PIRMAS ĮSPŪDIS. SHISEIDO "Waso" Giga-Hydrating Rich Cream - intensyviai drėkinantis veido kremas su fermentuotų sojų pupelių ekstraktu

Pasikaupė pas mane truputis mėginių, tad pačiai labai smalsu išbandyti priemones, kurių pilnų pakuočių gal nepirkčiau, o gal niekad neatkreipčiau dėmesį parduotuvės lentynose. Galiausiai nelabai mėgstu apsikrauti mažomis pakuotėmis, kurios greit užvaldo mėginiams skirtą dėžutę, perlipa viršų, užpildo stalčių ir situacija tampa nevaldoma. Galiausiai... ant mėginių dažniausiai nenurodoma galiojimo data, tad visuomet lieka rizika, kad sugalvojus išbandyti, mėginys paprasčiausiai jau nebebus tinkamas odai. 

O šiam kartui aš nusprendžiau išbandyti Shiseido Waso veido kremą, kurį gavau visai neseniai iš Douglas. Tiesa, mane stebina Douglas pozicija - jau ne kartą pastebėjau, kad mėginiai dalinami produkcijai, kurios jau nebėra, būna išimta iš prekybos arba performuluota. Šiuo atveju ne išimtis - turiu senos formuluotės Waso kremą. Hmm... kaip su tokia pozicija Douglas ketina man parduoti kremą, jei jo jau nebegalima įsigyti? Jei senoji greičiausiai labai skiriasi nuo naujosios? Juk mėginiai ir skirti pardavimų skatinimui? Gal jūs ką suprantate?


Ką žada gamintojas: Tirštas kremas suteikia 48 val. drėkinimą. Sudėtyje nėra mineralinių aliejų. Kremas sukuria apsauginį barjerą, kuris apsaugo odą nuo drėgmės praradimo. Kremas greitai įsigeria į odą, nepalieka riebumo pojūčio ir suteikia švelnumo. Kremo sudėtyje yra natūraliai fermentuoto sojų ekstrakto, padedančio intensyviai drėkinti bei suteikti elantingumo. Nato fermentuotos sojų pupelės ir nija morkos yra žinomos kaip supermaistas ir naudojamos washoku, tradicinėje japonų virtuvėje. Kremas idealiai tinka visiems odos tipams, formulė nekemša odos. 
Be mineralinių aliejų ir parabenų.
Naudojimas: uždėkite du perlo dydžio kremo lašelius ant pirštų ir padenkite ant odos rytais ir vakarais.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AQUA, CETYL ETHYLHEXANOATE, HYDROGENATED POLYDECENE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, XYLITOL, GLYCERIN, SILICA, SQUALANE, PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE, ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DIPEPTIDE-15, GLYCERYL STEARATE, ERYTHRITOL, BEHENYL ALCOHOL, TREHALOSE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ISOSTEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED PALM OIL, MICA, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL DIISOSTEARATE, PEG/ PPG-17/4 DIMETHYL ETHER, CAFFEINE, XANTHAN GUM, PHYTOSTERYL MACADAMIATE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, SODIUM POLYACRYLATE, TIN OXIDE, LIMONENE, BETAINE, PHYTOSTERYL/ OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, TOCOPHEROL, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, CITRONELLOL, LAMIUM ALBUM FLOWER/ LEAF/ STEM EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT PROTOPLASTS, CITRUS JUNOS SEED EXTRACT, POTASSIUM HYDROXIDE, ARTEMISIA PRINCEPS LEAF EXTRACT, BENZOIC ACID, NATTO GUM, CITRIC ACID.


Kiekis: mėginuko kiekis 1 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 50 ml - 49,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano nuomonė. Deja, bet šio kremo sudėtis nespindi. Nors turime nemažai minkštinančių ir odą kondicionuojančių ingredientų, tačiau kartu sudėtyje ir alkoholis, nesaugūs konservantai, daug kvapiųjų medžiagų ir žėrutis. Pastarasis kosmetinėse priemonėse visiškai saugus, tačiau kai tepame ant odos ir paliekame, gauname kosmetinį efektą - oda atrodo sveikai spindinti, tačiau tai tik laikinas efektas.

Apie sudėtines dalis mėginių įraše neplanuoju labai detalizuoti, daugiau apie pirmuosius įspūdžius. Aš tikėjausi, kad kremas bus riebus ir sunkus, tačiau nieko panašaus - priemonės konsistencija lengva, greitai susigeria į odą. Kremas turi malonų, gaivų, natūralų aromatą, primena standartinį rytietiškos kosmetikos kvapą. Man patinka, bet visgi, odai būtų daug naudingiau, jei šio kvapo visai nebūtų. 

Jau minėjau, kad kremas labai greit susigeria į veido odą ir iš kart jaučiu drėkinamąjį efektą. Oda po priemonės įgauna neįtikėtino švelnumo efektą ir skaistų, sveiką odos spindesį. Deja, bet šiandien tyrinėdama sudėtines dalis suprantu, kad tas sveikas spindesys visai ne pagerėjusios odos būklės požymis - toks efektas gaunamas dėl žėručio. Prausiant veidą žėrutis, kartu su kremo likučiais nusiplauna ir oda vėl atrodo įprastai, išskyrus drėkinimo ir švelnumo efektą.

Keista, bet aš tikėjausi ženkliai ryškesnio ir geresnio efekto. Taip, priemonės konsistencija labai maloni, drėkinimas geras (nors ne 48 val, nes gi veidą prausiame kas 12 val), greit susigeria į odą. Tačiau sudėtis neverta kainos, kainos ir kokybės santykis nėra labai protingas. Galima rasti pigesnių kremų su panašia ar net geresne sudėtimi. Nesužavėjo, taip, kad investuočiau į pilno dydžio pakuotę. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai