CLINIQUE Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm - švelniai putlinantis maitinamasis lūpų balzamas su atspalviu "07 super strawberry"

Norėčiau šios dienos įrašą pradėti pasveikinimu - pasveikinimu visoms moterims: toms, kurios sukasi namuose, toms, kurios siekia karjeros, toms, kurios kariauja, toms, kurios prieštarauja karui, toms, kurios augina vaikus... Visoms, mums mielos moterys! Kad ir ką darote gyvenime, linkiu, kad jūsų veikla teiktų jums džiaugsmo ir prasmingumo jausmą! 🌹

Na o šiandien - šiek tiek apie dekoratyvinę kosmetiką, tiksliau hibridą, kuris lūpoms suteikia spalvą ir žada jas drėkinti. Garsusis, prieš kelis metus visų labai mylėtas, diskutuotas ir aptartas Clinique Chubby Stick lūpų balzamas su spalva.


Produktas: CLINIQUE Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm - švelniai putlinantis maitinamasis lūpų balzamas su atspalviu "07 super strawberry"
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Kanadoje
Paskirtis: drėkinti lūpas ir suteikti spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas ir paprastas naudojimas
Labiausiai nepatiko: trūksta intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 1,2 g Galima nusipirkti 3 g pakuotėje
Kaina: 13 g - 18,49 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Spalvotas, putlumo suteikiantis ir kupinas drėgmės? Tai - CLINIQUE Chubby Stick švelniai putlinantis ir maitinamasis lūpų balzamas. Kupinas vertingų medžiagų, kad Jūsų lūpos taptų sultingos ir ypač švelnios. Drėkinamasis, spalvą suteikiantis balzamas Chubby Stick papuošia Jūsų lūpas švelniu atspalviu, lengvai padengia, todėl lūpos įgauna natūralumo ir spindesio.

Drėkinamojo, spalvos suteikiančio balzamo sudėtyje yra stipriai drėkinančių medžiagų: ypatingų prabangių aliejų, sviestų ir antioksidantų derinio, kad Jūsų lūpos iškart būtų apsaugomos, puoselėjamos ir nuolat drėkinamos. Papildytas sviestmedžių, mangų ir simondsijų sėklų aliejais Chubby Stick yra tikras drėgmės užtaisas, sukauptas aptakių formų pieštuke. Jis švelnina, minkština ir ramina Jūsų lūpas.

Pieštuko formos pakuotėje slypintis balzamas suteikia natūralią spalvą, o jos intensyvumą galima sustiprinti, tepant keletą sluoksnių. Tiesiog pasukite pieštuko pagrindą, kad pasirodytų reikiamas kiekis balzamo, ir vėl suktelėkite atgal prieš uždėdamos dangtelį.


Pakuotė. Plastikinė, pieštuko formos pakuotė su skaidriu užkemšamu dangteliu. Sidabrinis, metalo imitacijos pieštuko galiukas sukasi, taip išsukant daugiau produkto arba susukant jį atgal į korpusą. Pakuotės dizainas man pasirodė gana paprastas: pieštuko spalva daugmaž atkartoja balzamo spalvą, sidabrinės spalvos užrašai paryškina, tačiau nieko labai įmantraus nerasime: paprastas, funkcionalus ir patogus.


Kvapas neutralus. Pieštukas bekvapis, tad jaučiamas labai natūralus, švelnus aromatas.

Konsistencija. Pieštukas suformuotas pakuotėje, dengiant ant odos iš kart tirpsta ir skleidžia priemonę plonyčiu priemonės sluoksniu.


Sudėtis: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Vegetable Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Beeswax, Ozokerite, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.
+/- Titanium Dioxide (CI 77891), Mica, Yellow 5 Lake (CI 19140), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 22 Lake (CI 45380), Red 30 Lake (CI 73360), Carmine (CI 75470), Red 6 (CI 15850), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Red 33 Lake (CI 17200), Red 28 Lake (CI 45410), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 6 Lake (CI 15985).


Poveikis. Pirmiausia giriu priemonės sudėtines dalis: daug natūralių aliejų, jokių žalingų ingredientų, nenaudojamos kvapiosios medžiagos, žalingi konservantai. Puikiai - vien dėl sudėtinių dalių galima pasidžiaugti. 

Tačiau džiūgausi ne tik to - man labai patinka. Lūpų balzamai su spalva labai lengvai naudojami - jais pasidažyti galima ir be veidrodžio. Vienas du ir jau minimaliai pasidažiusi dienai.  Mano turimas "07 super strawberry" atspalvis atrodo kažkas tarp vyšninio ir raudono su švytėjimo efektu. Ant lūpų spalva daug švelnesnė, šviesesnė, natūrali. Dengiant vienu atspalviu atrodo, kaip nedažytos, mano pačios lūpos, tačiau galima spalvą lengvai sluoksniuoti ir suteikti ženkliai intensyvesnį atspalvį.


Priemonę gamintojai užvadino lūpų balzamu. Paprastai tokie balzamai su atspalviu kaip taisyklė nedrėkina arba efektas labai minimalus. Šiuo atveju lūpų kondicionavimas, drėkinimas jaučiasi, bet tiems, kurie turi visuomet sausas lūpas to efekto bus per maža. Per maža ir man - jei noriu sudrėkinti stipriai išsausėjusias lūpas, pirmiausia man būtinas geras, intensyvus lūpų balzamas ir tik jau po to galiu dengti tokias priemones. Drėgmės palaikymui ar lengvam efektui tokio balzamo gal ir pakanka. Nepaisant to, man norisi pasidžiaugti, kad priemonė ant lūpų jaučiasi labai gerai - plonytis sluoksnis net nesijaučia ant lūpų, o storesnis akivaizdžiai nesausina, neerzina.

Greičiausiai jau ir taip aišku, kad priemonė nėra ilgalaikė - viskas nusivalo valgant, geriant, nusitrina lauk su bučiniu, tad tenka aplikuoti. O ir po kauke tokio balzamo nelabai padėvėsi - nuteplioja kaukės vidų. Bet man vis tiek patinka: patogiai jaučiasi ant lūpų, minimaliai kondicionuoja ir padeda pasiekti greito rezultato - kai prie minimalaus makiažo trūksta akis nerėžiančio cinkelio - truputį ryškesnių lūpų.
Geras dalykėlis, smagus, patogus, kasdieniškas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai