BOTAVIKOS Aromatherapy "Relax" maitinantis kūno kremas su vitaminu F

Aš neraginu pirkti rusiškos kosmetikos, netgi priešingai - skatinu nepirkti jokios ir neremti savo lėšomis autoritarinių rėžimų. Ir visgi, aš turiu kelis gaminius ir juos planuoju pabaigti, vien dėl to, kad įsigijau anksčiau, o mesti lauk nesunaudotus produktus būtų neekologiška. Šiandien noriu jums papasakoti apie Botavikos kūno kremą, kurį naudoju jau kuris laikas, tad metas apžvalgai ir nuomonei apie priemonę. 


Produktas: BOTAVIKOS Aromatherapy "Relax" maitinantis kūno kremas su vitaminu F
Gamintojas: OOO "Botavikos" Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: maitinti, drėkinti, stangrinti, saugoti, glotninti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greit susigeria
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina: 7,49 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Kremas praturtintas vitaminu F, skystu jojoba vašku, kokosų aliejumi, pantenoliu, medvilnės ekstraktu ir ryžių sėlenų aliejumi, intensyviai maitina odą, prisotina ją vitaminais ir maistingomis medžiagomis. Priemonė lengvai paskirstoma ant odos, greitai įsigeria, atstato, glotnina odą, stangrina ir drėkina ją. Kremas pasižymi minkštinančiomis savybėmis, saugo odą nuo sudirgimo ir pleiskanojimo, išsausėjimo. Tai puiki priemonė, kuri padeda puoselėti natūralų jūsų odos grožį ir jaunystę, apsaugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio. Eterinių aliejų kompozicija suteiks nuostabų, nepakartojamą tropikus primenantį aromatą. Rekomenduojama naudoti kartu su kitomis RELAX serijos kūno odos priežiūros priemonėmis.
Naudojimas: reikiamą kiekį kremo tolygiai paskirstyti ant švarios kūno odos, lengvai masažuoti, kol įsigers. Naudoti 1-2 kartus į dieną.


Pakuotė. Plastikinis indelis su užsukamu dangteliu ir apsaugine folija po užsukamu dangteliu. Rudas kompanijos gaminių fonas neįkvepiantis - bemaž dauguma kompanijos gaminių tokios rudos spalvos ir labai netraukia. Žvilgsnį gal traukia tas mandalas ar kažką kitą primenantis rožinis intarpas. Ant pakuotės man pritrūko aiškesnės informacijos man suprantama kalba - angliškai išversta tik dalis jos. Rusiškai aš suprantu, bet skaityti man einasi sunkokai, tad žmogiška - ieškau lengvesnių sprendimų - tenka prašyti vyro paskaityti. Pasirodė kiek neįprasta, kad indelio plastikas plonesnis nei esu pratusi, lengvai galima spustelėti.

Kvapas mane beprotiškai erzina. Nežinau ką galvoja šios kosmetikos gamintojai, tačiau visi gaminiai kvepia pernelyg stipriai - kūno oda po pasitepimo kvepia bent 12 val. - iki sekančio dušo! Pižamoje kvapas išlieka iki pat jos skalbimo - labai erzina, beprotiškai, o ir kvapas labai nepatinka. Kremas turėjo kvepėti tropikais, o kvepia... sunkiu, priplėkusiu augaliniu aromatu. Niekam mano šeimoje šis kvapas nepatinka, visus erzina, tad su naudojimu vis tempiu iki begalybės.

Konsistencija lengva kreminė, labiau primena losjoną, nei kremą.


Sudėtis: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Butter, Persea Gratissima Oil, Menthol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Euphorbia Cerifera Cera, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Hypericum Perforatum Flower Extract, Xanthan Gum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Citrus Reticulata Leaf Oil, Citrus Aurantifolia Leaf Oil, Cedrus Deodara Seed Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Citrus Clementina Peel Oil, Thymus Serpillum Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Leaf Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Citral, Cinnamal.


Poveikis. Na ir pridėjo gamintojas... Regis į priemonės sudėtį sudėjo viską ką turėjo, visus įmanomus kvapnius ekstraktus ir aliejus, tad nenuostabu, kad gavo tokį nemalonų, neaiškų ir atstumiantį aromatą. Eteriniai aliejai potencialiai gali labiau dirginti odą, o ir sudėtyje jie ne dėl odos kondicionavimo, o dėl paprasčiausio kvapo. Tik sudėties pradžia iš ties gera, bet daug daug kvepalų ingredientų, daug žalingų konservantų, tad... ne pats geriausias pasirinkimas.

Kalbant apie poveikį - mane labai maloniai nustebino greitas kremo susigėrimas. Su tokia gausa natūralių ekstraktų tikėjausi ilgesnio gėrimosi laiko. Ir vsgi efektas visai nesužavėjo...taip, suteikia odai švelnumo, tačiau man reikia drėkinimo, man reikia maitinimo, o šitie aspektai čia praktiškai nejaučiami, per silpni. Kremą perkame ne dėl kvapo, ne dėl kompanijos, o pirmiausia dėl poveikio. 

Nieko neprarasite, kad jau greit visur neliks rusiškos kosmetikos, konkrečiai dėl šio produkto - nevertas dėmesio ir tikrai yra geresnių alternatyvų. O jei buvote įpratę prie rusiškos kosmetikos - tikrai surasime kažką, kas veiks jei ne geriau, tai bent jau taip pat. Kremas nevertas dėmesio: erzina kvapas, poveikis per silpnas, kaip ir sakiau anksčiau - su Botavikos man regis man visai nepakeliui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai