2022 pavasario - vasaros tendencijos: batai ir avalynė

Tęsiame tendencijas ir tiesą sakant mes jau įpusėjome su pavasario - vasaros tendencijų įrašais, liko tik dalis dar neapkalbėtų, neparodytų. Šiam kartui noriu jums parodyti madingosios avalynės stilius, detales, spalvas. Sako batus ir ratus reikia ruošti rudenį, jei praeitos vasaros sezono avalynę jau reikia keisti, siūlau pasižvalgyti į variantus, kuriuos mums siūlo dizaineriai. 

ČIA

1. Balerinos


2. Įspiriamos šlepetės


3. Įspiriamos klumpės (Clogs)


4. Įspiriamos basutės su platforma (Mules)


5. Masyvūs sportinio stiliaus sandalai


6. Gladiatoriaus stiliaus basutės


7. Mary Janes stiliaus arba lėlės stiliaus bateliai


8. Platformos


9. Loaferiai


10. Ilgaauliai


11. DETALĖS: dirželiai su sagtimis aplink kulkšnį


12. DETALĖS: T formos dirželis


13. DETALĖS: metalinės detalės


14. DETALĖS: dirbtinis kailiukas


15. DETALĖS: minkštos, tarsi pūstos odos


16. DETALĖS: meniški, dėmesį atkreipiantys kulniukai


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros batų ir avalynės tendencijose?
Kalbėdami apie avalynės tendencijas matome, kad dominuoja tik vieno stiliaus avalynė - t.y. patogi avalynė. Jokių perdėtų aukštakulnių, jokių itin sudėtingų, bet dažniausiai nepatogių sprendimų. Dominuoja plokščiapadė avalynė arba kiek pakeltos, tačiau vis dar labai patogios platformos. Tarp jų paprastutės balerinos, masyvūs sandalai, Mary Janes bateliai, įspiriamos pliažinės šlepetės ir kt.

Jei visgi norisi pabėgti nuo paprastumo ir įnešti šiek tiek detalių, galima su senovės Romos stiliaus gladiatoriaus avalyne, kuri paskutinį kart buvo madinga 2010 metais. O gal pasirinkti Tdirželius, iš 1920-ųjų? Įnešti cinkelio į avalynę galima ir pasirenkant meniškus ar neįprastų formų kulniukus, pridėti metalinių grandinių - dirželių ar įsigyti avalynę su kailiuku. 

Labai džiaugiuosi patogumo triumfu avalynėje: vasaros metu nėra nieko geriau, nei patogus apavas, leidžiantis laisvai judėti, nevaržantis dienos akimirkų ir leidžiantis nukeliauti daugiau nei 10.000 žingsnelių. O kas jums tendencijose patinka labiausiai? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ne tai kad labai patiko, bet aš tokių batų su minkšta, pūsta oda dar nebuvau mačiusi :D Labai nustebino!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Toks įdomesnis variantas :) Tiesa, nežinau ar tikrai šiltąjam sezonui tokia tendencija, man labiau su rudeniu ir žiema asocijuojasi.

      Panaikinti
  2. Kurį laiką tiesiog nesilankiau batų parduotuvėse, užsukau į vieną internetinę apsižiūrėti, gal kokios nuolaidos ir likau nemaloniai nustebusi - kainos ir čia pakilusios, be 100 eurų odinių batų (ir čia jau su nuolaida) nebenusipirksi (anksčiau su nuolaida pirkdavau maždaug už 60-75 eurus)... :( Visai nelinksma dar ir dėl to, kad batų pirkimas bent man visada "rizikingas" dalykas, sunku surasti patogius batus... Parduotuvėje atrodo patogūs, o pradėjus nešioti, deja... Ir net tie visi lipdukai specialūs kartais negelbsti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kainos stipriai pakilusios apsikritai visko - jau kuris laikas palaipsniui kyla. O nuo karo pradžios viskas dar stipriau pabrango, pvz. baldininkai sakė, kad medienos plokštės šiuo metu beveik 2x brangesnės nei prieš karą, o lyginant su praeitų metų vasara - pabrango daugiau nei 400%!

      Dėl batų puikiai jus suprantu - aš turiu kojų nykštį į viršų - per kelis mėnesius nykščo nagas sugeba pradurti visas medžiagines balerinas. Išsirinkti batus internetu neįmanoma, dėl to nelemto nykščio, tad visada viską matuoju, jau nebežiūrėdama į kainas, mano atveju patogumas yra svarbiausia.

      Panaikinti

Rašyti komentarą