#91/2022 Vasario mėnesį baigiau.

Pirmoji pavasario diena, kurią norisi gauti gerų naujienų. Pastarosiomis dienomis širdyje kyla nerimas, daug naršau internete ieškodama naujienų, asmeninėje paskyroje aktyviai dalinuosi, raginu aukoti, aukoju, kalbu su draugais... Karo tema labai svarbi. Palaikyti Ukrainą šiomis dienomis nepaprastai svarbu, visomis priemonėmis ir visomis turimomis galiomis. Ir visgi, blogą pildau kasdien - gal kažkam blogo įrašas yra galimybė bent trumpam pabėgti nuo įtampą keliančių žinių ir neramių minčių. Tad jei jums to reikia - labai kviečiu kasdien prisijungti. 
O šį kart, simboliškai mėnesio pradžiai jums noriu parodyti tai, ką baigiau per vasarį. Tuščių produktų pakuotė užsipildė iki pat viršaus, baigėsi bemaž viskas, tad... iš eilės.


Kūnui

Nors nestipraus aromato vonios druska, kuri gerai tirpsta, padeda atsiplaiduoti. Vonios druska kokybiška, kainos ir kokybės santykis puikus. 
Patiko, mielai pakartočiau.

Buvo labai smagu, kai nusipirkau dušo želė su alumi, tačiau man labai gaila, ši dušo želė labai nesaugios sudėties, pilna žalingų odai ingredientų, galinčių erzinti, kauptis organizme ir sukelti kitas problemas... Pabandžiau, pasidžiaugiau, baigiau ir niekada nedrįsčiau kartoti. 
Yra geresnės sudėties kūno prausiklių, kuriuos naudodama jaučiuosi saugesnė.

Gera sudėtis, dieviškas aromatas ir geras šveitimas. Tiesa, šveičiamosios daleles iš stambesnių, nėra labai aštrios, tad reikia šiek tiek laiko priprasti. Priemonę vertinu labai palankiai, man labai patiko, mėgavausi kiekvieno naudojimo metu.
Pakartočiau.

Taip sau, kvapas minimalus, sudėtis nebloga, bet iki tobulybės dar toli. Iš pigių naudotų gal labiausiai patiko, tačiau čia yra rusiškos kompanijos produktas, tad daugiau nežadu pirkti dėl akivaizdžių priežasčių. Ir visai negaila - priemonė neverta kartojimo.

Mėginys.
Puiki sudėtis, geras prausimas ir nuostabus, gaivus braškių ir mėtų aromatas. Įsivaizduoju šią dušo želė vasarą - mmm... Patiko, tad mielai įsigyčiau ir pilno dydžio pakuotę,

Plaukams

Hmm... suteikia plaukams švelnumo, minkštumo ir lengvumo, tačiau tai nėra priemonė pažeistiems plaukams. Pažeistiems plaukams šis balzamas būtų per silpnas. Be to, mane labai erzino ženkliai per stiprus priemonės kvapas. Nekartočiau ir šiaip, bet čia rusiška priemonė, tad priežasčių nebepirkti daugiau nei reikia.

Daug kvapų, yra dažiklis, keli nelabai saugūs ingredientai, tačiau mano vaikas šiuo etapu užsispyręs nebenaudoti kūdikiams skirtų priemonių, ypač su tais, kur ant pakuotės kūdikiai pavaizduoti. Iš visų galimų, kurias sutikau pirkti ji pasirinko šią, be SLS. Plaukus plauna gerai, stiprokai putoja, gal tik kiek kvapas per stiprus. O šiaip - labai neblogai. Tikriausiai pakartotume.

Veidui I

Labai geras dalykėlis, kuris ne tik itin švelniai prausia veido odą, tačiau jos neišsausina, padeda nuplauti makiažo likučius ir nešvarumus. Putų konsistencija labai maloniai jaučiasi ant veido odos, naudojasi itin skalsiai, kaina žema. Nuo pirmosios pažinties šį produktą pakartojau, tad šiai dienai man liūdna, kad šios priemonės daugiau nebepirksiu.

Malonus kvapas, tačiau... kas daro tonikus, kuriuose tiek daug odą sausinančio, denatūruoto alkoholio? Naudojimo pabaigoje jis labai jautėsi - oda jautėsi jautresnė nei įprastai, skruostai lyg ir norėjo vis sudirgti po kremo. Netiko mano odai tie alkoholio kiekiai.
Nekartosiu.

Paprastas, nekomplikuotas kremas, kuris ant odos paviršiaus padengia apsauginę plėvelę ir apsaugo ją nuo drėgmės praradimo, užrakina visus drėkinančius serumus, kad jie neišgaruotų į aplinką. Geros sudėties produktas, kuris paliko labai gerą įspūdį. Gal tik tų citrusinių kvapų kremo gamintojai galėtų užsisakyti, tačiau iš esmės labai geras dalykas, patikęs ir mano odai.
Mielai pakartočiau.

Veidui II

Šį mėnesį naudojau labai daug kaukių, ne išimtis ir ši raminanti. Pirmiausia noriu atkreipti dėmesį, kad kai oda nusilupusi ir peršti net nuo vandens - ši kaukė taip pat dirgina. Natūralu, tokiu metu dirgina viskas. Na o ši kaukė gali nuraminti, kai sudirgimas nėra pažeista oda. Kaukė suteikia malonų komforto jausmą, drėkina, tad veido oda atrodo jaunesnė, gražesnė, tolygesnio atspalvio. 
Labai džiaugiuosi išbandžiusi ir mielai būtent šią kaukę kartočiau.

Nors naudojimo pradžioje nesitikėjau daug, tačiau priemonė stebėtinai gerai paskaistino odą, suteikė drėgmės. Besibaigiant pirmąjam mėnesiui pastebėjau, kad atrodo jaunesnė, spalva tolygesnė ir natūraliai - jaunesnė.
Kartočiau, sudomino ir pati kompanijai bei kitos šio gamintojo priemonės.

Tiesą pasakius manau, kad šis makiažo valiklis iš visų 24 bandytų kompanijos produktų man paliko didžiausią įspūdį, tad vadinčiau šį produktą Clinique perliuku. Jis nepriekaištingai valo bet kokį makiažą - pridedi prie odos, palaikai truputį ir viskas tiesiog nusivalo lauk. Lengvai ir paprastai. Nenuostabu, kad man labai patiko, bet kaina nemaža, manau galima rasti ir pigesnių alternatyvų.

Puikiai drėkina, tad šiandien dar užsidėjau, kad atgaivinti odą. Man patinka, kad kaukė plonytė, maloniai priglunda prie odos ir serumas gan ilgam drėkina.
Kartoju ir greičiausiai dar kartosiu.

Jei reikia nebrangios lakštinės kaukės, kuri labai intensyviai drėkintų - Mitomo kaukės yra geriausias pasirinkimas, o būtent ši su hialurono yra nepriekaištinga: intensyviai drėkina. Šią dengiau ant stipriai pažeistos veido odos ir ji buvo vienintelė, kuri nė trupučio nedirgino.
Puiki, kartosiu ir dar ne kartą.

Priegriebiau prekybos centre ir pasigailėjau - kaukė turi daug alkoholio, kuris dirgina veido odą. Labai jaučiasi ant pažeistos odos ir nors atrodo, kad drėkina, manau, kad alkoholis daro daugiau žalos, nei teikia naudos. 
Dėl tos priežasties nesiruošiu kartoti. 

Galvojau, kad intensyviai drėkins odą, tačiau... tai molio kaukė, kuri drėkina labai minimaliai, labiau valo paviršinį odos sluoksnį. Man patiko kvapas, kaukės konsistencija, tačiau aš tikėjausi visiškai kitokio efekto, tad jaučiausi nusivylusi. Nemanau, kad norėčiau kartoti.

Maloniai kvepia, gražiai atrodo, gerai prausia, bet šiek tiek sausino odą. Kiek geresnė, nei vidutinė kokybė ir visgi, šio muilo gamintojų aš vengiu, tad nebepirksiu. Turiu dar vieną šios serijos muilą, kurį planuoju sunaudoti ir tiek.

Universalus, greitai susigeriantis, maloniai kvepiantis kremas, kurį naudojau dienos metu ir buvau labai patenkinta lengvu drėkinančiu efektu.
Kartočiau.

Labai patogus dalykėlis, kai reikia greitai pašalinti blizgų nagų laką. Kitais atvejais pirkti valiklio su kempinėle neverta - valiklio čia mažai, kempinėlė greit nusiterlioja, tad dar nespėjus visko sunaudoti tenka mesti lauk. Greičiausiai kartočiau tik tais etapais, kai naudoju nagų lakus su blizgučiais.

Dantims ir burnos higienai


Patys geriausi dantų šepetėliai iš daugybės bandytų - švelnūs, efektyvūs, su jais lengva pasiekti visus dantis ir tiesiog paprasta naudotis. Įsimylėjau ir jau senai nieko kito nenoriu naudoti.

Puikiai valo, ilgam suteikia gaivų kvapą ir nepriekaištingai saugo nuo apnašų, balina ir palaiko dantų emalio baltumą Tiesiog puiki dantų pasta, tad man gaila, kad ir po naudojimo liko abejonių dėl flouro kiekio dantų pastoje. Ar jo pakanka dantims apsaugoti? Kaip reiktų apskaičiuoti? Gal kas žinote? 
Abejonės dėl pastos verčia abejoti ir dėl jos kartojimo - norisi būti garantuotai dėl visų, man svarbių aspektų.

26. TEPE tarpdančių šepetėliai 3 dydis, 6 vnt.
Tepe kokybė man patinka, greičiausiai jei nebūtų Curaprox, Tepe būtų mano pasirinkimas Nr.2. Jau nepamenu, kokiu būdu įsigijau šiuos šepetėlius, tačiau beveik visiems mano tarpdančiams jie buvo per dideli. Sunaudojau, bet šis dydis man visiškai netinka. 
Kartočiau mažesnius.


Sinsay žvakės manęs visiškai nesužavėjo... Trūksta kvapo stiprumo ir labai apmaudu, kad žvakės dugne liko 1,5 cm vaško - čia koks 1/4 visos žvakės! Nors ir sumokame mažai, tačiau kokybė visiškai neverta kainos. Beje, ši iš visų bandytų turėjo intensyviausią aromatą, tad likusios... tiesiog nevertos dėmesio.

28. TARDYFERON pailginto atpalaidavimo geležies tabletės, 30 tabl.
Mano draugas pagrindinis, kiekvienos dienos pirmasis dalykas, kurį padarau atsikėlusi. Merginos, kurios turi anemiją puikiai žino šiuos papildus ir tikriausiai ne kartą naudoju. Bandau stiprinti organizmą ir tikiuosi greit šio draugo kasdien nebereikės.

Servetėlės, kurias galima naudoti tik rankoms valyti, nes veidui jos netinka. Ir visgi, nusivaliusi rankas dar per rankinę perbraukiu, kartais nusivalau batus, ypač šiuo metu, kai lauke pažliugusi tešlynė.
Kartoju, bet saikingais kiekiais.

30. OMEX Premium koncentruoti žuvų taukai, 60 tabl.
Žuvų taukus galiu gerti tik kapsulėse, negaliu pakęsti skystų, nepaisant pridėtų skonių. Sunaudojau imuniteto stiprinimui ir regis puikiai veikė.
Žuvų taukai - 1 kaps - 1000 mq
Elkozapentaeno rūgštis - 1 kaps. - 350 mq
Dokozaheksaeno rūgštis - 1 kaps. - 250 mq
Vitaminas E - 1 kaps. - 7,5 mq (62,5% RMV)
------------------------------------------------------------
Viskas, dėžutė su baigtomis priemonėmis pilnai iškraustyta, apie visus įspūdžiai sudėlioti ir bus galima pradėti kaupti kovo pabaigtus. Nemanau, kad ateinantį mėnesį bus daug priemonių - niekas per daug nesibaiginėja, bet... palikime tai kovo pabaigai. O kol kas - žygiuojame į pavasarį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai