Tik įmentus į vonią priemonė skęsta ir iš karto ima putoti. Kartu su burbuliavimu vandenyje atsiranda putos, sklinda spalva, o tabletė tirpsta. Pilnai išputojusi tabletė suteikia vandeniui švelniai oranžinę spalvą. Ir man nepaprastai gaila, kad beveik visas kepinių kvapas dingsta lauk ir vonia nėra tokia kvapi, kokia buvo uostant pakuotę. Labai gaila - gi norisi tos ypatingai kvapnios vonios? Bent jau man labai norisi! (vonios spalvota priemonė visiškai nedažo).


Niekada neskaičiuoju laiko, praleisto vonioje: būnu tiek, kiek man leidžia mažiukas, laikas ar kiti susiplanuoti vakaro darbai. Tai šita tabletė suteikia odai švelnumo, pamirština, o pati vonia leidžia atsipalaiduoti ir pamiršti dienos rūpesčius. Po vonios oda tikrai jaučiasi nežymiai padrėkinta, tačiau nepasakyčiau, kad efektas stiprus - kūno kremas tikrai nepamaišys. Apskritai vertinant - tai nors ir nuvilia kvapu, bet ir sudėtis gera, ir ingredientų ten rasime neblogų, ir oda po vonios gerai jaučiasi, ir šiaip jaučiasi, kad nors ir nėra nepriekaištinga, bet gana kokybiška priemonė. Man patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai