2022 pavasario - vasaros tendencijos: rankinės

Iš likusių tendencijų įrankių šis man regis yra paskutinis didesnis, o ir beliko mums tik pasižiūrėti į kepuraites, saulės akinius ir galbūt (dar neapsisprendžiau) maudymosi kostiumėlius. Nors rankinių mes nekeičiame kas sezoną, na greičiausiai nekeičiame, tačiau vienas kitas sezonas būna tas, kurio metu norisi nusipirkti naują rankinę. Aš šį sezoną to neplanuoju, tačiau tendencijos man naudingos, mat susipažinusi šiltajam sezonui ištraukiu tas, kurios daugiau mažiau atitinka tendencijas, o kitas nustumiu į stalčiaus gilumą. Ar ir jūs taip darote? Jei taip, kviečiu susipažinti su populiariausiomis naujo sezono tendencijomis.

ČIA

1. Kibiro formos rankinės (Bucket)


2. Laiškininko stiliaus rankinė (Messenger Bag)


3. Cilindro formos rankinės


4. Lagaminą primenančios rankinės ir krepšiai


5. Griežtų, aiškių formų rankinės


6. Pinti krepšiai ir rankinės


7. Itin didelės tote rankinės


8. Delninės


9. Miniatiūrinės rankinės


10. Rankinės, nešiojamos ant riešo, liemens ir kt., paliekant laisvas rankas


11. Perlenktos, pūstos rankinės


12. Širdelės formos rankinės


13. Rankinės gamintos arba tarsi gamintos namuose


14. Kelios rankinės, nešiojamos vienu metu


15. Rankinės, derinamos su apranga


16. DETALĖS: užspaudžiamas užsegimas


17. DETALĖS: grandinės


18. DETALĖS: blizgučiai


19. DETALĖS: rankinės su pakabučiais


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros rankinių tendencijose?
Jei reiktų vienu sakiniu apibūdinti rankinių tendencijas, greičiausiai tiksliausia būtų sakyti, kad turime gerą mišinį tarp klasikos ir ekscentriškumo, tarp jau pažįstamų formų ir smagių eksperimentų. Iš klasikinių, jau pažįstamų formų turime tokias nesenstančias formas kaip messenger stilius, delninės, totes krepšiai, mini rankinės. Anksčiau matyti pinti krepšiai, cilindro ir kibiro formos rankinės. Šiais metais tendencijoje matome ir retro formas - širdies formos rankines su užspaudžiamais užsegimais. 

Jei norisi linksmų eksperimentų, dizaineriai siūlo rinktis blizgučius ir žvynelius, rankines su grandinėmis, įvairius pakabukus, linksmų paveikslėlių dizainą. O gal tiesiog pasigaminti: nusipinti, nusinerti, susirišti ar pasisiūti rankinę patiems? 

Man labai patinka tie užspaudžiami užsegimai, žaviuosi griežtų formų rankinėmis, labai patinka cilindras, kaip idėja išbandyti ir savo garderobe. O kas patraukė jūsų žvilgsnį?  
Ar šiais metais planuojate įsigyti naują rankinę?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai