GOLDEN ROSE Matte Lipstick Crayon - pieštuko formos matiniai lūpų dažai Nr.02

Žinau, kad laukėte nuomonės apie šituos, pieštuko formos lūpų dažus, nes ne karto klausėte, ką apie juos manau ir kaip man patiko. Laukėte apžvalgos, bet tiesą pasakius, man buvo labai sunku sudėti mintis apie konkrečiai šitą, Golden Rose matinį lūpų pieštuką - dažus. Vienok jo kaina nedidelė, tačiau kokybė nėra nepriekaištinga, ir pati nesuprantu, ar logiškai šituos dažus mėgstu ar nelabai... Be to, nuotraukomis niekaip nepavyko pagauti tikrojo efekto nuotraukose - kažkaip visai kitaip atrodo negu realiai, todėl pridedu filmuko nuorodą, kuriame šiais dažais esu pasidažiusi (ČIA ir ČIA), jeigu norėtumėte pasižiūrėti, kaip atrodo tiek natūraliame, tiek dirbtiniame apšvietime.

Na, o aš šiandien turėjau filmuoti jums video, tačiau visa diena buvo tokia apsiniaukusi, kad nufilmuotą medžiagą tiesiog metu lauk - per tamsu ir visiškai nieko nesimato - o gaila... Matyt teks laukti kitos savaitės ar bandyti pagauti progą savaitės eigoje. Kaip kad šią savaitę ketvirtadienį man pavyko pagauti laisvą minutę ir nufilmuoti trumpą filmuką, telieka prisėsti ir suredaguoti. Na o kol kas, kviečiu jus pasižiūrėti, ką visgi manau apie šiuo GR lūpų dažus.

"Protingai kalbėti sunku, o protingai tylėti - dar sunkiau."
D. Bouvis


Produktas: GOLDEN ROSE Matte Lipstick Crayon - pieštuko formos matiniai lūpų dažai Nr.02
Gamintojas: "Erkul Cosmetik" A.S. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gana patogi formulė (kaip matiniams dažams)
Labiausiai nepatiko: negražiai nusitrina
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 3,20 EUR
Kur galima įsigyti: ceryx.lt; Drogas; Martina, Kosmada, Camelia
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Matinis lūpų pieštukas. Dėl švelnios matinės sudėties lengvai padengia lūpas. Su drėkinamosiomis medžiagomis ir vitaminu E. Maitina lūpas ir saugo jas nuo išsausėjimo. Paletėje 21 nuostabus atspalvis, kuriuos lengva priderinti prie odos spalvos ir makiažo stiliaus.


Lūpų dažų pakuotė pieštuko formos, tik storesnė - anksčiau buvo populiarus jumbo pieštukų pavadinimas, bet kažin ar kas tokius benaudoja? Tai lūpų dažai yra drožiami, juodo korpuso su spalvą atkartojančiu galiuku ir juodu dangteliu. Pats dizainas, pakuotės išvaizda atrodo tikrai dailiai ir kokybiškai - net nepasakytum, kad čia pigi kosmetika.

Kvapas malonus, saldus - kvepia vanile. Tiek, kad jis visiškai neišlieka padengus ant lūpų ir uodžiamas tik iš pakuotės. Na o skonis, jaučiasi tas saldumas, tačiau nepasakyčiau kad stipriai ar labai skaniai - ir labai trumpai.

Konsistencija labai maloni, kreminė, lengvai slystanti lūpomis. 


Sudėtis: PEG-3 Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Palmitate, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Hydrogenated Coco-Glycerides, Nylon-12, Euphorbia Cerifera Cera, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Hydroxystearate, Octydodecanol, Phytostearyl/ Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Copernicia Cerifera Cera, Aroma, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Silica, Octadecyl Di-t-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Aluminum Hydroxide.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 45380, CI 17200, CI 15850, CI 12085, CI 73360, CI 16035, CI 42090, CI 77742, CI 19140, CI 15985, CI 47005, Tin Oxide.

Be parabenų. 


Poveikis. Priemonės pigmentacija man patinka ir kreminė formulė labai patinka. Ir ant lūpų pasidengia labai gražiai. Tačiau turiu pasakyti, kad tik padengus, apie valandą laiko priemonė atrodo tiesiog puikiai. Paskui, daugmaž po valandos ima jaustis lūpų sausėjimas ir norisi lyžtelti lūpas ar jas kažkokiu būdu sudrėkinti. Tačiau tai tikrai nėra tie sunkūs, itin džiovinantys lūpų dažai, džiovina ne taip jau stipriai, kaip kiti matiniai dažai. 

"02" atspalvis sunkiai apibūdinamas - nežinau, ar šiame įraše reikalingos efekto nuotraukos? Realiai jos atspindi tik taip, kai dažai atrodo per fotoaparato objetyvą. Realiai jie visiškai matiniai, burgundiško vyno spalvos, tamsūs ir ryškūs. Sukėliau įžangoje filmukų nuorodas su tais dažais ir net per filmukus jie atrodo visai kitaip, bet daug panašiau į tai, kaip atrodo natūraliai žiūrint į lūpas. 


Apie 3 valandą nuo padengimo dažai ima išsivaikčioti nuo lūpų centro ir minimaliai subėga į raukšleles, kartu matosi ir pablukusi spalva. Va maždaug šiuo laiku man jau norisi atnaujinti dažus, nors jei nepersidažau lūpų, jie dar visai padoriai atrodo bent porą valandų (na, dėvėti galima).

Man visai patinka, kad šie dažai yra pieštuko formos - labai patogu nusibrėžti kontūrą ir nereikia jokių papildomų priemonių. Apskritai aš jais mėgstu dažytis, kad ir apsunkina lūpas, kad ir šiek tiek pasausina, kad ir negražiai nusidėvi - man jie patinka. Aš vis bandžiau suvokti, kodėl? Tikriausiai dėl to, kad net jei žinau, kad neturėsiu galimybės persidažyti lūpų, nebus tragedijos ir toliau galėsiu vaikščioti, galėsiu suspausti lūpas ir pabandyti lūpomis paskirstyti produktą (po ko atrodo tikrai geriau). Pagaliau net ir atnaujinti dažus man yra labai lengva - dengi ant lūpų be super duper preciziškumo ir viskas atrodo gerai. Tad tokie kiek geresni nei vidutiniai dažai, bet daugmaž ties viduriuku - minusų yra, bet ir kaina, kurią mokame visai nedidelė. Na tiesiog, turi šitie dažai kažką tokio, kas žavi ir dėl ko man jie patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai