TOP 5 skaitomiausi 2017 metų įrašai

Kiekvienų metų pradžioje, tradiciškai rodau jums tuos įrašus, kurie susilaukė daugiausiai jūsų skaitomumo, kuriuos peržiūrėjote, skaitėte ar atsivertėte dažniausiai ir kurie šmėžavo tinklaraštyje kaip populiariausieji. Dažnai darydavau 10-tuką, tačiau jau pernai nusprendžiau, kad dešimtukas yra per daug, juk visgi tie 5 yra patys pačiausi, tiesa? Todėl kaip ir pernai, noriu jums pristatyti skaitomiausiųjų penketuką - ką jūs skaitėte 2017 metais?

"Kilnus žmogus reikalauja iš savęs, o prastuolis - iš kitų."
Konfucijus

Nr. 5.


Penktoje skaitomiausiųjų vietoje 2017 metais atsidūrė labai labai senas įrašas, kurį rašiau dar 2014 metais! Kartais rašant tinklaraštį atrodo, kad jums labiausiai patinka skaityti apie visokias naujoves, tačiau ir iš savo asmeninės patirties ir iš jūsų peržiūrų matau, kad ne mažiau skaitomumo susilaukia ir senesni įrašai, puikus pavyzdys va šitas. Kažkodėl peržiūrėjus 25 populiariausius įrašus matau, jog beveik visi įrašai su violetiniais šampūnais yra tarp to 25-tuko, kas atrodo neįtikėtina! Ar šiemet padaugėjo blondinių ir merginos ėmė daugiau ieškoti tokio tipo priemonių atsiliepimų? Net neįsivaiduoju, tačiau savo nuomonę dėl šio šampūno tebeturiu tokią pačią - darbą jis atlieka, tačiau sausina galvos odą ir plaukus. Ir jei jau ieškote violetinių šampūnų, tai ir Ice Cream, ir Oyster variantus rekomenduoju daug labiau nei šį.


Nr. 4.

Ir visai nesistebiu, kad skaitomiausiuose visuomet vyrauja tendencijų įrašai - į šitą, sezoninę tendencijų seriją dedu itin daug darbo ir laiko, o ir pati, ruošdamasi ateinančiam sezonui vis peržiūriu, kas bus madinga ir į ką pirmiausia reiktų atkreipti dėmesį. Tarp visų tendencijų įrašų net ketvirtoje vietoje plaukų kirpimų, spalvų, šukuosenų ir aksesuarų tendencijos, kas manęs visiškai nestebina. Tikriausiai moterims plaukai nepaprastai svarbūs, o keičiantis sezonui norisi atsinaujinti ne tik spintą, ne tiek makiažą, kiek kirpimą ar pakeisti plaukų spalvą.


Nr. 3.

Šiais, tiksliau praeitais metais (2017) jaučiuosi labai mažai kalbėjusi apie plaukus. O žiūrint populiariausius, vėl įrašas apie plaukus! 2016 metais jums pasakojau apie varnalėšų aliejų, kuris daugumai iš tiesų padaro stebuklus ir padeda juos sustiprinti bei saugo nuo slinkimo. Mano patirtis sako, kad nuo slinkimo tikrai saugo ir padeda susitvarkyti su slenkančiais plaukais, tačiau aš žinau, kad man varnalėšų aliejus nėra pats geriausias pasirinkimas. Mano plaukai sunkiai priima populiariausius argano ir varnalėšų aliejus, veikia, bet nėra tobulas sprendimas mano plaukams. Mano plaukučiai daug labiau mėgaujasi kokosų, jojobų, avokadų aliejais. Tačiau taip, kai reikia sustabdyti slinkimą - nepakeičiamas čia varnalėšų aliejus! Beje, blondinėms natūralius aliejus naudoti reiktų atsargiai - tikriausiai pastebėjote, kaip po aliejinių procedūrų plaukas tampa ausinio atspalvio? Tai čia aliejaus šalutinis poveikis, tačiau aliejaus visiškai neatsisakau ir kartas nuo karto lepinu, nekreipdama dėmesio į geltonį (pastarąjį nuimu su violetiniu šampūnu :D ) - geriau sveiki, negu nepriekaištingo atspalvio plaukai! 


Nr. 2. 

Net nustebau pamačiusi, kad avalynės tendencijos tapo 2017 metų skaitomiausiu įrašu nr.2! Paprastai avalynės tendencijų įrašas niekad nesulaukdavo tiek daug populiarumo, kiek 2017 metais! Paprastai daug daugiau populiarumo susilaukia apranga, plaukai ar makiažas, o šiemet... atrodo merginos (ir vaikinai) ima norėti stilingos ir madingos avalynės, domisi kas madinga, į ką reiktų atkreipti dėmesį ir nesušalti.


Nr. 1.

Man asmeniškai nepaprastai smagu, kad šiais metais populiariausias įrašas yra nagų dailės tendencijos! Jei čia pirmasis įrašas, kurį skaitai, sakau tau, kad tiesiog dievinu lakuotis savo nagus, žaisti su skirtingais efektais, užbaigimais, papaišyti... Žodžiu tokia vidutinės kategorijos maniakė :D Labai smagu, kad nagais dominės ir jūs - šią žiemą dar laukia paskutinis Top 5 nagų lakų žiemai įrašas, todėl jei jus domina nagų temos - sekite, būkite kantrūs - tikrai bus daugiau.


Viskas, va tokie jūsų skaitomiausi ir tarp jūsų populiariausi įrašai. Kaip visuomet vyrauja tendencijos, apie kurias vėl kalbėsime vasarį, būtinai! Aš džiaugiuosi, kad tai jau tapo tradicija, gyvuojančia nuo blogo pradžios. Na o dėl skaitomiausiųjų, būtinai pasistengsiu jums paruošti daugiau įrašų apie plaukų priežiūrą, natūralių aliejų panaudojimą ir kitas jus dominančias temas ir šiais, 2018 metais!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai