SKINLOVERS veido kaukės: "Hydrating & Lifting Gel Mask" - drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu ir "Clarifying Mask" giliai valanti veido kaukė su AHA + BHA rūgštimis

Skinlovers kosmetika yra nuostabi - dievaži, viskas, ką iki šiol teko bandyti man tiko ir patiko. Žinoma, viską atsakingai parinko Skinlovers merginos, pritaikė pagal odos tipą ir visgi, visiems pasitaiko suklysti, tiesa? Kol kas nesuklydo ir viskas, pradedant nuo pirmos pažinties su atkuriamuoju rinkiniu, aliejumi odai ir galiausiai šiomis kaukėmis, man tiesiog nepriekaištingai tiko. Bandymui gavau drėkinančią ir giliai valančią kaukę, kurias testuoju jau mėnesį, tad metas nuomonei.


Produktas: SKINLOVERS veido kaukės: "Hydrating & Lifting Gel Mask" - drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu ir "Clarifying Mask" giliai valanti veido kaukė su AHA + BHA rūgštimis
Gamintojas: platintojas UAB "Stiliaus kodas". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinančios - drėkinti, lyginti, didinti elastingumą, raminti; 
Valančios - sugerti riebalų perteklių ir nešvarumus, valyti poras
Tinkamas tipas: drėkinančios - visiems tipams; valančios - mišriai ir riebiai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: kiekviena po 50 ml 
Kaina: drėkinanti 42,00 Eur (pilna kaina 60,00 Eur); valanti - 38,50 Eur (pilna kaina 55,00 Eur)
Kur galima įsigyti: Skinlovers ( Drėkinanti ČIA ir Valanti ČIA), kaukės šepetėlis (ČIA)

Ką žada gamintojas: 
DRĖKINANTI: Intensyviai drėkinanti veido kaukė kuri išlygins odos reljefą ir suteiks odai liftingo efektą. Ši veido kaukė gerina odos elastingumą suteikdamai jai skaistumo. Jau po pirmo produkto naudojimo matomi ir jaučiami akivaizdūs rezultatai. Tai puikus produktas naudoti prieš makiažą ar svarbią progą.

Drėkinanti veido kaukė tinka visiems odos tipams. 
- Intensyviai drėkina odą 
- Skatina kolageno formavimasi
- Lygina odos reljefą
- Didina odos elastingumą ir mažina raukšles
- Suteikia odai glotnumo 
- Užkerta odos alerginių ar  dirginimo reakcijų atsiradimą

Ingredientai esantys šioje veido kaukėje (Kaip 5% Sodium PCA) minkština, drėkina ir absorbuoja drėgmę iš aplinkos. Aukštas procentas kaukėje esančio Pullulan 5% ingrediento užtikrinama senėjimo profilaktiką, didina odos elastingumą ir mažinama raukšles. Kaukėje esanti hialurono rūgštis yra stipriai drėkinantis komponentas kuris užtikrins jūsų odos pridrėkinimą.
Naudojimas
01. Naudojame ant švarios veido odos
02. Su mentele imame produktą ir teptuko pagalba paskirstome tolygiai ant visos veido odos ir paakių zonos. Dengiame masažinėmis linijomis.
03. Laikome nuo 10 iki 20 minučių neleisdami produktui išdžiūti and veido odos.
04. Nuplauname veido kaukę su drugnu vandeniu, likučius paliekame ant veido odos – tai intensyviai drėkinantys komponentai.

VALANTI: Veido kaukė mišriai, riebiai veido odai su bėrimais, inkštirais ir aknės pažeidimais. Natūralūs kaukės ingredientai efektyviai mažins inkštirų atsiradimą ir skatins greitą pažeistos odos gijimą. Šioje kaukėje kruopščiai parinkti ingredientai užtikrins malonią kaukės tekstūrą kuri lengvai pasiskirstys ant odos paviršiaus ir lengvai nusiplaus. 

- Produktas sugeria riebalų perteklių ir nešvarumus nuo odos paviršiaus ir porų
- Veiksmingai mažina bėrimo elementus, uždegimą ir valo poras
- Drėkina odą
- Naikina akne bakterijas

Natūralūs kaukės komponentai mažins inkštirų atsiradimą ir skatins greitą pažeistos probleminės odos gijimą. Veiksmingai ir saugiai parinkta ir moksliniais tyrimais įrodyta LACTO ir SALICYLIC rūgščių koncentracija šalins nuo odos paviršiaus suragėjusias ląsteles, naikins akne bakterijas ne tik ant odos paviršiaus, bet ir porose nepažeidžiant apsauginės plėvelės pH.
Naudojimas:
01. Naudojame ant švarios veido odos
02. Su mentele imame produktą ir teptuko pagalba paskirstome tolygiai ant visos veido odos. Vengti paakių, vokų ir jautrių zonų. Dengiame masažinėmis linijomis.
03. Laikome nuo 2 iki 10 minučių. Pirmus kartus laikyti trumpesnį laiko tarpa, vėliau jį ilginti.
04. Nuplauname veido kaukę su drugnu vandeniu. Produktas negali patekti į akis.

ŠEPETĖLIS: Sintetinio plauko šepetėlis pagamintas Italijoje. Švelniam ir tolygiam produkto dengimui ant odos. Išsiskiria patogia forma kuri leidžia paimti reikiamą produkto kiekį ir tolygiai padengti jį ant veido odos. Tai ilgaamžis ir išskirtinės kokybės šepetėlis, kuris ilgai džiugins jus savo funkcionalumu.


Pakuotė. Žemi stikliniai indeliai su plastikiniais užsukamais dangteliais, supakuoti rausvo kartono dėžutėse. Negaliu nepagirti skoningo ir moteriško pakuočių dizaino. Labai smagu, kad gamintojas pagalvojo apie naudojimo higieniškumą ir pridėjo kaukėms po lopetėlę ir atskirą dangtelį. Iš ties apie higienišką naudojimą reiktų pagalvoti ir pačiam vartotojui ir į kaukių indelius pirštų nekišti. Kabiname mentele ir dedame ant vidinio dangtelio ir jau nuo dangtelio kabiname šepetėliu, kuriuo dengiame ant veido. Man labai patinka dengti su plokščiu, skirtu makiažo pagrindui, tačiau jei tokio neturite - Skinlovers siūlo švelnų, labai lengvai išsiplaunantį šepetėlį sukurtą specialiai kaukėms dengti. Mano galva geriau investuoti ir dengti šepetėliu, nei užkrėsti kaukę nešvarumais vis kabinant iš indelio pirštais, su kiekvienu tokiu neatsargiu dengimu veido oda tikrai nepadėkos. Šepetėlis kaukėms įpročio reikalas ir visgi labai naudingas dalykas.


Kvapas. Nors kaukių sudėtyse nematau kvapiųjų medžiagų, tačiau abi jos turi kvapus ir kvepia skirtingai. Susieti, koks tai kvapas su kažkuo, kas visiems pažįstama, sudėtinga - drėkinanti man kvepia maloniau, kvapas švelnesnis, labiau kosmetinis. Tuo tarpu valančios aromatas stipresnis.

Konsistencija. Abiejų kaukių konsistencija skiriasi: drėkinanti labiau primena gelį, o valanti - šiek tiek mouse konsistenciją, labiau kreminė ir ne tokia lipni bei tąsi kaip drėkinanti.


Sudėtis:
DRĖKINANČIOSAQUA, GLYCERIN, SODIUM PCA, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ULTRAMARINES (CI 77007), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), PHENETHYL ALCOHOL

VALANČIOSAQUA, KAOLIN, LACTIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SODIUM PCA, CETYL STEARYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, UNDECANE, TRIDECANE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL


Poveikis. Negaliu nepagirti kaukių sudėčių - ar matote, kad gamintojas naudoja labai saikingą ingredientų kiekį, vengdamas nereikalingų sudėtinių dalių, tik tai, kas būtiniausia. Drėkinančios kaukės sudėtyje yra daug drėkinančių, odą raminančių bei kondicionuojančių ingredientų. Kaukės pagrindą sudaro hialurono rūgštis ir raminantis avižų ekstraktas, įdėta spalvos dėl linksmumo, kuri labai primena šių metų populiariausią. 

Valančiosios kaukės pagrindą sudaro kaolinas, yra kelių rūšių švelnių rūgščių veido odai, argano aliejaus, kuris drėkina. Odą šviesinančių, spuogus gydančių ingredientų.

Abi kaukės lengvai pasidengia ant veido odos, gana tolygiai pasiskirsto ir labai maloniai jaučiasi. Užsidėjus drėkinančią iš kart jaučiu raminantį efektą, tačiau tikrasis poveikis matosi tik nusiplovus kaukes.


VALANTI kaukė man pasirodė kiek stipresnė, nei reikia mano sausai ir brandžiai odai. Užtepus ant skruostų po kelių minučių jaučiu dilgčiojimą, skruostų oda parausta ir jaučiasi ne itin maloniai Ant viso veido tepiau tik kartą, nes... skruostams ši kaukė man nereikalinga. Užtat turiu linkusią pasikimšti nosį ir sritį tarp antakių, tad ten tokias valančias kaukes ir naudoju. Ką pastebiu - pirmiausia žinoma matiškumo efektas, kurio man galėtų nebūti, bet labai patiks riebiaodėms. Kaukė neišsausina odos paviršiaus, tačiau net labai gerai valo nosies poras, net ir tas, kuriuose matosi inkštirai ar pradeda kimštis. Stebuklas, bet būtent nosies sričiai man ši kaukė idealiai tiko. Manau puikiai tiktų riebios ir mišrios odos savininkėms, o va sausiaodėms rekomenduočiau kitą.

DRĖKINANTI veido kaukė tapo meile nuo pirmo bandymo. Pirmiausia ji iš kart ramina veido odą, net jei ji jaučiasi kiek sudirgusi, o skruostai paraudę. Kaukė nepriekaištingai gerai drėkina odą, įgauna komforto jausmą. Veidas iš ties atrodo gražesnis, tolygesnis, tad natūralu, kad jaunesnis. Pakeliamojo efekto kol kas nelabai pastebėjau, tačiau galiu tik patvirtinti, kad ši kaukė puikiai tiks bet kuriam odos tipui, kuris ieško drėkinimo ir raminančio efekto.

Nenusivyliau, nors tiesą sakant dar prieš bandydama tikėjausi labai daug! Fantastiškos kaukės, mano odai puikiai tinka, po naudojimo jaučiuosi puikiai - oda atrodo gražesnė bei jaučiasi sveikesnė. Nors kaina ir atrodo kiek aukštesnė, tačiau aš rekomenduočiau bandyti, bent jau drėkinančiąją, nes net ir riebiai odai reikia drėkinimo, nepriklausomai nuo sezono. Kartais priemonės iš tiesų vertos aukštesnės kainos ir šis atvejis būtent toks!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-SAMPLE

Komentarai

  1. O, šios dar nebandžiau. Tikrai sudominote. Labai mėgstu save palepinti įvairiomis kaukėmis, bet tikrai nemaža dalis yra tokių, kurios realiai naudos nelabai sukuria. Kaukės tai laikas man su savimi. Užsitepu ir atsigulu tam rekomenduojamam laikui ant sofos, juk šiaip mama tokios prabangos neturi. O dabar visi žino, kad su kauke mamos trukdyti negalima.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą