CAFE MIMI Coffee Lip Scrub - kavos šveitiklis lūpoms "Sugar Latte"

Lūpų šveitiklis yra vienas iš tų nebūtinų dalykų, kurių dar nesu atsisakiusi ir tiesą pasakius nelabai noriu. Aš puikiai suprantu, kad atskiras šveitiklis lūpoms nelabai reikalingas - galima pasigaminti šveitiklio namuose iš paprasčiausių ingredientų (Kokosinio receptas), pagaliau galima naudoti kažkokį jau turimą namuose ar lūpas nutrinti dantų šepetėliu ar drėgnu rankšluosčiu. Tačiau pirktinis lūpų šveitiklis man vis dar yra didžiulis privalumas, kuriuo mėgaujuosi - lūpoms skirto produkto granulės paprastai būna ženkliai mažesnės, o ir skonis bei kvapas - itin malonūs.

Šiandien noriu jums papasakoti apie Cafe mimi lūpų šveitiklį, kurį radau advento kalendoriuje ir įsimylėjau dėl kvapo. O kaip visa kita? 


Produktas: CAFE MIMI Coffee Lip Scrub - kavos šveitiklis lūpoms "Sugar Latte"
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: pašalinti negyvas lūpų odos ląsteles, atnaujinti, drėkinti ir maitinti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: neaiški sudėtis - nenurodyta iš ko pagamintos smulkios, aštrios šveičiamosios dalelės
Tūris: 15 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita, Eurokos

Ką žada gamintojas: Išbandyk atstatantį šveitiklį, pagamintą cukranendrių cukraus pudros bei maltos kavos pagrindu. Švelniai šveičia ir atnaujina odą. Praturtintas avokado, taukmedžio ir kokoso aliejais. Efektyviai drėkina, maitina lūpų odą. Sumažina pleiskanojimą ir sausumo pojūtį, stangrina.
Naudojimas: paskirstyti ant sausos lūpų odos. Masažuokite, po to nuplaukite šiltu vandeniu. Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos ir sudirgusios odos.


Pakuotė. Tikriausiai dėl to, kad mano šveitiklis buvo rastas advento kalendoriuje, jo pakuotė nėra pilna. Mano rankose aukštoka, siaura minkšto plastiko tūbelė su apačioje atsukamu dangteliu. Tačiau ant tos pakuotės trūksta informacijos. Patyrinėjus internete matau, kad produktas turėtų būti su plastiko viršumi ir kartonine nugarėle, kurioje pateikta likusi informacija. 
Pakuotės dizainas ryškus, intensyviai rožinis su jaunatviško šrifto užrašais. Nei labai patiko, nei atstūmė - svarbiau, kas pakuotės viduje, nei kaip ji atrodo.

Kvapas tiesiog dieviškas - saldžios kavos su daug pieno aromatas... Tiesiog nepakartojamas, labai realistiškai sukurtas - kas kart naudodama šveitiklį užsimanau kavos. Kas kart mėgaujuosi šiuo kvapu ir kas kart pasidžiaugiu, kad ties šiuo aspektu gamintojai labai šauniai padirbėjo. Toli gražu ne kiekvienas lūpų šveitiklis gali pasigirti tokiu geru aromatu, tiesą pasakius retas lūpų šveitiklis turi iš ties malonų, nepriekaištingą aromatą.

Konsistencija kreminė su įvairaus stambumo šveičiamosiomis granulėmis.


Sudėtis: Petrolatum, Cocos Nucifera Oil, Cyclapentaliloxane, Persea Gratissima Oil, Isononyl Isnonanoate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Lanolin, Theobroma Cacao Seed Butter, Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Cera Alba, Bisabolol, Perfum.


Poveikis. Priemonės sudėtis visiškai saugi, ir visgi, mano galva galėjo būti ženkliai geresnė. Pradedant nuo to, kad pagrindą sudaro vazelinas ir yra odai lygumo suteikiančių silikonų. Kaip pagrindą gamintojas galėjo palikti natūralius aliejus, o silikono visai nenaudoti. Nesu tikra ir dėl šveičiamųjų dalelių - sudėtyje nematau nieko, kas būtų abrazyvas - paprastai tokiuose šveitikliuose būna cukrus ar riešutų kevalų pudra, o šiuo atveju kas? Tad aš labai suabejojau, ar galima pasitikėti priemonės sudėtimi, kai šveičiamosios, smulkios dalelės konsistencijoje tikrai yra? Ar gali būti, kad sudėtis nenurodyta pilnai?

Lūpų šveitiklio konsistencijoje esantys grūdeliai smulkūs, tad labai patogu priemonę padengti tiksliai ant lūpų odos - lūpų šveitiklis neturėtų patekti ant odos aplink lūpas. Ir visgi, aš rekomenduoju pirmiausia šveitiklio padengti ant rankos, kad priemonė sušiltų ir aliejai patirptų, tik tuomet masažuoti ant lūpų. Tokiu būdu šveičiamosios dalelės intensyviausiai šveičia lūpų odą, suteikia jai švelnumo, bet neapsunkina sunkia aliejine plėvele. Pradžioje, kai dengdavau produktą jo nepalaikiusi ant odos pastebėdavau, kad šveitimas nėra toks jau efektyvus, o ir ant paviršiaus palikdavo sunkią, riebią plėvelę, tad efektyviausiam naudojimui visuomet rekomenduoju pirmą būdą. 

Šveitiklis man patiko, jis gardžiai kvepia, labai efektyviai šveičia odą, tad labai labai gaila, kad atradau jį tik pastaruoju metu. Jei ne dabartinė situacija Europoje - būtinai rekomenduočiau išbandyti, tačiau kol kas noriu pagirti efektą ir paklausit jūsų - gal esate atradę savo mėgstamiausią, efektyvų lūpų šveitiklį? Pasidalinkite savo rekomendacijomis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nenaudoju lūpų šveitiklio, jei reikia - yra cukrus su medumi/aliejumi arba dantų šepetėlis arba minėtas drėgnas rankšluostis :)
    Perskaičius Jūsų apžvalgą "nuėjau" į eurokos apsižvalgyti dėl įdomumo, kokie ten lūpų šveitikliai, bet vietoj jo susigundžiau essence this is me 02 happy lūpdažiu su 50 proc. nuolaida ir nesigaliu įsigijusi - labai graži nude/rausva spalva :D Nors ir impulsyvus pirkinys, bet pasiteisino, vasarai labai tiks :) o ir kaina juokinga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va, kaip smagu - kartais tie impulsyvūs pirkiniai suteikia labai daug džiaugsmo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą