THE BODY SHOP "Frosted Plum" cukruotų slyvų rankų kremas su turkiškų slyvų ekstraktu

Aš paprastai neperku tų limituoto leidimo priemonių, kurios būna išleidžiamos šventiniu laikotarpiu, tačiau šį kartą neatsilaikiau. Užsukusi į The Body Shop parduotuvę įsigijau cukruotų slyvų bei chai vanilės rankų kremus. Matyt pasiilgau kompanijos produkcijos, nes kažkada, oi buvo laikai, kai negalėdavau be The Body Shop produkcijos gyventi ir būtinai reikdavo vis kažko naujo mano vonioje. Vanilinį kremą pridėjau prie dovanos merginai, planavau ir šitą dovanoti (prieš šventes mėgstu kelias smulkmenas turėti netikėtiems kalėdotojams), bet jis taip ir užsiliko mano namuose, todėl mielai naudojau, ir šiandien noriu papasakoti, ką apie kremą manau, ar verta jį pirkti, kokia jo sudėtis ir t.t.

Be to, kadangi tai limituoto leidimo produktas, šiuo metu parduotuvėse jam taikoma 30% nuolaida. Vietoj 6,40 EUR, galima įsigyti už 4,48 EUR.

"Meilė ateina nepastebimai; mes matome ją tik išeinančią."
A. Robsonas

Produktas: THE BODY SHOP "Frosted Plum" cukruotų slyvų rankų kremas su turkiškų slyvų ekstraktu
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti ir pakvėpinti rankas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva, greitai susigerianti konsistencija
Labiausiai nepatiko: norėtųsi, kad kvapas išliktų ilgiau
Tūris: 30 ml
Kaina*: 6,40 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Neriebus, lengvai įsigeriantis rankų kremas. Rankos bus palepintos ir pakvėpintos šventiniu ir elegantišku gėlių ir vaisių aromatu. Sudėtyje naudojamas sviestmedis, saldžiųjų migdolų aliejus ir slyvų ekstraktas.


Man tiek The Body Shop, tiek L'Occitane kompanijos kremų pakuotės labai panašios: metalą imituojantis, minkštas pilkos spalvos plastikas su įspausta etikete, kuri tarsi primena prie metalinės pakuotės priklijuotą plastiką. Tiesą sakant, esu naudojusi ir kompanijos kremus, kai jie dar buvo metalinėse pakuotėse (tikriausiai kanapinis ir dabar tebėra?), tai metalinės pakuotės nenorėčiau - daug paprasčiau naudotis plastikinėmis.

Apie dizainą gal daug neišsiplėsiu - vyraujanti spalva violetinė, kurią aš labai mėgstu, nors nedaug turi bendro su Kalėdomis, užtat kalėdiškai papuošta užšalusi arba cukruota slyva su viršuje ant jos užkeltomis pušies šakelėmis bei raudonu kaspinu. Tad kažin kiek tikrai šventiška. Naudojimas labai paprastas, dangtelis mažutis, bet patogus, tad čia jokių priekaištų nėra ir nepatogumų nekelia.

Kvapas. Aš tiesą sakant jau senokai esu atpratusi nuo The Body Shop kosmetikos aromatų - o jie labai intensyvūs ir labai stiprūs. Kvapas iš tiesų ilgai išliekantis ir labai stiprus, todėl prie jo vėl priprasti man reikėjo laiko. Na, o kalbant apie cukruotų slyvų kvapą, nelabai jis man primena slyvas - vaisinis, šiek tiek saldus ir nelabai primena natūralių slyvų kvapą. Galvoju, kad vanilinis kvepėjo gardžiau.

Konsistencija lengva, šiek tiek vandeninga, neturi jokio riebumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Distearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Glycine Soja Oil/ Soybean Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Myristamidopropyl PG-dimonium Chloride Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Linalool, Disodium EDTA, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Prunus Domestica Fruit Extract, Citric Acid, CI 17200, CI 42090.

Netestuota/ nebandyta su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad šitas kremas labai lengvas ir aš abejoju, ar Kalėdoms ir žiemos metui sukuriamas kremas visiškai neturi riebumo. Tačiau kartais susimąstau, gal taip yra dėl to, kad kompanija visai neskiria dėmesio produktui ir koncentruojasi į priemonės į rinką tinkamu metu ir pardavimus. Logiškai mąstant kremas turėtų labiau tikti šaltąjam metų laikui ir būti riebesnis.

Priemonė iš pirmo žvilgsnio greit susigeria, tačiau ant odos dar kuris laikas lieka toks keistas slidumas, net jei naudoju itin nedidelį kremo kiekį. Tai nėra kažkokia riebi plėvelė ar stipriai nemalonus pojūtis, tačiau kremo, prieš imantis kažkokių darbų tepti aš negaliu.

Nesu tikra, kaip vertinti kvapą, kuris tikrai maloniai skanus, bet... tiesiog per stiprus rankų kremui ir išlieka per ilgai. Beveik sunaudojus visą pakuotę jis jau ima mane erzinti ir tikrai negalėčiau iš karto pirkti kito tokio pat kremo.

O ir efektas tikrai nėra stebuklingas: lengvai drėkina, lygina, švelnina, bet nieko itin stipraus, o ir pats efektas po kelių valandų dingsta, todėl reikia teptis kremu ir vėl. Žinokite, tikrai nieko ypatingo iš šio kremo nėra - matyt nuojauta buvo visai teisinga, kad pirkti tuos limituotus kremus neverta. Rinkoje daug geresnių ir pigesnių produktų, o be to, tos pačios The Body Shop kanapių ar migdolų rankų kremai yra daug geresni ir daug geresnės kokybės. Net jei dar daugmaž tiktų vasarai, tai žiemos metui tiesiog niekaip, na per silpnas jis, pernelyg silpnas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai