EVELINE "Galaxity" Magic Cristal glitter mask - intensyvaus švelnumo suteikianti gelinė kaukė su spindinčiomis dalelėmis

Pastarojo pusmečio odos būklės pakilimai ir nuosmukiai man dar kartą įrodė, kad ne tik kremas, bet ir kartas nuo karto naudojama veido kaukė man yra būtinybė. Be kaukės oda greit praranda gerą išvaizdą, tad pastaruoju metu naudoju jas apie 8 kartus per mėnesį - paeiliui keisdama ir derindama pagal esamą odos būklę, nes gi kartais reikia intensyvaus drėkinimo, o kartais - odos valymo. Šiandien yra 7-as kartas šį mėnesį, ir kadangi oda nereikalauja papildomo drėkinimo, nusprendžiau išbandyti turimą Eveline veido kaukę, kuri apart blizgių dalelių, lyg ir nežada odai nieko ypatingo. Pasižiūrime?


Produktas: EVELINE "Galaxity" Magic Cristal glitter mask - intensyvaus švelnumo suteikianti gelinė kaukė su spindinčiomis dalelėmis
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: suteikti švelnumo, elastingumo, maitinti ir drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikė daug švelnumo
Labiausiai nepatiko: blizgių dalelių neįmanoma pilnai pašalinti
Tūris: 10 ml
Kaina: apie 0,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Granatų ekstraktas efektyviai gerina odos elastingumą. Acai maitina ir drėkina odą, suteikia intensyvaus švelnumo. D-pantenolis švelnina ir apsaugo nuo drėgmės praradimo.
Naudojimas: padenkite kaukę ant nuvalytos veido odos, išskyros odą aplink akis ir lūpas. Palikite 10 minučių. Nuskalaukite šiltu vandeniu arba nuvalykite vatos padeliu. Naudokite 2-3 kartus per savaitę, priklausomai nuo individualių poreikių.


Pakuotė. Vienkartinis, ryškiai rožinis  plastikinis maišelis su langeliu, pro kurį matosi priemonės konsistencija. Tas langelis ir matoma konsistencija greičiausiai yra geriausias sprendimas, atkreipiantis dėmesį į produkto konsistenciją ir sukeliantis smalsumą.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau man asmeniškai to kvapo galėjo ir nebūti. Uostant priemonę iš arti jaučiamas gaivus aromatas su lyg ir plastiko kvapo priemaiša. Nei malonus, nei labai atstumiantis. Ir visgi... aš tą kvapą vargiai jaučiu, kol kaukė padengta ant mano veido odos.

Konsistencija želinės tekstūros su įvairių dydžių ir formų plastikinėmis dalelėmis.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Punica Granatum Fruit Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Panthenol, Inulin, Methyl Gluceth-20, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Cellulose, Fructose, Glucose, Sorbic Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Polyethylene Terephthalate, Polyurethane-11, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77891, Tin Oxide, CI 77510, CI 15850, CI 19140, CI 16255, CI 77000, CI 42051.


Poveikis. Priemonės sudėtyje nemažai odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, tačiau kartu turime visą krūvą nesaugių konservantų ir kvapiklių, kurie ne tik erzina odą, akis ir plaučius, tačiau ir kaupiasi organizme bei yra griežtai apriboti EU. Tikiu, kad kaukės gamintojas atsakingai pasvėrė kiekvieną ingredientą, ir visgi, krūvos kvapiųjų medžiagų buvo galima išvengti nededant jokio kvapo kaukei, kaip ir beje konservantų gausos, galbūt trumpinant kaukės galiojimo laiką?

Mano galva, gamintojas galėjo nenaudoti ir krūvos blizgių dalelių kaukės sudėtyje. Nors greičiausiai šios kaukės yra orientuotos į jaunas mergaites ar pižamų vakarėlius, kuriuose norisi kuo įdomesnės, kuo labiau akį traukiančios priemonės, Vargu ar kitu atveju gamintojas pasiryžtų konsistencijoje pridėti rožinių plastiko širdelių ir burbuliukų? Beje jie mane labai labai erzina - niekad tokios kaukės nepirkčiau pati. Padengti priemonę buvo pakankamai lengva, nors dengiat jaučiau kaip plastikas lengvai brėžia odos paviršių ir blizgučiai ne visai tolygiai pasidengia ant odos. Tačiau nuplauti... Dieve padėk. Kaukės gelinė masė padžiūvo ant odos, bet nepaisant to, gana nesunkiai nusiplovė su didžiąja dalimi blizgučių. Patys smulkiausi blizgučiai tarsi įstrigo veido porose ir didžiulis kiekis vandens bei ilgas prausimas nelabai gelbėjo. Dalį blizgučių galiausiai nuvaliau veido rankšluosčiu, kita dalis - liko ant veido iki valymo toniku. Ir visgi, labai nerimauju, kad kažkiek blizgučių liko, kemša poras ir erzina mano odą... Arba tie blizgučiai turėjo būti stambesni, arba aš kažko nesuprantu.


Gamintojas veido kaukės poveikiui prisižadėjo daug, greičiausiai per daug. Pradėkime nuo to, kad aš nejaučiu jokio drėkinamojo ar maitinamojo efekto, o ir žadėtas odos elastingumas gali būti klaidingai interpretuojamas. Kas jau kas, bet švelnumas po kaukės nepriekaištingas - veido oda tiesiog aksominio švelnumo, labai malonu liesti, o ir paviršius įgavo lengvo matiškumo. Tik tiek - švelnumo efektas yra viskas, ką ši kaukė realiai padarė. 

Kaip ir sakiau - tai priemonė, kuri tinka mergaičių vakarėliams, kuria galbūt smagu būtų pasipuikuoti prieš drauges ar pasidaryti selfį. Ir visgi... poveikis apgailėtinai prastas. Niekam, kas nori rimto efekto nerekomenduočiau ant veido dengti kaukių su plastiko dalelėmis. Nebent jūsų prioritetas yra smagiai atrodanti konsistencija, o ne realus efektas odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Siaubas, o ne kaukė, atsiprašau :D :( Blizgučiai, mikroplastikas, abejones keliančios sudėtinės dalys - fui... Kažkaip norėtųsi daugiau gamintojų atsakomybės, deja... :( Kam ir gaminti tokį š...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Siaubas iš ties - nėra ko nei atsiprašinėti, nei supykti. Turėjau - išbandžiau, bet pati gyvenime tokios nesąmonės nepirkčiau.
      Manau priemonė orientuota į jaunas mergaites, kurioms tokios kaukės tiesiog 'cute', o apie poveikį jauname amžiuje paprastai labai mažai galvojame, svarbu miela, faina ir kitaip.

      Panaikinti
  2. Visai ne į temą: ar ką nors jau sėjote/sodinote? Kiek pamenu, instagram esate dalinusis tai, ką auginote balkone? :) Bent man buvo įdomu. Vis sau sakau, kad užteks tų sėklų, bet ir šiandien nepraėjau pro žalią stotelę i vėl nusipirkau sėklų :D
    PS: O remontą jau baigėte? Gal kažkur dalinotės remonto rezultatais, galbūt praleidau... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiemet planavome pratęsti remontus balkonuose, tad kol kas nieko nesodinau. Nesame dar susidėlioję planų, tad nieko nenusprendžiau dėl daržininkystės ant palangės.
      Su remontais - buvo numatyta nemaža suma remontams ir jos pilnai nepakako - trūksta namuose baldų, neturime šviestuvų, užuolaidų. Lyg ir planavau, kaip bus faina, kad pilnai baigsiu ir pasidalinsime, bet tiesa ta, kad nesame pilnai baigę.

      Panaikinti

Rašyti komentarą