BODY RESORT vonios perlai "Exotical Guava" ir "Caribbean Coconut"

Kai šalta, bet nebūtinai apniukę, kai apniukę, bet nebūtinai šalta aš tiesiog mėgaujuosi karštomis voniomis - apskritai neįsivaizduoju nei rudens, nei žiemos be pasilepinimo vonioje! Tai vienas geriausių šaltojo sezono aspektų. Šiais metais vonioje apsilankė vėlgi įvairiausių produktų, kurių vienas buvo Body Resort vonios perlai su dviem skirtingais aromatais. Pasižiūrim?

"Gyvenimas - tai ne atostogos. Jei jūs įsisąmoninsite šį požiūrį, jūsų gyvenime atostogų bus pakankamai."
M. Dytrich


Produktas: BODY RESORT vonios perlai "Exotical Guava" ir "Caribbean Coconut"
Gamintojas: "Mades Cosmetics" Nyderlandai . Pagaminta PRC
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai ir pakankamai stipriai kvepia
Labiausiai nepatiko: palieka riebią plėvelę ant odos
Tūris: kiekvieno po 15 vnt. (1 rutuliukas apie 4 g)
Kaina*: kiekvieno po 5,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Burbuliukas tirpsta šiltame vandenyje. 
Naudojimas: Įmeskite 2 - 3 (ant etiketės su vertimu nurodo 2-3, o ant pakuotė gamintojas rašo 2-4, tai kaip realiai reiktų suprasti?) kapsules į vonią su šiltu vandeniu.


Vonios perlai parduodami skaidriose plastiko pakuotėse, po 15 vienetų kiekvienoje. Priemonės dizainas ir išpildymas gana paprastas, tiesiog balti užrašai ir minimali puošyba - esminis dalykas čia labiau spalvoti perlai, nei pati pakuotė.

Kvapas yra tas dalykas vonios produktuose, kuris labai dažnai mane nuvilia. Dauguma priemonių, susimaišiusios su vandeniu visiškai nuslopsta, aromato praktiškai nebesijaučia. Tik ne šioje - čia aromatas vandenyje dar labiau sustiprėja ir po maudynių vonios kambaryje jaučiamas dar ir visą sekančią dieną (nors vonios duris laikau praviras). Guavos kvapo perlai kvepia gaiviai saldžiais vaisiais, nors susimaišius su vandeniu, kvapas šiek tiek apsunksta. Kokosų kvapo nežinau ar tikrai kokosinis? Keistokas kvapas, kuriam kito apibūdinimo, kaip kosmetinis nerandu. Tiesa, uostant priemonės iš pakuočių man labiau patiko kokosinis, o susimaišius su vandeniu - guavų kvapo perlai.

Konsistencija. Rutuliukai turi gana kietą, spalvotą apvalkalą, kurio viduje yra skystosios medžiagos.


Sudėtis:
"Exotical Guava"Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Gelatin, Glycerin, Parfum, Laureth-3, Aqua, MicaDenatonium SaccharideEthylparaben, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 45430, CI 77891.

"Caribbean Coconut": Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Gelatin, Glycerin, Parfum, Laureth-3, Aqua, Mica, Benzyl Alcohol, Ethylparaben, Denatonium Saccharide, CI 77891, CI 42090.


Poveikis. Vonios perlai vandenyje tirpsta labai ilgai, lyginant su kitomis vonios priemonėmis, todėl jas metu tik pradėjusi pilti vandenį, kad voniai prisipildžius, perlai jau būtų aptirpę. Pirmiausia vandenyje prakiūra perlų apvalkalas ir viduje esantys skysti produktai pasklinda po vandenį, visą paviršių nusėdami riebalų burbuliukais. Spalvota pakuotė tirpsta itin ilgai, o galiausiai, net ir dingus visai spalvai (rožinės spalva matoma, nors vandens nenudažo, o mėlynos - ne) vandenyje palieka plaukioti skaidri apvalkalo plėvelė. Tiek kad ji mažytė ir visai neerzina.

Šitie perlai suminkština odą, leidžia atsipalaiduoti ir pasimėgauti puikiu aromatu. Tačiau man pats nemaloniausias šitos priemonės efektas yra tas riebalo prilipimas prie odos - ją tiesiog būtinai norisi nusiplauti normaliu prausikliu. Tiesiog išlipus iš vonios viskas padengta riebalu, jaučiamas nemalonus slydimas ir vanduo oda nuteka kaip nuo žąsies, lašeliais. Lygiai taip pat tas riebalas lieka ir ant vonios kraštų, todėl po maudynių dar būtina išplauti vonią. 

Tai būtent tas riebalas man nepatinka ir erzina labiausiai... kad ir kaip patiktų kvapas, visai patinka tas perlų pavidalo priemonės produktas, bet man ji tiesiog per riebi, nemaloni. Atrodo, kad tas perlų aliejus niekad nenusiplaus nuo odos... Antrą kartą tikriausiai nepirkčiau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai