CLINIQUE Blush Brush - skaistalų šepetėlis

Nors naujų šepetėlių jau kuris laikas nebeperku (ir taip turiu daugiau nei reikia), tačiau jie mano namuose atsiranda, tarkim šitas, skirtas skaistalams iš Clinique, kurį radau advento kalendoriuje praeitais metais. Pati šio šepetėlio tikrai nebūčiau pirkusi dėl kelių priežasčių - skaitalams dengti šepetėlių turiu pakankamai daug ir gana patogių, na ir šis šepetėlis atrodo gana brangus, o kokybė - ne tokia išskirtinė. Ką gi, su tokiomis išankstinėmis mintimis pradėjau bandyti su keliomis skirtingų konsistencijų priemonėmis ir šiandien noriu jums trumpai papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: CLINIQUE Blush Brush - skaistalų šepetėlis
Gamintojas: pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - skaistalams padengti
Medžiagos: Sintetiniai plaukeliai. Rankenos - plastikas, aliuminis
Labiausiai patiko: šerelių lankstumas
Labiausiai nepatiko: tiesiai kirpta šepetėlio galvutė
Matmenys: 15 cm ilgio
Kaina: 20,30 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Notino

Ką žada gamintojas: Šepetys Clinique Blush Brush užtikrins tobulą veido makiažą.
Charakteristika:
- preciziška ir lengva tepti
- patogu laikyti rankoje
- tepti pudrines priemones
Kaip naudotiŠepetėliu tepkite veido kontūrus. Tęskite švelniais potėpiais ir gerai paskleiskite gaminį.


Labai gaila, kad šį šepetėlį gavau tik skaidrioje plastikinėje įmautėje, be jokių aprašymų, be išorinės pakuotės ir jokios informacijos apie produktą. Nors šiais laikais informaciją apie priemones nesunku rasti internete, tačiau būtų buvę smagu ją turėti kartu su makiažo šepetėliu bei matyti, kaip atrodo pardavimui skirta pakuotė.

Šepetėlio kotelis gražaus, skaidraus plastiko, ryškiai rudi šereliai apsaugoti sidabro spalvos metalo įmaute. Dizainas minimalistinis, atrodo patraukliai, dailiai akiai ir pakankamai brandžiai.


Makiažo šepetėlio galvutės labai lanksti ties pagrindu, tačiau galiukai tvirti. Įrankio šereliai vidutinio švelnumo, lankstūs. Jau senokai nemačiau įrankio, kurio galvutė ne užapvalinta, o nukirpta tiesiai, šereliai palyginus ilgi. Man regis gamintojai tokių jau nebegalima dėl paprastos priežasties - tokios galvutės nėra ergonomiškos - juk daug patogiau kaip šepetėlis kirstos ar užapvalintos formos? Patogiau ir man, todėl iš pradžių labai kritiškai žiūrėjau į šį įrankį.

Tačiau šis šepetėlis turi vieną rimtesnį privalumą - ant tiesiai kirptos galvutės plaukeliai paima daugiau priemonės pigmentų. Jei turimi skaistalai prasčiau pigmentuoti - toks įrankis puikiai tinka. Tačiau kai skaitalai birūs, intensyviai pigmentuoti, labiau kreminiai - šepetėlis paima per daug pigmento ir gražiai pasidažyti sunkiai sekasi. 


Nors per naudojimo laiką pripratau prie regis pasenusios galvutės formos, tačiau man vis dar patogiau skaistalus dengti kirstos formos šepetėliu. Šis šepetėlis nėra prastas, darbą atlieka: ir padengia skaitalus ir išsklaidyti juos geba, tačiau kai turi patogesnių įrankių, paprastai jais ir naudojiesi. Aš šio šepetėlio pati nebūčiau pirkusi, bet pasiliksiu naudojimui toms dienoms, kai plaunu savo pamėgtus makiažo įrankius, o pasidažyti reikia. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai