2022 pavasario - vasaros tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

 Tik pastaruosius kelis metus po truputį pratinuosi ne tik žiemos, bet ir vasaros metu dėvėti kepures. Kaip tai atsitiko? Tiesa ta, kad vaikystėje mus visus vertė dėvėti kepures tiek žiemos, tiek vasaros metu, tačiau įžengus į paauglystę visas kepures mečiau į šoną, dėl grožio taip sakoma. Dėl to grožio žiemomis didvyriškai kentėdavau šąlant ausims, o vasarą - visiškai nesisaugodama saulėkaitos nesidėjau skrybėlės. Žiemą ir rudenį kepurę pirmus kartus užsidėjau ne taip senai, laukiantis sūnaus, tiesiog nusispjoviau ir atsisakiau 'grožio' vardan patogumo ir šilumos. Vasariškos kepurės man mane vis dar prisimenamos periodiškai, kai daug laiko praleidžiu saulėje, tačiau labai noriu įprasti jas dėvėti ilgiau, dažniau ir nepriklausomai nuo to, ar aš mieste vaikštau, ar paplūdimyje gaudau saulės spindulius.
Siūlau kartu paieškoti įkvėpimo naujausiose pavasario - vasaros tendencijose, gal bus lengviau išsirinkti patinkantį modelį ir lengviau įprasti dėvėti kepures nuolat?

ČIA
1. Vintažinio stiliaus skrybėlės ir kepuraitės


2. Kaubojaus stiliaus skrybėlės


3. Skrybėlės plačiais bryliais


4. Šiaudinės skrybėlės


5. Kibiro formos kepurės


6. Laikraščių berniuko stiliaus kepurė


7. Beisbolo kepuraitė


8. Plaukimo stiliaus kepuraitės


9. Skarelės


10. Skyrėlės ir kepuraitės su šydu


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros galvos apdangalų, skrybėlių ir kepurių tendencijose?
Tikriausiai jau spėjote pastebėti, kad kai kurios tendencijos kartojasi iš praeitų sezonų: jau klasika tapusios kibiro formos kepurės, plačiakraštės skrybėlės, pintos šiaudinės skrybėlės ar paprasčiausios beisbolo kepuraitės jau matytos ne kartą ir tikriausiai kažką iš šitų tikrai turite namuose. Šiais metais kaip niekad turėtų būti madingos skarelės, kurios jau senai nebesiejamos su močiutėmis ar kaimo moteriškėmis. Gal visgi verta pabandyti, ypač jei iki šiol nedrįsote.

Iš naujovių tendencijose naujomis spalvomis sužiba vintažinės kepurės bei skrybėlės, tarsi nužengusios iš praeities. Tai gali būti visiški klasikiniai modeliai, arba priešingai, atkartojantys mums pažįstamas formas su kūrybišku prieskoniu. Nemažai dizainerių šį sezoną pristatė modifikuotas kepures, primenančias plaukimo kepuraites. Tokį aksesuarą galima nusinerti paties, puošti karoliukais, aplikacijomis ar ryškiomis spalvomis. 

Visai norėčiau šį sezoną įvargyti skarelės dėvėjimo pagrindus ir prisijaukinti kokią žavią skrybėlaitę. Namuose turiu kibiro formos kepurę, kelias šiaudines skrybėles, tad nuo kaitrios saulės bus apsisaugota. Tik va, tos skarikės labai jau domina ir intriguoja. O kas patraukė jūsų dėmesį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai