GARNIER Pure Active Charcoal Anti-Blackhead peel-off - inkštirus valanti nulupama veido kaukė su anglimi ir salicilio rūgštimi

Ar pastebite, kad kosmetikos priemones stipriai veikia mados? Korėjietiškos kosmetikos banga, tuomet visi blizgūs dalykėliai su undinėmis, vienaragiais ir vaivorykštėmis, holografiniai ir metalo efektai, sveikos odos švytėjimas, sraigių sekretas, visokie neįprasti kosmetiniai dalykėliai ir galiausiai - aktyvuota anglis. Sakyčiau lygiai toks pat trendinis dalykas, tačiau ar tikrai veiksmingas? Paruošiau namų darbus ir atradau, kad atlikti tyrimai rodo, kad neįmanoma pasakyti, kada kosmetikos gaminiuose naudojama iš tiesų aktyvuota anglis ir... anglis ant veido odos turi prabūti ne vieną valandą, kad iš tiesų teiktų realų efektą, o ne 10-30 minučių, kiek dažniausiai nurodyta tokio tipo produktuose. Galiausiai šie tyrimai buvo atlikti su gryna anglimi, o kosmetikos priemonėse anglis procentaliai gali užimti itin mažą dalį! Aš neabejoju, kad anglis neturi to veiksmingumo, kurį akcentuoja gamintojai - greičiau tai mada ir trumpalaikis reikalas - taigi visuomet smagiau naudoti neįprastos tekstūros, išvaizdos ar spalvos produktą nei tiesiog pabodusią baltą ar skaidrią veido kaukę, tiesa? O juoda visuomet sukelia smalsumą, ar tai būtų juoda dantų pasta, ar juoda veido kaukė.

Šį kart noriu jums papasakoti apie Garnier produktą su anglimi ir salicilio rūgštimi. Ingredientai man signalizuoja apie priemonės tinkamumą riebiai ir mišriai odai, tačiau su mielu noru ir ne ką mažesniu smalsumu išbandžiau. Reklama ir nuo pakuotės siunčiama žinutė aiškiai sako - stebėk, kaip inkštirai lieka ant nuplėštos kaukės! 

"Didis žmogus ištiesia ranką, mažas - pakiša koją."
Liaudies išmintis


Produktas: GARNIER Pure Active Charcoal Anti-Blackhead peel-off - inkštirus valanti nulupama veido kaukė su anglimi ir salicilio rūgštimi
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, odos riebalus ir inkštirus
Tinkamas tipas: lyg ir visiems odos tipams, tačiau pagal aprašymą - riebiai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: oda po kaukės tampa matiškesnė, skaistesnė ir švaresnė
Labiausiai nepatiko: gero inkštirų šalinimo nėra
Tūris: 50 ml
Kaina*: 6,60 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Ši nulupama veido kaukė, sukurta su natūralios kilmės anglimi ir salicilio rūgštimi, atkemša užsikimšusias poras, veiksmingai pašalina nešvarumus ir odos riebalus T zonoje ir pašalina inkštirus. Natūralios kilmės anglis žinoma dėl savo sugeriamųjų savybių. Salicilio rūgštis žinoma kaip itin veiksminga aktyvioji antibakterinė medžiaga.
Įrodytas efektas: po pirmojo panaudojimo poros akivaizdžiai atkemšamos, odos tekstūra atrodo lygesnė. Naudojant keturias savaites inkštirų akivaizdiai sumažėja, poros atrodo sumažėjusios, mažiau matomos.

Naudojimas:
1. Nuprauskite ir nusausinkite veidą.
2. Storu, lygiu sluoksniu ištepkite T zoną.
3. Visiškai išdžiūvusią (20-30 min) kaukę švelniai nulupkite nuo apačios į viršų.
Naudoti iki 2 kartų per savaitę.


Juoda kartoninė dėžutė ir juoda plastikinė tūbelė viduje. Kaukės pakuotės dizainas labai būdingas kompanijos priemonėms, su aiškiai matoma orientacija į jauną žmogų, kamuojamą riebiai ar jaunatviškai odai būdingų problemų - odos riebalų, nešvarumų bei inkštirų. 

Kvapas gaivus, labai gaivus švaros aromatas vidutiniško intensyvumo, aiškiai jaučiamas kol kaukę dengiu, tačiau greitai išgaruojantis.

Konsistencija. Tiršta, sunki, lipni.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., VP/ VA Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, PEG-8, CI 77499/ Iron Oxides, Cellulose Gum, Charcoal Powder, Citric Acid, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Stearate, Salicylic Acid, Sodium Dehydroacetate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Parfum.


Poveikis. Pirmą kartą atidariusi priemonės pakuotę nustebau dėl jos tirštumo, tąsumo ir lipnumo. Pirmoji kaukės porcija teko mano vyrui, kuris turi riebią/ jautrią odą ir pamenu, stebėjausi, kaip sunkiai ją paskirstyti tolygiu sluoksniu ir paskui sunkoka nuplauti nuo rankų. Kaukės laikymo ant odos laiką ji sudžiūva ir labai lengvai, be jokio skausmo ar tempimo, nusilupa nuo odos (net nedrįsčiau sakyti kad nusiplėšia - jokio diskomforto ją šalinant). Pirmiausia norisi akcentuoti tuos dalykus, kuriuos gamintojas pabrėžia reklaminėje kompanijoje - ant kaukės liks inkštirai! Tyrinėjau kiekvieną nuplėštą gabalėlį net su padidinamuoju stiklu, kaskart ant juostelės nuo nosies (nes tik ten turiu juoduliukų) randu daugiausiai 3 inkštirus, vyrui gal pavyko vienu kartu ištraukti iki 5! Tačiau nosis tai vistiek lieka nusėta inkštirais, jie nejuda iš vietos, o kai tu patiki reklama ir galvoji, kad dabar tai tikrai pavyks pašalinti tuos inkštirus - negaliu meluoti, bet žiauriai nusivili... Na, inkštirų tai tikrai nėra, užtat plaukeliai nuo odos tikrai nusirauna su visa kauke, tad jei dengsite šalia antakių, būkite itin atsargūs.


Skaitant tokią apžvalgą, man kiltų klausimas, tai kodėl aš priemonę įvertinau visai neprastai, jei ji neatlieka to, ką deklaruoja bei ką taip rėksmingai praeitą mėnesį žadėjo Tv reklama? Esmė ta, kad kaukė turėtų patikti riebios odos savininkėms, mat nors ir nešalina inkštirų, tačiau puikiai matizuoja, neblogai pašalina paviršinį riebaliuką (sprendžiu pagal vyrą), o oda tikrai tampa šviesesnė, skaistesnė ir bent jau vizualiai tikrai atrodo švaresnė.

Turėdama sausą veido odą aš nesiekiu nei reibaliukų nei nešvarumų šalinimo kaukės pagalba, man aktualus inkštirų šalinimas. Tad produktas man visiškai nereikalingas, neveiksmingas ir netenkina mano lūkesčių. Aš net nežinau ar galėčiau ją pasiūlyti akivaizdžiai riebios odos savininkėms kaip lengvą matizuojančią ir švaros pojūtį suteikiančią kaukę? Pagal savo vyro poreikius - nelabai. Gal jei tikrai neturi jokių didelių lūkesčių. Tad galiausiai viskas tiesiog priklauso nuo poreikių, tiesa?
O jums ar teko bandyti šią kaukę? Ką apie ją manote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai