CLINIQUE 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula - kasdienis veido šveitiklis

Vis dar naudoju Clinique kosmetiką iš advento kalendoriaus, nors nebaigtų produktų liko visiškai nedaug. Veido priežiūroje tai yra paskutinis turimas produktas ir turiu pastebėti, kad turėjusi labai didelius lūkesčius šio gamintojo kosmetikai, ypač veido priežiūros gaminiams, aš susidariau nuomonę, kad gamintojas bando taikyti į priemones, skirtas visiems. Kas nutinka tokiu atveju? Yra posakis, puikiai apibūdinantis šią būseną "Kas tinka viskam, netinka niekam". Iš ties, kai bandai sukurti visiems tinkamą produktą, priemonės tampa visiškai vidutinės - tai drėkinimo trūksta, tai poveikis per stiprus. Tuose užvadintuose 'intensyvaus drėkinimo' kremuose man labiausiai ir pritrūko drėkinimo, vadinasi normaliai odai efekto gal ir pakanka, bet sausai deja ne. 

Visgi, esu labai patenkinta susipažinusi su kompanijos produkcija ir šį kart noriu jums papasakoti apie veido šveitiklį, kurį, pasak gamintojo, galima naudoti kasdien. Dar prieš pradedant buvo labai smalsu - ar tik ne mechaninį šveitiklį siūlo gamintojas. Atsakau iš kart - mechaninį, su šveičiamaisiais grūdeliais  ir dalinuosi savo įspūdžiais.


Produktas: CLINIQUE 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula - kasdienis veido šveitiklis
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: pašalint negyvas veido odos ląsteles, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyvus šveitimas
Labiausiai nepatiko: neatsargiai naudojant galima pažeisti odos paviršių
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 100 ml pakuotėje
Kaina: 100 ml - 29,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Švelnus kreminės konsistencijos šveitiklis pašalina negyvąsias odos ląsteles, nepažeisdamas odos ir suteikdamas šilkinio švelnumo. Puikiai tinka jautriai odai (veidui ir lūpoms). Itin mažos mikrosferos  švelniai valo suragėjusį odos sluoksnį ir poras, išlygina smulkias raukšleles, teikia švytėjimo. Po procedūros oda tampa švelni ir geriau pasisavina kremuose, serumuose ar veido kaukėse esančias veikliąsias medžiagas.
Naudojimas: Sukamaisiais judesiais drėgnomis rankomis masažuokite šveitikliu odą (vengiant akių srities) ir nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Kietoko, žalsvo plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu atrodo visiškai taip pat, kaip ir pilno dydžio pakuotė, tad šį kart pilno dydžio pakuotės nusprendžiau į įrašą nekelti. Pakuotės dizainas atrodo rimtai ir gana profesionaliai, tačiau vardan žaismingumo ir produkto patrauklumo, gamintojas pakuotei suteikė pastelinę žalią spalvą. Iš ties kompanijos pastelinės pakuočių spalvos ne kartą yra pagavusios mano žvilgsnį tiek parduotuvėse, tiek internete, tad mane šis gamintojo sprendimas veikia.

Kvapas neutralus ir natūralus, labai švelnus, lyg ir augalinis, vos vos jaučiamas. Tad uoslės neerzina, nesusikoncentravus galima ir nepastebėti.

Konsistencija kreminė, su smulkiomis šveičiamosiomis dalelėmis.


Sudėtis: Water\ Aqua, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/ Hexacaprate, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Silica, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Sorbitol, Hexyldecyl Stearate, Bisabolol, Disodium Cocoamphodipropionate, Triethanolamine, Oleth-10 Phosphate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Stearyl Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Chlorphenesin.


Poveikis. Veido šveitiklis sudėtis atrodo iš ties labai gera, priemonės pagrindą sudaro daugybė odą minkštinančių ir drėkinančių ingredientų, parinkti saugūs konservantai. 

Prieš gerą dešimtmetį naudojau tik mechaninius veido šveitiklius su grūdeliais, dar kiek daugiau nei prieš 5 metus, tokius dažniausiai rinkdavausi veido priežiūrai. Tačiau pastaruosius kelis metus jų esu atsisakiusi ir puikiai suprantu, kad mechaniniai grūdeliai ne tik nušveičia, tačiau ir ištampo veido poras, braižo odos paviršių, tad naudoti reiktų arba labai saikingai, arba visiškai atsisakyti juos pakeičiant cheminiais šveitikliais.

Kreminė priemonės konsistencija iš pradžių atrodo per švelni odai ir nieko nešveis, tačiau kuo ilgiau masažuoju, tuo intensyvesnis tampa šveičiamasis efektas. Smulkūs grūdeliai gali būti net labai aštrūs, tad būtina stebėti odos pojūčius, nespausti per stipriai bei nemasažuoti per ilgai. 

Priemonė iš ties veiksmingai pašalina negyvas ląsteles ir suteikia odai skaistumo. Kadangi šveičiamosios dalelės labai smulkios, priemonė puikiai tinka ir lūpų odai šveisti. Ir visgi, mano odos tipui šveitikliai su grūdeliais nėra tinkamiausias pasirinkimas - jaučiuosi daug geriau naudodama švelnius rūgštinius. Mechaniniai šveitikliai su grūdeliais pamažu tampa atgyvena visiems odos tipams būtent dėl grėsmės paspausti per stipriai, susibraižyti veido odą, pažeisti odos paviršių. Nors Clinique šveitiklis veikia puikiai, aš jo nerekomenduočiau, juo labiau kasdieniam naudojimui. Tik ne laikais, kai turime daug saugesnių ir efektyvesnių odos šveitimo būdų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai