ALVERDE Naturkosmetik "Mandarine & Thymian" kūno šveitiklis

Kadangi visi drauge lipame lauk iš įpročio naudoti rusišką kosmetiką kūnui, labai rekomenduoju pasižvalgyti ne tik į lietuviškus prekinius ženklus, tačiau atkreipti dėmesį į vokišką kosmetiką. Pavyzdžiui, kūnui turime kelis prekinius ženklus vienijantį DM gamintoją. Kol kas Lietuvoje šio ženklo kosmetikos nedaug, bet kas žino, gal mūsų drogai ir eurokosai ieškodami kuo užpildyti spragas jas papildys Alverde, Balea ir kitais DM prekiniais ženklais. Iš šių man labiausiai patinka Alverde kosmetika, kuri lyg ir turi būti geresnės sudėties nei Balea, skiriasi kvapo koncepcija, tad išbandyti gal net labai vertėtų.
O ką bandau aš? Aš dar turiu nedidelį kūno šveitiklį, kuris lietuviškoje etiketėje užvadintas kaip dušo želė, dažniausiai taip jį ir naudojau, bet apie viską iš eilės.


Produktas: ALVERDE Naturkosmetik "Mandarine & Thymian" kūno šveitiklis
Gamintojas: "DM",Vokietija
Paskirtis: švelniai šveisti, prausti, lyginti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelniai ir švariai prausia
Labiausiai nepatiko: nešveičia odos
Tūris: 50 ml
Kaina: 1,50 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Su natūraliomis taukmedžio riešuto kevalo granulėmis švelnia valo ir prausia odą, lygina ir gerina odos tekstūrą.


Pakuotė. Manau, kad mano rankose turėtų būti priemonės miniatiūra, mat sunku patikėti, kad tokio dydžio produktai būtų parduodami kaip pilnas dydis - neprotinga dėl greit sunaudojamo kiekio ir pakuotės sąnaudų. Minkšto plastiko tūbelė apačioje turi atkemšamą dangtelį, tad labai patogu naudoti, lengva išspausti reikiamą priemonės kiekį lauk. 

Labai smagiai mano akims pasirodė ir pakuotės dizainas: patrauklus, rytietišką stilių imituojantis ornamentas, akiai patraukli pastelinė žydra spalva tiesiog traukia žvilgsnį. Dizainas patrauklus, atrodo įdomus ir tikrai sudomino pauostyti bei išbandyti produktą.

Kvapas. Alverde gaminiai, kiek tik pamenu, visuomet turėjo tą keistoką kvapų derinį. Kaip jūs įsivaizduojate citrusinį mandarino kvapą ir žemišką čiobrelio mišinį? Uoslei neįprastas derinys, kuris nei tai labai patiko, nei erzino. 

Konsistencija skystoka, kaip kūno šveitikliui, labai primena vandeniu praskiestą kremą. Priemonė puikiai matosi kelios stambios dalelės ir nesimato smulkių šveičiamųjų dalelių.


Sudėtis: Aqua, Coco - Glucoside, Alcohol, Glycerin, Glycine Soja Oil, Hydrated Silicia, Xanthan Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Thymus Vulgaris Flower/ Leaf Extract, Citrus Reticulata Fruit Extract, Butyrospermum Parkii Nut Shell Powder, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Alcohol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Limonene, Linalool, Geraniol, Parfum.

Tinka veganams


Poveikis. Sudėtis neatrodo tokia jau saugi: vanduo, putojimą sukelianti medžiaga ir alkoholis - kam? Kodėl? Jo galėjo ir nebūti ir visai nesvarbu, kad iš sertifikuoto ūkio - alkoholis yra alkoholis ir jis gali sausinti odą. Sudėtyje nemažai kvepalų ingredientų, tačiau Alverde kompanijos produktams tai įprasta, tad šioje vietoje užsimerkiu, dar ir dėl to, kad priemonė skirta kūno odai.

Ką daro šveitiklis? Tiesą pasakius kaip šveitiklis šis produktas nevykęs. Smulkios šveičiamosios dalelės per švelnios kūno odai, jų per mažai, kad normaliai nušveistų kūno odą. Tačiau priemonė gerai putoja ir visai gerai plauna kūno odą, tad tam ir naudoju - tiesiog vietoj dušo želė. Plovimas švelnus, šveičiamosios dalelės šiek tiek pamasažuoja kūno odą ir kvepia įdomiai. Ir visgi, sekančiam kartui mieliau rinkčiausi įprastas dušo želė nei šį kūno šveitiklį, arba kokybišką kūno šveitiklį, kuris geba pilnai atlikti savo funkciją.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Prie įėjimo į eurokos maždaug a4 formato lapas, jame parašyta, kad rusiška ir baltarusiška kosmetika išimta iš prekybos. Pačioje parduotuvėje 40 proc. nuolaida šioms prekėms, išpardavimas, prekių yra. Su logika prastokai... Ir jei tikrai norėtų greitai išparduoti, tai ir nuolaida turėtų būti didesnė - bent man taip atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip - išėmė, bet likučius išparduoda - pasirodo taip daro dauguma verslų. Iš vienos pusės atrodo neetiška dėl dabartinės situacijos. Ir susidaro įspūdis, kad ir geras nori būti, nors prie širdies dėk, ir neprarasti investicijos.
      Iš kitos pusės, galima suprasti ir verslus - iš tiekėjų prekės gaunamos tikrai ne konsignaciniu būdu. Vadinasi piginai už jas sumokėti, karas (dar iki fakto sužinojimo) paremtas finansiškai. Atsisakydamas dalies asortimento, už kurį jau sumokėta (nupirkta iš gamintojo), pardavėjas praranda savo investiciją.

      Panaikinti
    2. Ir rusiška kosmetika ar kiti rusiški produktai dar ne viskas... Pvz., oriflame, kaip supratau, lieka rusijoje, dėl avon nežinau... o loreal ir šios kompanijos prekiniai ženklai? o pvz., nestle, mondelez ir t.t.? Lietuvoje veikiantis pc tinklas mere - vis tiek žmonės ten eina pirkti, nors ir žino, kad tai rusiškas tinklas (teko klausytis interviu)...

      Panaikinti
    3. Suprantu ir nemanau, kad visi mes 100% vieningi. Yra daug žmonių, kurie pavargo nuo karo, daug žmonių, kurie nenori domėtis politine situacija, daug tokių, kurie susikoncentravę ties savo nosimi, daug tokių, kuriems paprasčiausiai nusispjauti. Yra ir tokių, kurie negali pirkti brangiau, tad galbūt Mere jų vienintelis pasirinkimas? Neteisinu nei vieno, nesmerkiu nei vieno - nežinau kokia kiekvieno jų situacija. Ir visgi, matymas ne toliau savo nosies nieko gero paprastai neduoda.

      Panaikinti

Rašyti komentarą