DOUGLAS Winter City Trips "Pomegranate & Pine" dušo aliejus su granatų ir pušų aromatu

Jau senokai noriu jums papasakoti apie šį Douglas limituotos kolekcijos produktą, tačiau tiesa ta, kad tie produktai, kurie man nepatinka, užtrunka su apžvalgomis. Tam yra dvi priežastys, kurių pirmoji - noriu suteikti kiekvienai priemonei šansą, galimybę geriau ją pažinti ir gal pamilti. O antroji - nelengva rašyti ne tokias geras apžvalgas, kuriuose lietųsi vien tik liaupsės. Deja... šis produktas tikriausiai yra prasčiausias, kurį esu naudojusi ir kita vertus - tai tik mano nuomonė, todėl labai lauksiu komentaruose jūsų potyrių, jei esate bandę būtent šį Douglas dušo aliejų.


Produktas: DOUGLAS Winter City Trips "Pomegranate & Pine" dušo aliejus su granatų ir pušų aromatu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: prausti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: palieka ant odos nemalonią plėvelę
Tūris: maniškė 125 ml 
Kaina: neįsivaizduoju - atskirai šiuo produktu Douglas neprekiauja
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Malonaus granatų ir pušų aromato dušo aliejus. Naudokite dušo aliejų, kad jūsų oda būtų švari ir prausimasis teiktų didžiulį malonumą.


Pakuotė. Labai paprastas, skaidraus plastiko buteliukas su juodu plastikiniu dangteliu, kurio viršus atsikemša. Deja, pakuotė nėra pati saugiausia, pirmiausia dėl sandarumo - palenkus ji praleidžia priemonę, tad niekada nesugalvočiau šios pakuotės imti su savimi. Galiausiai ir plastikas man pasirodė kiek per kietas patogiam priemonės išspaudimui. 
Kalbant apie dizainą jis labai minimalistinis, puošia tik švelniai rausva priemonės spalva. Niekada neatkreipčiau dėmesio į šį produktą parduotuvės lentynoje. Pakuotės dizainas ne tik per blankus, tačiau ir atrodo labai pigiai.

Kvapas mano nuomone yra geriausias aspektas. Maloniai gaivus aromatas man primena gėlinį kvapą, nors... gamintojas žadėjo pušų ir granatų aromatą. Nieko panašaus, tiesiog malonus, švelnus, lengvai gėlinis, gaivus aromatas.

Konsistencija labai skysta, aliejinė.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Parfum, Limonene, Linalool, CI 26100 (Red17), CI 60725 (Violet2).


Poveikis. Deja, bet jau priemonės sudėtis nenuteikia džiugiai: pagrindas iš mineralinio aliejaus, rišiklio, kvapiųjų medžiagų, konservantų ir dažiklių. Visiškai nieko naudingo odai. Negana to - nieko, kas odą nupraustų, pritrauktų nešvarumus ar nuvalytų... jau nekalbu apie kažkokius drėkinimus, maitinimus... Ko galima tikėtis iš tokios priemonės?

Iš ankstesnės patirties aš galvojau, kad žinau, kam naudojamas dušo aliejus - jis skirtas naudoti vietoje dušo želė ir nuplauti odos nešvarumus. Deja... tačiau kad ir ką bedaryčiau... nejaučiu, kad produktas praustų odą. Negana to, nuskalavus vandeniu ant kūno odos lieka riebi, šlykšti, sunki sintetinė plėvelė, kuri atrodo užkemša visas kūno odos poras, kad visa oda apsunksta, atrodo tuoj užsikimš... Suprantu, kad gamintojai galvoja, jog palikdami ant odos plėvelę padės sausiaodėms, bet tiesa ta, kad mes lygiai taip pat nemėgstame apsunkusios odos, negalime pakęsti sunkių, riebių plėvelių ir tai tikrai nepadeda odos maitinimui. Nebent apsaugai nuo drėgmės praradimo, bet tokiu atveju produktą reiktų naudoti ant kūno drėkiklio. Bet gi dušo aliejus skirtas ne tam! 

Taigi, tą plėvelę aš vis tiek turiu nuplauti įprastu kūno prausikliu. Tad natūralu, kad man kyla klausimas - kam iš viso man tas dušo aliejus, jei jis neplauna, o jį dar ir nuplauti papildomai reikia? Nereikalingos tokios priemonės, visiškai. Pigus, niekinis produktas, kuris turi tik malonų kvapą ir daugiau nieko. Apmaudu, bet visiškai netiko, visiškai nepatiko, siaubingai erzino ir galiausiai aš jau nebežinau ar noriu pabaigti šį produktą. Nėra jokios prasmės ir dar mažiau - noro tą daryti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai