2022 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Paskutinė tendencijų dalis yra šiandien! Sunkiai susivokiu, kad jau antroji kovo pusė, beveik kovo pabaiga ir su tendencijų įrašais šiam sezonui jau baigėme. Peržiūrėjome aprangą, avalynę, spalvas ir raštus, plaukų tendencijas ir aksesuarus, makiažą ir nagus. O kad būtume pilnai pasirengę šiltajam sezonui, liko tik maudymosi kostiumėliai.

ČIA
1. Bikini su juostelėmis


2. Monokinai


3. Nerti maudymosi kostiumėliai


4. Derančio viršaus ir apačios maudymuko rinkinys


5. Leopardo kailio raštai


6. Oranžinės spalvos


7. Viršutinė dalis be petnešėlių


8. Viršutinės dalies petnešėlės sukryžiuotos ties kaklu


9. Kvadratinė kaklo linija


10. Gili V formos iškirptė


11. Iškirpimai


12. Papuošimai ir detalės ant juosmėms


13. O formos metaliniai žiedai


14. Permatoma paplūdimio suknelė arba skraistė


15. Paplūdimio kelnės


16. Skarelės vietoj skrybėlių


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijose?
Regis šiais metais, po visų pandemijų, karantinų ir ribojimų dizaineriai nusprendė pasiūlyti daugiau paplūdimio aprangos ir pateikti didesnę įvairovę pasirinkti. Labai smagu, kad ant podiumų šį sezoną rodėsi ne tik nulinio dydžio modeliai, tačiau ir normalaus sudėjimo moterys, tad akivaizdu, kad mados pasaulis pamažu keičiasi ir prisitaiko prie kintančių "moteriško kūno" standartų. 

Kas populiariausia šiais metais: be abejonės - leopardo raštai, juostelių bikinis ir skarelės paplūdimyje, vietoje jau įprastų skrybėlių ar kepuraičių. Tarp šių tendencijų dar norisi akcentuoti, kad šiais metais turime ir paplūdimio aprangą, skirtą ne tik maudynėms, bet ir laikui paplūdimyje - paplūdimio kelnes ir nertus maudymosi kostiumėlius. 

Kaip ir praeitą sezoną, tarp tendencijų galima rasti įvairių formų kaklo liniją ir viršutinę bikinio dalį su ar be petnešėlių. Ant maudymosi kostiumėlio juosmens dizaineriai siūlo kabinti gramdinėles ir papuošalus - akivaizdu, jog maudymosi kostiumėliai nebėra vien tik maudymosi apranga, jie tampa atskira mados kryptimi, kuri akcentuoja madą ir stilių net ir maudantis, laiką leidžiant prie vandens telkinio ar deginantis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai