GIORGIO ARMANI "Emporio Armani Diamonds" kvapnusis vanduo moterims

Pirmiausia noriu atsiprašyti, kad kelias dienas niekaip neprisiruošiu rašyti - esmė ta, kad mane aplankė mano pavasario krizė (anksčiau nei pernai) arba vėl trūksta geležies. Visiškai neturiu motyvacijos ne tik rašyti ar filmuoti, jei taip būtų, tiesiog lengvai atsikvėpčiau. Ne, kiekvienam darbui namie man reikia susikaupti, prisiruošti ir iš visų organizmo kampų surankioti paskutines jėgas ir valios trupinėlius, net tokiems darbams, kaip surinkti vaiko žaislus, išplauti indus ar sumesti skalbinius, kurie anksčiau buvo tokie mažučiai ir niekiniai darbeliai... Et, metas pasidaryti kraujo tyrimus ir kaip juokauja aplinkiniai, atsipjauti 'armatūros' gabalą, kad turėčiau jėgų... Viskas, ką pajėgiu daryti vakarais - prisėsti prie kompiuteriu ir pražiūrėti į vieną tašką, nei mintys susidėlioja, nei pirštai klavišus spaudo... sėdžiu, knapsiu, kol galiausiai nieko nepadariusi keliauju miegoti... O galvoje verda mintys apie keliolika naujų įrašų, kuriuos norisi parašyti ir papasakoti, kol jiems dar metas. O ir video šią savaitę nebuvo.... Ką gi, skubu taisyti savo tingėjimo pasėkmes ir papasakoti gruodžio ir sausio mėgiamiausią aromatą.

Žiema paprastai tas metas, kai renkamės gerokai sunkesnius aromatus, tiesa? Tačiau prieš didžiąsioas metų šventes man visuomet norisi spinduliuojančio/ žaižaruojančio efekto ne tik ant nagų, lūpų, veido ar kūno, bet ir kvapo. Todėl jau kelis metelius prieš šventes dabinuosi Giogio Armani Emporio Armani Diamonds aromatu, apie kurį šiandien noriu jums papasakoti.

Kūno treniruotės - puikus būdas pakreipti mintis reikiama linkme. Imkis veiklos, nuo kurios jaustumeisi gerai, gali eiti plaukioti, žaisti golfo - svarbu, kad tau patiktų!
Argi ne smagu gyventi?


Produktas: GIORGIO ARMANI "Emporio Armani Diamonds" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Giorgio Armani". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: mano pakuotės - 50 ml, dar galima įsigyti 30 ml ir 100 ml pakuotėse
Kaina*: 30 ml - 44,00 EUR, 50 ml - 80,00 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Douglas, Kristiana ir kt.
Leidimo metai: 2007 metai
Aromato kūrėjas: Thierry Wasser
Kvapo kategorija: rytietiški - gėlių

Gamintojo aprašymas: Stulbinančiai malonus Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds kvepalų moterims aromatas suteikia deimantui kvapą, o moteriai – pasitikėjimo savimi ir įžūlumo.

Rožių, moteriškumo simbolio, kvapas susiliejęs su ličių ir aviečių dvelksmų tampa be galo sodrus ir pavergiantis. Žinoma, seksualumo suteikia medienos ir ambros kvapas. Taip gimsta nepamirštamas, absoliučiai moteriškas ir ryškus Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds kvepalų moterims aromatas. Jis įkalintas žėrinčiame masyviame šlifuoto stiklo flakone su išraižytu lengvai atpažįstamu mados namų GIORGIO ARMANI simboliu – ereliu. Flakonas glūdi delne tarsi deimantas – prieinamas ir artimas, išties geriausias merginų draugas.


Paveikslėlis iš ČIA

Viršutinė nata: ličiai avietės
Širdies nata: pačiulis, frezija, pakalnutė, kedras, rožė
Apatinė nata: gintaras, vanilė, kvapieji auksabarzdžiai


Sudėtis: esu jau senokai išmetusi pakuotę, tad ingredientų sąrašo pateikti negaliu, tačiau reiktų tikėtis tokio, koks vyrauja daugumos kvepalų sudėtyse.
Pilno dydžio ir pilnos pakuotės paveiksliukas iš ČIA

Pakuotė. Savo kartoninę pakuotę esu išmetusi jau labai labai senai, tačiau iš esmės tai buvo balto kartono dėžutė su deimantų imitacijos paveiksliukais keturiuose kampuose ir pavadinimu ties pakuotės centru. Čia buvo ir sudėtinės dalys, kurių jums pateikti negaliu, ir kita informacija.

Pakuotės buteliukas šlifuoto deimanto formos ir iš tiesų įkvepia ir leidžia tikėtis deimanto vertės aromato. Centre buteliukas papuoštas kompanijos simboliu - ereliu išskleistais sparnais. Paprastai aromatų buteliukai turi kamštelius, o čia niekas nuo puršktuko nenusiima - kvepalus purškiame paspaudę dalį sidabro spalvos, metalo imitacijos dangtelio.

Man asmeniškai buteliukas iš tiesų gražus, būtent tos briaunos, imituojančios deimanto šlifavimą įkvepia, nuteikia maloniai, suteikia gero, deimantinio kvapo iliuziją. "Diamonds are a girl's best friend"!


Kvapas. Tik išgaravus alkoholiui kvapas prasideda kaip ryškūs, šviesus aromatas. Beveik iš karto jaučiasi itin stiprūs ličio ir aviečių gėrimo (niekaip nesuprantu, kur čia avietės, man šitas kvapas primena labiau aviečių limonadą ar lengvą alkoholinį kokteilį, nei tikras avietes) akordai. Viršutinės vaisių natos labai primena burbuliuojantį šampaną, žaižaruojančius akmenukus ir spinduliuojančią, spirgančią kvapo emociją... Pirmieji akordai žada labai daug ir tikrai primena kvapo pavadinimą ir buteliuką.

Gana greit ima jaustis ir baltų gėlių aromatai, kurie apsunkina kvapą, dingsta burbuliuojantis/ žaižaruojantis pojūtis ir atsiranda kvapo pudriškumas, kuris lydi iki pat paskutinio aromato akordo. Jaučiasi gana lengvas frezijos ir pakalnutės kvapas. Galbūt kažkur antrame plane pasislėpusi rožė, bet labai jau silpna, kuo nepaprastai džiaugiuosi, nes šiaip jau nesu didelė rožių mėgėja.

Galiausiai skystis išdžiūva ant rankų ir kvapas nuslopsta, ima priminti medieną, kur man pasijaučia pačiuliai, vanilinės natos, kurios čia ne šiltos ir glostančios, itin lipnios (kaip dažnai būna aromatuose), tačiau saldžios, be aiškiai jaučiamo lipnumo. Ir jaučiasi dar kažkas, tačiau kas aš negaliu atpažinti - ar tai auksabarždžiai, galbūt sunkų skaidrumą duoda gintaro natos? Negalėčiau apibūdinti. Tačiau viskas primena druską, mineralus ar kažko panašaus akordus.

Nepaisant burbuliuojančios viršutinės natos, kvapas gana ramus, neturi jokių aštrių natų, jokių staiga išlendančių siurprizų, greičiau ramiai tekantis aromatas, skanus, bet neprimenantis maisto. Saldus, bet ne lipniai saldus, tas saldumas suteikia tokią lengvumo iliuziją. Man pasirodė, kad kvapas nėra pernelyg mergaitiškas, tačiau ir nėra itin brandžios moters aromatas. Moteriškas, tačiau ne brandus,  elegantiškas, lengvas ir tikrai nepateisina buteliuko formos, sakyčiau pernelyg lengvas aromatas - tiek iš buteliuko, tiek iš Beyonce tikėtumeisi gal ne fejerververkų tokio tipo aromate, tačiau bent kažkokios staigmenos aromato natų eigoje. 

Paveiksliukas iš ČIA

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☃ žiemos sezonui (bet lygiai taip pat tiktų ir pavasariui bei rudeniui);
     ☀ dienos metui (vakarui kvapas pernelyg blankus).

Man šitas kvapas nepasižymi ilgu išlikimu - išlieka apie 4, galbūt galima datempti iki 5 val išlikimo ant odos. Ir kvapas visiškai neturi šleifo, man užuodžiamas daugmas 30-40 cm nuo odos, kai tik pasipurški, o praėjus 1,5-2 val, netgi mažiau.


Emporio Armani "Diamonds" kvepalai, kai juos įsigijau man buvo kažkas tokio: su jais eidavau į klubus, darbą, daug smagių naktų su šokiais iki paryčių, linksmybės ir tas jaunatviškas (jaunas) požiūris į gyvenimą.... Tuo metu buvau kitokia ir kvapas man buvo tai, kas tiko to meto situacijai: burbuliuojantis, žaižaruojantis požiūris į gyvenimą... Tačiau dabar suprantu, kad šitas kvapas jau senokai nebeatitinka mano asmenybės. Tačiau... per šventes aš kvėpinausi tik juo - jis visai kitaip atsiskleidžia šaltuoju metų laiku, dienos metu, prie žaižaruojančių lempučių, šventinių papuošimų ir jaunatviškai smagaus šventinio šurmulio. O kitiems sezonams - na, tikriausiai teks laukti sekančių švenčių sezono ir vėl jais kvėpintis.

Aromatas panašus į:
- GIOGIO ARMANI "Emporio Armani Diamonds Intense"
- ISSEY MIYAKE "L'eau d'Issey"




Ačiū, kad skaitėte,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai