SYOSS Salon Plex 03 Intensive Recreation Treatment - intensyvi atkuriamoji plaukų kaukė nualintiems plaukams

Aš nevengiu visiškai paprastų, prekybos centruose parduodamų prekinių ženklų, nes tikrai ne viskas ten yra prasta. Ir dažniausiai prekybos centruose randu sudominusių plaukų priežiūros produktų, gal tiesiog plaukų priežiūros priemonėms nesu labai išranki? Ir kartais tarp tų paprastų produktų, pavyksta rasti labai patikusių perliukų. Vienas iš jų - ši Syoss plaukų kaukė. 


Produktas: SYOSS Salon Plex 03 Intensive Recreation Treatment - intensyvi atkuriamoji plaukų kaukė nualintiems plaukams
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: atkurti plaukus
Tinkamas tipas: nualintiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 300 ml
Kaina: 4,79 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, notino, mni-maxi, prekybos centruose

Ką žada gamintojas: Intensyvi atkuriamoji kaukė nualintiems plaukams. Užpildo nualintus plaukus ir kasdien atkuria milijonus plaukų struktūros jungčių*. 
Naudojimas: Tolygiai paskirstyti ant šlapių plaukų, palikti veikti 5 minutes ir kruopščiai išskalauti.
*po kiekvieno plaukų trinkimo


Pakuotė. Juodas plastikinis indelis su užsukamu dangteliu. Pakuotės plastikas labai tvirtas, indelis atrodo kokybiškai pagamintas, patogiai ir tvirtai užsisuka ir lengvai atsidaro. Dizainas atrodo profesionaliai, estetiškai ir patraukliai. Labai patiko.

Kvapas labai malonus, kosmetinis, truputį saldus. Man jis patinka - plaukai labai maloniai kvepia po plovimo ir svarbiausia, ne per intensyviai, tačiau pakankamai, kad jaustųsi visą dieną.

Konsistencija tiršta, kreminė.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Amodimethicone/ Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Magnesium Citrate, Magnesium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-37, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Parfum, Dicaprylyl Carbonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Limonene, Lauryl Glucoside, Trideceth-5, Sodium Sulfate.


Poveikis. Didelės reikšmės ir intensyvių analizių plaukų priežiūros priemonių sudėtinėms dalims neatlieku. Ir visgi noriu akcentuoti, kad kaukėje daug plaukus minkštinančių ir kondicionuojančių ingredientų, antistatiko, yra silikonų ir natūralių aliejų. Visgi, nemažai nesaugių konservantų, ingredientų, skirtų priemonės kvapui. 

Tirštos konsistencijos kaukės man pakanka mažesnio kiekio nei įprastai, tad pastebėjau, kad indelis senka gerokai lėčiau, nei esu pratusi. Maloniai kvepiančią kaukę tolygiai padengiu ant plaukų žemiau ausų ir palieku 5 minutėms. Priemonė lengvai išsiskalauja lauk, iš karto suteikdama plaukams glotnumo pojūtį. Ką pastebėjau naudodama šią kaukę? Pirmiausia  - mano plaukai tapo neįtikėtinai švelnūs, minkšti ir paklusnūs. Turiu stipriai pūstis linkusius plaukus, o ši kaukė juos visiškai suvaldo, suteikia paklusnumo ir glotnumo. Naudojimo metu pastebėjau ženkliai sumažėjusį pūtimosi efektą, plaukai nesielektrina, juos lengva valdyti, malonu liesti. O ir kvepia labai maloniai. Labai, labai patinka.

Vienintelis šios kaukės trūkumas yra nesaugi sudėtis, tačiau šį kart užsimerkiu ir džiaugiuosi poveikiu. Jei nebijote ne visai saugių sudėtinių dalių - net labai rekomenduočiau išbandyti. Visgi, itin plonų plaukų savininkėms kaukės nerekomenduočiau - intensyvus glotninimas vargu ar patiks. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pagal poveikį man patiko margarita plaukų kaukė su mėlynėmis ir šalavijais, tikrai drėkino ir maitino plaukus. Tiesa, visiškai nepatiko keistas kvapas, na ir margaritos pakuotės bent man labai nepatrauklios :D Šios linijos šampūnas irgi nieko - švelnus. O štai ten kažkoks nenuplaunamas balzamas - tikras nesusipratimas, ir smirdi labai, ir apsunkina plaukus ...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau ne pirmą kart girdžiu, kad Margaritos linija su mėlynėmis gera - reiktų kada išbandyti :D
      Syoss aš buvau nurašiusi visiškai, bet va ši kaukė kokia faina. Reiktų ir kokį šampūną bandyti prisijaukinti :)

      Panaikinti
    2. Syoss aš taip pat esu nurašiusi ir jau seniai :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą