IDUN MINERALS blakstienas storinantis juodas tušas "Magna" Nr.5008

Kažkuriame įraše, tikriausiai pirkinių, užsiminiau, kad šiuo metu naudojamas tušas man nelabai patinka. Tiesa ta, kad su labai dideliais lūkesčiais nusipirkau Idun Minerals blakstienų tušą ir tikėjausi, kad va šitas tai bus didelis atradimas, meilė, kurią norėsis kartoti. Prieš pirkdama apžiūrėjau šepetėlį, panaršiau internete ir lūkesčiai sustiprėjo. Su nekantrumu pradėjau bandyti, naudoju jau kelis mėnesius, tad laikas papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: IDUN MINERALS blakstienas storinantis juodas tušas "Magna" Nr.5008
Gamintojas: "IDUN Minerals" AB, Sweden. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tepa odą aplink akis
Tūris: 13 ml
Kaina: 26,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: IDUN Minerals blakstienų tušas MAGNA akimirksniu storina blakstienas ir vos keli sluoksniai suteikia joms maksimalią apimtį. Kreminės formulės tušu lengva padengti blakstienas, o išskirtinis suapvalintas šepetėlis „apkabina” kiekvieną blakstieną nuo šaknies iki galiuko. Netepa ir nesudaro gumulėlių. Ypač išgryninti mineraliniai pigmentai suteikia intensyvią juodą spalvą.

Patikrinta oftalmologiškai, tinka jautrioms akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius.
100% tinka veganams.

MAGNA pavadinimas kilo iš skandinavų mitologijos dievo vardo. Magnis - dievo Toro ir Jarnsaksos sūnus ir jėgos dievas. Magnis paveldėjo iš savo tėvų stiprybę ir drąsą.


Pakuotė buvo tas dalykas, kuris pirmiausia mane sudomino. Tiesą sakant tušas, kuris supakuotas kartoninėje dėžutėje pas mus nėra toks jau dažnas reiškinys ir tiesą pasakius dėžutė atrodo labai patraukliai. Moters siluetas juodame fone atrodo labai patraukliai. Įdomiai atrodo ir didelė juodo plastiko tūbelė su raudonos spalvos akcentais, nors tarpusavyje man tūbelė ir kartoninė dėžutė nelabai derinasi dizaino ir spalvų prasme. Ir visgi, pavieniai atrodo labai patraukliai.

Blakstienų tušo šepetėlis standartiniais, nailono šereliais, suformuotas lenkta forma. Pamenu, pirmą kartą mane labai pradžiugino didelis šepetėlis ir tikėjausi, kad panašus į akies linkį šepetėlis bus nepaprastai patogus naudoti.

Kvapas standartinis blakstienų tušui. 

Konsistencija tirštoka. Pirmą kart atidarius tušą tikiesi, kad jis bus skystesnis ir tuomet jau palaipsniui tirštėja. Geriausią konsistenciją mano skoniui tušas įgauna po mėnesio nuo atidarymo. Deja, šiuo atveju jau atidarius tušas man pasirodė tirštesnis nei aš mėgstu.


Sudėtis: AQUA/ WATER, OZOKERITE, PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, ACRYLATES COPOLYMER, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA / HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA CERA / ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, PVP, PHENOXYETHANOL, LECITHIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, NYLON-12, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL, MYRISTIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, LAURIC ACID, OLEIC ACID, CITRIC ACID.
CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Deja, tačiau tirštesnė konsistencija mano galva yra pirmas didesnis šio tušo trūkumas. Nežinau, ar šis tušas buvo atidarytas dėl to konsistencija nuo pat atidarymo buvo klampoka ir tirštoka, ar taip ir turėjo būti? Ir visgi, tokį tušą sunkiau padengti ant blakstienų, o galiausiai ir nebetinkamu naudoti tampa greičiau nei tikėjausi.

Klampi, kiek per tiršta konsistencija yra viena. Kita yra per didelis šepetėlis. Aš myliu didelius šepetėlius, man patinka greitai ir be didesnio vargo pasidažyti. Bėda ta, kad plati,  didelė šepetėlio galvutė ir klampus tušas yra katastrofa pasidažyti, nuo pat pirmojo naudojimo. Aš nuolat šepetėliu nusiteplioju odą aplink akis, o nuvalyti klampios konsistencijos tušą nuo odos pasirodo pakankamai sunki užduotis. Kiekvieną rytą traukiu tušą ir keiksnoju kol pasidažau - nusiteplioju, valau ir... ilgiau nei įprastai sugaištu dažydamasi tik akis... O ir blakstienų šukytėmis tenka bemaž kiekvieną rytą pasinaudoti, kad atskirti blakstienas.

Ir visgi... rezultatas mane labai džiugina. Tušas suteikia intensyvią juodą spalvą, natūraliai pariečia viršutines blakstienas ir iš ties pastorina. Bėda ta, kad gražiai atrodytų man reikia papildomai atskirti blakstienas šukytėmis.


Gerai. Aš vargtu ilgiau nei turėčiau. Gerai, man nelabai patinka klampi tekstūra. Nelabai džiaugiuosi dideliu šepetėliu. Bet rezultatas geras. Atrodo galima pakentėti dėl gero rezultato? Galima, ir visgi... tušas nuo pat pradžių, nuo pat pirmos dienos tepa odą aplink akis. Kasdien. Po kelis kartus. Tai erzina, nes mano oda nėra riebi, odą aplink akis papudruoju, tad neturėtų lipti prie makiažo pagrindo. Ir visgi tepa - nuvalai ir po pusvalandžio vėl nutepliota oda po blakstienomis.

Aš labai tikėjausi, daug tikėjausi iš šio tušo ir visgi manau, kad jis nevertas savo kainos. Aš nemokėčiau už tušą beveik 30 Eur kai jis sunkiai dengiasi, yra per tirštas, tepa odą aplink akis (kad ir ką daryčiau) ir galiausiai dar ir sunkiai nusivalo nuo odos. Ne tragedija, tačiau galima rasti labai panašios kokybės ir net geresnių iki 10 Eur! Ar tikrai verta permokėti, kai galiausiai nesi patenkintas rezultatu?
Gaila, bet pirmoji pažintis nuvylė ir paliko prastą pirmos pažinties įspūdį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O gal esat bandžiusi Idun mineralinę pudrą? Vis nesiryžtu pirkti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nusipirkau šį mėnesį, tad dar ankstoka kalbėti, bet kelių mėnesių eigoje turėčiau papasakoti savo įspūdžius ;)

      Panaikinti
    2. Kompaktinė pudra šios firmos ir mane domina, kiek žiūrėjau yra dviejų tipų, IDUN MINERALS kompaktinė pudra 2 IN 1 bei pvz., tokia IDUN Minerals kompaktinė pudra matinė Ljuvlig Nr. 1531

      Panaikinti
    3. Birios jų pudros nedomina, nepatogu naudotis :)

      Panaikinti
    4. Turiu ir kompaktinę nusipirkusi, balandį turėtų pasirodyti apžvalga bloge, bet... kol kas nesu labai sužavėta :)

      Panaikinti
  2. Aš nusipirkau IDUN vandeniui atsparų tušą. Kol kas labai patinka, nes atrodo tikrai atsparus, o nusiplauna šiltu (nuo 38 laipsnių) vandeniu tokiais gumuliukais.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O man labai patinka būtent tušo konsistencija ir kad labai ilgai jo užtenka. O dažau jį su kito tušo šepetėliu 😄

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą