DEBA Pure Clay Eucalyptus Oil Purifying - valomoji veido kaukė su moliu ir eukalipto aliejumi

Veido kaukės yra gėris, bet rasti gerą ir nebrangią kaukę nėra labai lengva. Šitam reikale esu 'pabučiavusi tūkstantį varlių' ir radusi daug vidutinių produktų, bet geros, net ir brangesnės, buvo toli gražu ne visos. Man regis viena pigiausių iš kada nors bandytų buvo Deba su serbentais ir tiesą sakant man paliko tikrai neblogą įspūdį. Tad ilgai nelaukus, nusipirkau ir valomąją Deba kaukę, kuri žadėjo nesausinti odos, valyti ir net drėkinti odą. Išbandžiau tiek aš (sausiaodė), tiek mano vyras (riebiaodis), tad metas mūsų įspūdžiams.


Produktas: DEBA Pure Clay Eucalyptus Oil Purifying - valomoji veido kaukė su moliu ir eukalipto aliejumi
Gamintojas: "Rubella Beauty" AD. Pagaminta Bulgarijoje
Paskirtis: intensyviai valyti veido odą
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: per stiprus sausai odai
Tūris: 50 ml
Kaina: 3,49 Eur 
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Formulė intensyviam odos valymui ir drėkinimui, nesausinant odos. Savo sudėties dėka efektyviai pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių, suteikia odai matiškumo ir elastingumo. Galima naudoti normaliai ir mišriai odai prižiūrėti.
Naudojimas: paskirstyti ant švarios veido odos. Po 10-15 min. nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Pakuotė. Labai paprasta ir tiesą pasakius atrodo pigiai, ypatingai kartoninė dėžutė - kartonas jau po kelių atidarymų regis ženkliai nusidėvėjo, bet pakuotė nėra svarbi. Tiesą sakant jau žinojau, kad viduje yra stiklinis indelis su plastikiniu užsukamu dangteliu. Visai patogus, paprastas sprendimas ir nereikalauja didelių investicijų, tad vartotojas ir už produktą moka mažiau.

Kvapas gaivus ir stiprus aromatas, iš ties primena eukaliptų aromatą. 

Konsistencija tirštoka, jau iš konsistencijos matosi, kad kaukė molio prgrindo.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Hydrated Silica, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Zea Mays Starch, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, Titanium Dioxide, Sodium Cetearyl Sulfate, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aqua, Parfum, Tocopheryl Acetate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Hydroxide, CI 19140, CI 42090, Sodium Chloride, Hexyl Cinnamal.

97% natūralių ingredientų
be parabenų ir silikonų
tinka veganams
be GMO
netestuota su gyvūnais


Poveikis. Kaip ir visos molio kaukės, taip ir ši labai lengvai ir gana tolygiai dengiasi ant veido odos. Aš iš kart dengiu ant visos veido odos ir tiesą sakant pirmam kartui pasigailiu. Ir nuotraukoje akivaizdžiai matosi, kad kaukė sudirgino mano skruostus. Akivaizdu, kad mano visai odai per stipru, tad sekantį kartą dengiau tik ant nosies, tarp antakių ir smakro srityje. Ir vis tiek mano odą šiek tiek dildčioja. 

Kaukę laikau kaip nurodyta instrukcijoje ir galiausiai nuplaunu vandeniu. Nusiplauna sunkokai ir kai kur oda šiek tiek paraudusi.


Apie poveikį. Labai pozityviai vertinu odos valomąjį efektą - visi nešvarumai nuo išvalomi, net tie pradėję pajuosti. Mano nosies poros atrodo ženkliai švaresnės, žiūrint plika akimi atrodo visiškai švarios vien po šios kaukės! O va jokio drėkinimo aš nejaučiu - atvirkščiai, man norisi kuo greičiau sudrėkinti odą papildomomis priemonėmis. 

O ką apie kaukę sako mano vyras, riebios odos savininkas? Jam kaukė visiškai nedilgčiojo veido odos, dengiau tik ant nosies, kad pavalyti poras ir inkštirus. Didžiųjų, kietesnių juoduliukų kaukė neįveikė, nepasakyčiau, kad įveikė viską, tačiau paviršinius sluoksnius pavalė net labai neblogai - ženkliai geriau nei Garnier, žadėjusi valyti inkštirus. O ir matiškumo odai suteikia, nuima paviršiaus riebaliuką. 

Mano nuomone ši kaukė visiškai pigi, o valomasis efektas stebėtinai geras. Nepaisant to, kad valo gerai, sausai odai nerekomenduoju - ji per stipri ir gali rimtai sudirginti. Riebios ir mišrios odos savininkams turėtų labai patikti. Verta išbandyti šios kompanijos kaukes, jei tik turite riebesnę ar kimštis linkusią odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai