PIRMAS ĮSPŪDIS. BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift Day - stangrinamasis veido kremas

Dar šiek tiek mėginių? Turėjau dar vieną mėginuką iš Biotherm, dieninį veido kremą su raudonaisiais dumbliais iš prabangios Blue Therapy linijos. Šios serijos produktų esu bandžiusi ir anksčiau, tačiau... ši kompanija manęs visiškai nežavi. Paskutinį bandytą mėginį išmečiau lauk po vieno bandymo - neketinu rizikuoti sveikata dėl neaiškios naudos. Tad noriu išbandyti ir paskutinį turimą ir tikiuosi, kad mano ir šios kompanijos keliai niekuomet nebesusitiks.


Ką žada gamintojas: Stangrinamasis veido kremas visų tipų odai. Ypač maloniai tepamas rausvo atspalvio senėjimo požymius lėtinantis kremas pagerintas jūroje susidariusiais ir Biotherm biologų patobulintais vertingais odą stangrinančiais raudonaisiais dumbliais kartu su kolageno peptido frakcija. Intensyvaus poveikio veidą stangrinantis kremas nuo raukšlių pastebimai pakelia odą, lygina raukšles ir raukšleles, jaunina odą. Oda tampa stangresnė, lygi ir sveikai švytinti.

Kliniškai įrodyta, kad priemonės sudėtis pakeičia odos savybes:
- Tamprumas +18,2%*
- Tonusas +38,4%*
- Tvirtumas +32%*
- 71% pastebėjo, kad oda labiau švyti**
(* klinikinis 40 moterų įvertinimas.)
(** 52 moterys pateikė savo įvertinimą.)
Naudojimas: Rytais švelniai patepk veidą stangrinamuoju kremu.
Pirštų galiukais švelniai tepk stangrinamojo kremo nuo lūpų kampučių iki išorinių akių kampučių. Palengva vesk pirštais nuo antakių iki kaktos viršaus, švelniai patepk kaklą. Spustelėk odą pirštais ir išlenk juos (tarsi veidą glostytų bangos) – tokiais judesiais masažuok veidą nuo centro į šonus ir nuo žandikaulio linijos iki kaktos.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, RHAMNOSE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, VINYL DIMETHICONE/ METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, ALGAE EXTRACT, TIN OXIDE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, SORBITAN OLEATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CAFFEINE, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, SODIUM CHLORIDE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, CARRAGEENAN, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77163, CI 77491, CI 77891, MICA, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PARFUM.


Kiekis: mėginuko kiekis 1 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 50 ml - 74,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano nuomonė. Pirmas įspūdis naudojant veido kremą būna labai geras: lengva konsistencija greit susigeria į odą. Odos paviršius įgauna švelnumo ir sveikai spinduliuoja. Atrodo nepaprasta, tiesa? Tačiau iš ties šis kremas yra apgaulė sudėtinėmis dalimis nesidomintiems. 

Pradėkime nuo to, kad kreme yra silikonų, pastarieji iš esmės nėra blogai, nes užrakina serumus ir suteikia paviršiui švelnumo pojūtį. Tačiau kartu čia mes turime labai daug denatūruoto alkoholio, kuris suteikia konsistencijai lengvumo. Būtent dėl alkoholio atrodo, kad kremas greit susigeria į odą. Kelis kartus panaudojus didesnės žalos ingredientas nepadarys, tačiau įsivaizduokite, kad naudojate pilno dydžio pakuotę - tepate kasdien, tikitės, kad atrodysite vis jauniau... Denatūruotas alkoholis ima pamažu pažeisti odos barjerą, oda sausėja, dehidratuoja ir jūs galiausiai atrodote vyresnė. Tepate šį kremą tikėdami, kad padės, tačiau atsiduriate užburtame rate, kol nepasidomite, ką iš ties tepate ant odos.

Galiausiai ir odos švytėjimas yra apgaulė. Kremo sudėtyje yra žėručio mica, kuris naudojamas kosmetikos sudėtyje. Pavienės dalelės ant odos suteikia žėrėjimo, bet daugiau jokios naudos neduoda - žėrutis vakare nusiplauna, o jūs vėl norite kremo, kad išgauti spindesį... Lyg teptumėte blizgius šešėlius ant veido odos su kremu, tik efektas ne gydomasis, o dekoratyvinis. Be viso to, žėrutis gali kimštis veido odos poras.

Tiesa ta, kad pirmas įspūdis visuomet būna apgaulingas. Aš nemanau, kad šis kremas vertas kainos - jis apgauna vartotoją, kad kovos su senėjimo požymiais, tačiau tiesa ta, kad ilgiau naudojant sukurs tik papildomų odos problemų. Pabandžiusi kartą ant veido, šio mėginio likutį sutepiau ant rankų odos. Vis dar nesuprantu, kaip Biotherm kompanijos susilaukia savo pirkėjų? Aš labai rekomenduoju šiuos produktus apeiti - galite įsigyti ženkliai veiksmingesnių formulių, kurios iš ties spręs jūsų odos problemas, vietoj odos problemų sprendimo imitavimo. Beje, tarp tų veiksmingų galite rasti ir ženkliai pigesnių priemonių, tad... kam taip rizikuoti savo oda?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai