2022 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Papuošalų tendencijos yra vienos tų smagesnių ir mano galva - svarbesnių. Kodėl? Nes galima nekeisti garderobo, galima apsieiti su praeito sezono avalyne, tačiau pakeitus bižuteriją - jau atrodome kitaip. Būtent papuošalų ir aksesuarų pakeitimas yra pigiausias, greičiausias ir ne mažiau efektyvus būdas atsinaujinti. Jei nesinori šiemet jokių drastiškų pokyčių, gal pakanka tik keleto naujų, madingų aksesuarų. Pasižiūrime, kokiais papuošalais ir aksesuarais mums siūlo puoštis dizaineriai.

ČIA
PAPUOŠALAI:

1. Apyrankės ant bicepsų


2. Masyvios apyrankės


3. Vėriniai ir gradinėlės prie pat kaklo - čokeriai


4. Grandinės


5. Dideli, masyvūs auskarai


6. Auskarai - žiedai


7. Masyvūs žiedai


8. Papuošalai aplink kaklą ir juosmenį


9. Papuošalai - žiogeliai


10. Žemiškos ir natūralios tematikos papuošalai


11. Perlų papuošalai


12. Papuošalai su spalvotais akmenukais


13. Sidabro papuošalai


14. Plastikiniai papuošalai



AKSESUARAI:

1. Grandinės ant juosmens


2. Platus diržas


3. Kojinės žemiau kelių


4. Pirštinės


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros papuošalų ir aksesuarų tendencijose?
Man regis jau akivaizdu, kad šį sezoną jokio minimalizmo tarp papuošalų nebus. Jūs galite dėvėti paprasčiausius džinsus ir baltus marškinėlius bei vien tik papuošalų pagalba atkreipti į save dėmesį. O pasižvalgyti tikrai yra į ką, pirmiausia visuotinė tendencija yra masyvumas ir dydis apskritai. Prie kaklo dedame masyvius čokerius, puošiamės masyviomis apyrankėmis ir žiedais ar itin ilgais auskarais, o šalia gal dar segamės grandinę aplink kaklą ir juosmenį... 

Dizaineriai šį sezoną akcentuoja sidabro spalvos metalą ir ryškius, spalvotus akmenėlius bei karoliukus. Jei anksčiau plastiko papuošalai buvo laikomi pigaus ir prasto skonio ženklu, tai šį sezoną dizaineriai siūlo jais pažaisti arba akcentuojant spalvingą plastiką arba plastiko derinimą su kitais papuošalais. Rinktis yra iš ko ir man regis kiekvieno (gal išskyrus minimalistinio) skoniui.

Na, o aksesuarai šiais metais gausa nepasižymi - populiariausia regis bus akcentuoti klubą gradinėmis ar liemenį plačiu diržu. Dizaineriai jau kelis metus bando į populiarumo šviesą ištraukti matomas kojines, dėvimas su basutėmis. Jau įpratome nebeslėpti kojinių su džinsais, tik vargu ar kojinių ir basučių derinys dar greit bus kasdienis ir įprastas reiškinys.

O ką jūs manote? Kuri papuošalų ir/ar aksesuarų tendencija jums patinka labiausiai?
Ką šiais metais norėtumėte išbandyti? Mane visai intriguoja tas... plastikas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai