Makiažo šepetėlių ABC. Kokie makiažo šepetėliai kam skirti? Kokių šepetėlių reikia pirmąjam makiažo šepetėlių rinkiniui?

Vakar naktį paskelbiau naują savo filmuką, kuriame sudėjau kelis metus brandintą idėją papasakoti jums sukurti blogo įrašą su didžiule baze: makiažo šepetėlių įvairove, jų skirstymu pagal funkciją (su kuriuo produktu naudojami) bei pabandyti sudėlioti tuos būtinus makiažo šepetėlius, kurių reiktų norint turėti tą pirmąjį, būtiną rinkinį.


Ilgą laiką idėja buvo perrašoma iš vienos savaitės planų į kitus, ir galiausiai nusėdo idėjų užrašinėje. Primiršta, bet tikrai ne pamiršta. Visai nesenai mano aplinkoje kilo labai daug diskusijų apie makiažo šepetėlius, giminės merginos ėmė ekperimentuoti su kosmetika ir paprašė pagalbos; sulaukiau žinučių su prašymais padėti susirinkti pirmąjį rinkinį ir iš jūsų, tačiau suvokiau, kad net ir ilgai diskutavus, visą šitą informaciją būtų protingiau įamžinti ir palikti ateities kartoms 😂😆 tuomet beliko sugalvoti kokia forma, ir taip gimė mano filmukas su visa makiažo šepetėlių A-Bė-Cė-Le! Filmuką kviečiu pasižiūrėti:

Na, o jei dar liktų kokių klausimų, abejonių, norite pasiūlyti idėjų ar tiesiog pasikalbėti, visuomet lauksiu jūsų komentarų, laiškų, žinučių, nesvarbu kur, pabendrausime ;)




Ačiū, kad skaitėte visiškai trumputį mano įrašą,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai