L'OREAL Elvital Total Repair 5 repairing concentrate - atkuriamasis koncentratas pažeistiems plaukams

Atrodo gana senai bekalbėjome apie plaukų priežiūros produktus, tiesa? Aš nemanau, kad mano plaukai yra itin gražūs ir net neįsivaizduoju ką padaryti, kad jie būtų gražesni. Tikriausiai dėl to, kaip taisyklė po vizito pas kirpėją, vis nusiperku naują kaukę, serumą ar kokią sugundžiusią prekę, skirtą plaukų priežiūros priemonei. Ir taip visuomet, ypatingai susirūpinu kai pakalbu su kirpėja, nors atrodo, kad niekad neapleidžiu savo plaukų ir visuomet jais rūpinuosi, kiek leidžia mano išmonė ir kišenė. Fenomenas! Ar ir jums taip būna?

Po pastarojo apsilankymo kirpykloje nusprendžiau pabandyti L'oreal vienkartinėmis dozėmis supakuotas serumo pakuotes, kurias dažnokai matydavau parduotuvėse, tačiau niekuomet neįsigydavau. Visai įdomu išbandyti tai, ką visuomet laikiau itin stipriai veikiančia priemone. Šiuo metu sunaudojau abi pakuotes ir noriu papasakoti savo įspūdžius.

Tavo proto galia begalinė, tad kodėl tokie negali būti ir tavo siekiai? Stenkis, kad visada turėtum svajonių, kad jos būtų vis gražesnės ir keistųsi. Atnaujink vaizdinių lentą, toliau kurk savo dieną ir priimk viską, ką ji atneša.


Produktas: L'OREAL  Elvital Total Repair 5 repairing concentrate - atkuriamasis koncentratas pažeistiems plaukams
Gamintojas: "L'Oreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: plaukams - atkurti, apsaugoti galiukus nuo skilinėjimo
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: kiekviena po 18 ml
Kaina*: kiekviena po 1,40 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada, Maxima, Rimi ir kitur
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: 2 minutės tikslingam poveikiui prieš galiukų skilinėjimą.
Naudojimas: užtepti ant drėgnų plaukų, palaikyti ir nuskalauti. Patekus į akis, nedelsiant skalauti vandeniu.


Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad koncentrato pakuotė yra skirta vienam naudojimui. Iš vienos pusės patogu - nieko nereikia dozuoti, žinai, kad viską sunaudosi vienu kartu, tačiau kita vertus - kiek tokių ampulių, pakuočių gali prisidėti į savo vonios kambarį? Daug patogiau būtų tam tikras vienkartinių pakuočių kiekis supakuotas vienoje dėžutėje, na bent jau man, bet čia labiau skonio reikalas. 

Pati pakuotė patogios tūbelės formos su lauk nusukamu plastikiniu galiuku. Dozuoti iš tokios pakuotės labai patogu, lengvai išspausti ir paskirstyti ant plaukų. Plastikas minkštas,  tad man pavyksta lauk išspausti visiškai visą koncentratą. Na o dizainas gana paprastas, visiškai toks, kaip kiti šios L'Oreal Elvital linijos gaminiai.

Kvapas man labai malonus, kosmetinis, bet maloniai kutenantis uoslę, o svarbiausia - išlieka visą dieną po plaukų plovimo ir labai maloniai kvepia.

Konsistencija gana skysta, tikėjausi tirštesnio kremo, bet labiau primena vidutinio tirštumo kondicionieriaus konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Candelilla Cera, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Butylphenyl Methylpropional, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Parfum


Poveikis. Priemonę naudoti labai paprasta ir kiekio mano plaukams pilnai pakanka. Paprastai nurodytų dozių mano plaukučiams nepakanka - jie yra korėti ir kaip kempinė sugeria ne vieną produktų dozę, kartais ir poros nepakanka. Todėl koncentrato skalsumu buvau maloniai nustebinta.

Dar dengiant ant plaukų pajutau, kad produktas iš karto suglotnina ir suvalgo plaukus, jie tampa lengvai formuojami. Po plovimo itin švelnūs, labai minkšti, lengvai valdomi ir mažiau veliasi. Paklusnūs, švelnučiai ir beveik tokie pat, kaip po kirpyklos, išskyrus tas šioks toks vėlimasis ir vos vos matomas pasišiaušimas. Iki tobulybės trūksta tik kiek daugiau glotninamojo efekto.

Aš netikiu, kad koncentratas gydo plaukus - išsiplovus juos ir nenaudojant priemonė jie atrodo lygiai taip pat, kaip be šio koncentrato, efektas neišlieka, todėl mano nuomone tai daugiau dekoratyvinė priemonė tiems atvejams, kai plaukams reikia geriau atrodyti. Visai patiko, bet tikrai nėra ta tobula, kuri iš karto pagydys pažeistus plaukus ar juos paveiks taip stipriai, kad atrodys kaip nauji. Tačiau suteiks jiems lengvumo, minkštumo, padės lengviau sutvarkyti, vizualiai atrodys gražiau ir geriau. Manau mieliau kartočiau dar kartą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai