PIRMAS ĮSPŪDIS. DOUGLAS Skin Focus Aqua Perfect Good Night Gel Mask - naktinė gelinė veido kaukė - kremas

Vasario pradžioje mano oda buvo beprotiškai išsausėjusi, nusilupusi ir sudirgusi, tad važiavau į Douglas ieškoti hialurono serumo ir sraigių sekreto esencijos. Radau tik vieną, tad paprašiau konsultantės duoti Mizon kremo su sraigių sekretu mėginį, tačiau tuo metu parduotuvė neturėjo ir pasiūlė man Douglas naktinės veido kaukės - kremo mėginuką, labai išgyrė, kad padeda sausai odai. Sutikau, norėjosi kažko efektyvaus ir greit veikiančio. Mėginuką išbandžiau ir bloge noriu palikti trumpą atsiliepimą, jei ir jūs galvojote apie Douglas veido priežiūros priemonių įsigijimą.


Ką žada gamintojas: Naktinė gelinė veido kaukė tinka visų tipų odai. Nesvarbu, koks odos tipas, nemalonus odos tempimo pojūtis yra dehidratacijos ženklas. Aqua Perfect priemonės su hialurono rūgštimi, kuri natūraliai būna epidermyje, padeda jūsų odai atkurti idealų drėgmės lygį.
Aqua Perfect Good Night gelinė veido kaukė per naktį sustiprina drėgmės lygį. Prieš miegą užtepta „antrosios odos“ gelinė tekstūra sukuria kokono efektą ir drėkina odą visą naktį. Ryte oda būna sudrėkinta ir pastebimai putlesnė.

95 %* moterų teigė, kad ryte jų oda atrodo spindinti.
* Klinikinį naudojimo testą atliko 20 moterų, naudojimo trukmė – 3 savaitės. 
Naudojimas: Užtepkite storą sluoksnį ant viso veido. Palikite per naktį. Kitą rytą nuplaukite vandeniu. Naudokite vieną arba du kartus per savaitę. Laikykite tamsioje vietoje.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Methylpropanediol, Dimethicone, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Alcohol, Coco-Caprylate/ Caprate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, PEG-240/ HDI Copolymer BIS-Decyltetradeceth-20 Ether, Ceteth-20, Hydroxyacetophenone, Octyldodecanol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Methylsilanol Mannuronate, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Potassium Laurate, Sodium Hydroxide, CI 42090, CI 17200, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 50 ml - 19,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano nuomonė. Tikriausiai reiktų pradėti nuo priemonės sudėties? Sudėtyje yra hialurono rūgšties, daug odą drėkinančių, minkštinančių ir kondicionuojančių ingredientų, taip pat silikono, kuris odos paviršiui suteikia švelnumo jausmą. Ir visgi, kaukėje yra denatūruotas alkoholis, nesaugios kvapiosios medžiagos. Todėl natūralu, kad sudirgusią, pažeistą odą gali šiek tiek dirginti.

Pamenu, pirmą kartą mane nustebino priemonės tekstūra - ji kažkuo primena plaukų želė - tąsi, sunku paimti priemonės ant pirštų ir užtrunka laiko paskirstyti ant veido odos. Reikia laiko priprasti prie sudėtingo paėmimo ir ilgo sklaidymo ant odos. Priemonė turi stiproką, malonų, gaivų kvapą, bet vėlgi, vargu ar veido priežiūros priemonėms reikia kvapų apskritai?

Puikiai pamenu, kaip pirmą kartą tepiausi šia kauke kai visas veidas buvo skausmingas, oda stipriai įsitempusi ir ją erzino net paprasčiausias vanduo. Natūralu, kad patepus priemone, odą kurį laiką lengvai dilčiojo, o paskui... paskui pajutau palaimą ir nuramintą perštėjimą. Dar iki einant miegoti dingo nemalonus odos tempimo jausmas, tad tikėjausi, kad drėkinamasis efektas suveiks ir padės. Iš ties padėjo - atsibudus ryte veido odos nebetempė, oda jautėsi atsigavusi, intensyviai sudrėkinta, nebe tokia pavargusi ir nebe taip stipriai išsausėjusi.

Stebuklas atrodo, tiesa? Iš ties šis mėginys man paliko labai gerą įspūdį, mat geba atgaivinti ir puikiai sudrėkinti per naktį. Jau galvojau apie pilnos pakuotės įsigijimą, tačiau denatūruotas alkoholis ingredientų sąraše nelabai džiugina. Pagalvosiu, tačiau vertinant apskritai - puikiai tiko net ir itin sausai, sudirgusiai, dehidratuotai, pavargusiai veido odai, suteikia malonų komforto jausmą ir gerina odos būklę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai