OBLEPIKHA SIBERICA Professional gaivinančios šaltalankių putos voniai

Nors dienos pamažu šiltėja, tačiau uždaryti vonios sezoną dar ne laikas, savaitgaliais aš vis dar mėgaujuosi ilgomis, kvapniomis voniomis, kurios dažniausiai būna pakvėpintos vonios druskų saujomis, tačiau kartais vonioje skraido ir burbulai. Priemonių vonioms namuose daugiau nei pakankamai, tad šį kart apie mano labai pamėgtas, malonaus aromato vonios putas. 


Produktas: OBLEPIKHA SIBERICA Professional gaivinančios šaltalankių putos voniai
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU. Pagaminta Tallin, Estija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 550 ml
Kaina: 5,09 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Oblepikha Siberica Professional gaivinančios putos voniai. Maitina ir glotnina odą, teikia energijos ir gaivumo. Praturtintos vitaminais C ir E, šaltalankių aliejumi, spanguolių ir kedro riešutų aliejais, maitina, tonizuoja, skatina regeneraciją. Pipirmėtės ekstaktas ramina, Jakutijos kiškiakopūsčio ekstraktas teikia elastingumo. Nuostabus aromatas suteiks žvalumo ir energijos pojūtį.
Naudojimas: įpilkite reikiamą kiekį į vonią po tekančia vandens srove.


Pakuotė. Didelis, aukštas plastikinis buteliukas su atkemšamu dangteliu patogus dozuoti, naudoti ir išspausti reikiamą priemonės kiekį. Man patinka šios linijos spalvingas dizainas, puoštas augaliniais motyvais, gėlėmis ir laumžirgiais. Ryšku, gražu ir patrauklu mano akims - aš labai mėgstu augalinius motyvus.

Kvapas. Nors rinkoje turime iš tiesų daug priemonių su šaltalankiais, tačiau deja, daugumos jų kvapai neturi nieko panašaus su rūgštoku šaltalankių uogų kvapu. Šaltalankius aš puikiai pažįstu - jie yra vienas iš vaikystės nostalgiškų kvapų, kai rinkdavome smulkias uogas ir spausdavome sultis bei virdavome šaltalankių uogienę. Niekada nepamiršiu to kvapo ir skonio... Mano nuomone vieninteliams Natura Siberica pavyko atkurti tą gardų, saldintų šaltalankių aromatą - jis dieviškas, mažai kuo skiriasi nuo tikrų uogų. Vonios putų aromatas nepaprastai malonus, - norisi uostyti, uostyti ir uostyti...

Konsistencija tirštoka, gelinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Sodium Сосо-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Oxalis Tetraphylla Extract, Pinus Sibirica Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Nepeta Sibirica Extract, Cetraria Nivalis Extract, Panax Ginseng Root Extract, Mentha Piperita Leaf Water, Rubus Idaeus Fruit Extract, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine, Pineamidopropyl Betaine, Tocopherol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Menthol, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, CI 15985, CI 19140, Limonene.


Poveikis. Pirmiausia giriu priemonės sudėtinės dalis: gamintojas nenaudoja SLS, sudėtyje daug natūralių ekstraktų ir aliejų. Atsakingai parinktos visos sudėtinės dalys. Žinoma, yra keli ne visai pageidaujami ingredientai, tačiau apskritai jaučiuosi saugiai naudodama putas ir savo sūnaus voniai.

Putas voniai naudoti labai paprasta - tiesiog išspaudi norimą kiekį po tekančio vandens srove ir leidi vandeniui kurti magiją. Netrukus priemonė intensyviai suputoja smulkiomis, standžiomis putomis ir greitai užpildo visą vonią. Po vonios kambarį pasklinda malonus šaltalankių aromatas.


Kvapni vonia man padeda atsipalaiduoti, aromatas visuomet nuteikia maloniai, o sudėtis kelia didžiulį pasitikėjimą. Tiesą pasakius, aš šias putas labai pamėgau. Ir visgi, Natura Siberica, nors ir gaminama Estijoje, yra rusiška kosmetika. Nepaisant mano simpatijų priemonei, nepaisant nepakartojamo kvapo, nepaisant malonumo naudoti, aš neketinu ateityje pirkti rusiškos kosmetikos. Šias putas sunaudosiu su didžiuliu pasimėgavimu ir atsisveikinsiu.

Ir pasinaudodama proga išsakysiu savo lūkestį - o gal išsipildys? 
Mes turime labai daug puikių lietuviškų prekinių ženklų bei stiprių gamintojų. Norėtųsi juos pakviesti sukurti daugiau priemonių voniai: lietuviškų vonios druskų ir lietuviškų putų. Mums reikia pakaitalo visai rusiškai kosmetikai, kurią buvome įpratę naudoti iki šiol. Manau, kad ir jūs su mielu noru remsite lietuvišką verslą, jei tik jiems pavyks pagaminti priemones protingomis kainomis, saugiomis sudėtimis ir gardžiais aromatais?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oi, apie tai aš irgi pagalvojau, kad Lietuvos kosmetikos gamintojai tikrai turėtų tapti aktyvesni ir pasiūlyti daugiau alternatyvų, daugiau pasirinkimų. Nes reikia pripažinti, rusiška kosmetika užėmė tikrai nemažą dalį pvz., toje pačioje eurokos - dabar žiūrinėjau elektroninę parduotuvę, tikrai jaučiasi, kad prekių sumažėjo tam tikrose pozicijose. Aišku, reikia laiko pokyčiams...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau mes įpratome pirkti rusišką dar ir geros kainos, gaila, kad paprastai lietuviška būna nepalyginamai brangesnė, tačiau lieka tikėtis, kad greit turėsime pakankamai alternatyvų protingomis kainomis ;)
      Aš nusivylusi jaučiuosi Eurokos, Drogas - žadėjo šalinti rusišką kosmetiką, bet Babuškos Agafijos ir Naturos Sibericos vis dar parduodamos, o fizinėse asortimentas pilnu tempu. Keista, kai reklaminiame leidinyje reklamuojama rusiška kosmetika. Lyg ir suprantu - verslas, pardavimai, sumokėta už prekes ir siekiama bent jau investiciją atgauti, tačiau iš kitos pusės - ar bereikia tos reklamos?

      Panaikinti
    2. Taip, keista... O kaip su dr.konopka's kosmetika? Naujame eurokos akcijų laikraštuke yra ši prekė.

      Panaikinti
    3. Manau, kad taip - rusiška. Tiek Dr.Konopka's, tiek Organic Shop, Organic Kitchen ir kt. kurias gamina 'EuroBio Lab" OU. Kuo ilgiau naršau, tuo daugiau informacijos, susijusios su Natura Siberica kompanija randu, tarkim - atsakingas asmuo Irina Trubnikova yra bendrasavininkė Natura Siberica. Kai kur buvo informacija, kad EuroBio Lab yra įsteigta kaip dukterinė Natura Siberica įmonė, kuri skirta gaminiams orientuoti į vakarus. Bet... nuo karo pradžios daug informacijos kasdien vis sunkiau rasti, tad nesu tikra.
      Aš esu nusprendusi vengti visko, kas pagaminta EuroBio Lab - nors nesu garantuota, bet ryšiai atrodo yra.

      Panaikinti
    4. eurokos tik atsako, kad gaminama Estijoje ir viskas...

      Panaikinti
    5. Gaila, bet prekybininkai užsimerkė prieš akivaizdžius ryšius, nemato sąsajų arba nenori jų matyti ar tiesiog neskiria resursų produktų paieškai. Su liūdesiu, bet Eurokos žadėjo pašalinti iš internetinės parduotuvės išimti visą rusišką kosmetiką, o kai kuriems rinkiniams tik nuėmė pavadinimus ir aprašymus - nuotraukose akivaidžiai rusijoje gamintos priemonės!
      Svarbiausia šiuo momentu lieka pirkėjų sąmoningumas - verslai greit bus priversti keisti asortimentą bei verslo politiką, jei pirkėjai boikotuos tam tikras prekes, kad ir Natura Siberica, Organic Shop, Dr. Konopka's, Organic Kitchen... Mes galime būti jėga, priverčianti moralės neturinčius verslus keistis.

      Panaikinti
    6. Įdomu, nepastebėjau, kokie tai rinkiniai...

      Panaikinti
    7. Vienas iš pavyzdžių: eikite Dovanos --> Jai. rasite "Coconut rinkinys" su Cafe mimi :D
      https://www.eurokos.lt/dovanos/jai/coconut-moteru-kosmetikos-rinkinys.html

      Panaikinti
  2. Dėl pakaitalo rusiškai / baltarusiškai kosmetikai, man kažkaip atrodo, kad netrukus parduotuvėse labai padidės lenkiškos kosmetikos asortimentas, nes ji, panaši kaip rusiška, dažniausiai nebrangi... Buvau šią savaitę Eurokos parduotuvėj, tai jau dabar mačiau Bielendą išdėliotą labai matomoje vietoje (lyg anksčiau nebuvo tokioje geroje vietoje ji)...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti ir visgi man lenkiška kosmetika pusėtina, tikiuosi geresnių pasiūlymų :)
      Bet iš ties logiška, kad pildysime kaimynų, o ne sava kosmetika.

      Panaikinti
  3. Gali būti, bet bent lenkiški maisto produktai tai ne kažką - aišku, čia skonio reikalas :D Gal kosmetika geresnė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lenkiška kosmetika pusėtina, bent jau iš to ką bandžiau - retas kuris būna labai labai geras.

      Panaikinti
    2. Deja, yra teisybės...

      Panaikinti

Rašyti komentarą