2022 pavasario - vasaros tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Šiandien atėjo metas jums parodyti pirmąją plaukų tendencijų dalį, kurioje pristatysiu jums populiariausias plaukų spalvas ir madinguosius aksesuarus pavasario bei vasaros sezonui, na o sekančiam kartui paliksime šukuosenas ir kirpimus, tačiau ir juos būtinai paliesime. 

ČIA

PLAUKŲ SPALVOS:

1. Natūrali plaukų spalva


2. Raudona


3. Rožinė



PLAUKŲ AKSESUARAI:

1. Kaspinai


2. Gėlės plaukuose


3. Metaliniai lapeliai


4. Plaukų segtukai


5. Tiaros


6. Lankeliai


7. Plaukų skarelės


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros plaukų spalvose ir aksesuaruose plaukams?
Šį sezoną plaukų stilistai kaip pagrindą deda jūsų natūralią plaukų spalvą - regis natūralumas tendencijose vis dar užima pakankamai svarbią vietą. Jei norisi ryškesnių plaukų, stilistai dažniausiai siūlė rožinius, kuriais dažoma tiek visa galva, tiek sruoguojamos tam tikros sruogelės.

Plaukų aksesuarai šiais metais pasuko į gausos ir perkrovimo pusę, dauguma jų atrodė lyg iš praeities nužengę, kiek per komplikuoti ar ekstravagantiški. Geriausias to pavyzdys - princesiškos tiaros, kurios šių dienų kontekste atrodo labiau juokingai, nei rimtai. Arba metaliniai lapeliai su kuriais kuriamos segės, segtukai ir kiti aksesuarai - metalas iš esmės sunkus, tad plaukuose neturėtų būti labai patogu. Dizaineriai siūlo ir lengviau pritaikomas, gausybės segtukų įvairiose plaukų vietose, tendencijas, įvairias skareles, lankelius ar tiesiog gėles plaukuose, kurias mes jau spėjome pamilti.

Kuri tendencija jums pasirodė įdomiausia? O kurią būtinai išbandysite?
Ar plaukus planuojate dažyti nauja spalva?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai