2022/01 Sausio pirkiniai ir naujienos: Bisou, Rapid White, Curaprox ir kt.

Artėja naujas mėnuo, tad pats tinkamiausias laikas man viską surinkti į vieną krepšelį ir pasižiūrėti, ką šį mėnesį nusipirkau. O šį mėnesį mano mintys nori nenori koncentravosi į burnos higienos priežiūrą ir priemones - vėl pradėjau tvarkyti savo dantis. Deja, tačiau genetika ir motina gamta man pagailėjo stiprių ir gražių dantų, jie nuolat genda ir tam yra dvi priežastys. Pirmoji jau minėta genetika ir antroji - blogas sąkandis, kurį turėjau susitvarkyti jau paauglystėje. Buvo kaip buvo, niekad neturėjau tiek pinigų arba jie buvo koncentruoti į kitus dalykus, tad nebuvo kaip anksčiau susidėti breketus, bet visuomet nujaučiau, kad ištiesinus kreivus dantis išsispręstų dalis problemų. Pas ortodontą jau turiu vizitą ateinančiai savaitei, o šiuo metu su odontologu tvarkome visas skylutes ir atstatinėjame dantų formas. Deja, bet šios kelionės metu netekau vieno danties, kurį reikės implantuoti ir visgi, jaučiuosi labai optimistiškai - regis manęs laukia breketai ir tiesūs dantys bei labai tikiuosi, geresnis sąkandis, mažiau gedimo bei geresnė savijauta. Galiausiai yra ne tik sveikatos aspektai -  gražūs dantys duoda daugiau pasitikėjimo savimi ir nors viskas ateityje - labai laukiu ir kantru kiek nerimauju.
Greičiausiai šiek tiek pasidalinsiu eigoje, o kol kas - mano nauji šio mėnesio pirkiniai.


Kūnui

1. CAFE MIMI Lavender and Apricot" SPA relax atpalaiduojančios vonios putos - dušo želė, 300 ml
Man patinka vonia žiemą, tad stengiuosi kiekvieną savaitę skirti šiek tiek laiko pagulėti kvapnioje vonioje. Mėgstamiausias produktas voniai man visgi yra vonios putos. Šį kart bandysiu atpalaiduojančias.
Elevita, 3,39 Eur

Aš dar nežinau, ar šį muilą-šveitiklį naudosiu kaip muilą ar visgi pamėgsiu kaip kūno šveitiklį, tačiau pamačiusi pagalvojau, kad turiu išbandyti. Kvepia labai labai maloniai, tad jau nekantrauju išbandyti.
Eurokos, 4,19 Eur. Mokėjau 2,72 Eur

Šiuo metu naudoju Thai natūralų dezodorantą ir žinokite nebegaliu, nes stresuojant darbe, kiek greičiau pajudėjusi  jaučiu ne tik išsiskiriantį prakaitą (su šituo viskas gerai), tačiau ir nemalonius kvapus. Aš negaliu sau leisti smirdėti darbe, tai nemalonu ir man pačiai ir kolegoms, tad... nusipirkau normalų dezodorantą, nors šio dar nesu bandžiusi, tačiau tikiuosi gerų rezultatų.
Čia, 3,59 Eur

Veidui

Baiginėjasi mano prausiklis, tad labai norėjosi šį kart išbandyti kažką, ko dar niekad nebandžiau. Akys užklydo Elevitos parduotuvėje už šio prausiklio - įsigijau ir jau visai netrukus pradėsiu naudoti.
Elevita, 9,99 Eur

Jau esu naudojusi šitą valiklį ir galiu tik dar kartą pasidžiaugti, kad šitas valiklis turi nepakartojamą kainos ir kokybės santykį. Iš pigesnių - geriausias makiažo valiklis. Šiuo metu mano tušas taip lengvai nebenusivalo tik vandeniu, tad bloge ir pirkiniuose vėl atsiras makiažo valiklių.
Čia, 2,99 Eur

Toniko dar turiu, bet kadangi apsipirkinėjau Elevitoje, nusprendžiau prigriebti ir senai dominusios Bisou kompanijos produktą veidui. Įdomu, ar pasiteisins?
Elevita, 4,99 Eur

Burnos higienai I

Baigėsi naudojamas burnos skalavimo skystis ir nors jo nenaudojame nuolat, tačiau tiesa ta, kad kartais prireikia kelias dienas panaudoti. Šį kart nusprendžiau įsigyti naują Listerine su žaliąja arbata - tikiuosi nebus labai 'aštri' ir burnos nenugriauž.
Eurokos, 6,95 Eur

Norisi man tų baltesnių dantų ir viskas. Tokias stipresnes dantų pastas naudoju rytais, tuo tarpu vakarais renkuosi vaisines, švelnesnes, stiprinančias emalį. Šį kart rytinė pasta bus iš Rapid White.
Eurokos, 8,29 Eur. Mokėjau 5,80 Eur

O čia jau vakarinė pasta, kuri manau bus švelnesnė, nepaisant to, kad yra su jūros druska ir bambuku. Manau tai žolelių pasta, tik nepasižiūrėjau, kad gaminama Baltarusijoje - tikėjausi korėjietiškos, kiniškos ar japoniškos. Ir ne, raštmenys kirilica nenustebino - pastebėjau kad rytų gamintojai orientuojasi į rinkas ir vis dažniau ant pakuočių verčia anglų, rusų ir kitomis kalbomis. Ką gi, tikiuosi bus maloni, švelni žolelių pasta.
Martina, 2,49 Eur

Tikėjausi, kad galėsiu pradėti naudoti, bet kol kas, bent porai savaičių reikės pakentėti. Man labai smalsu, ar sistema iš ties tokia veiksminga, kad po vieno karto geba pabalinti dviem tonais? Anksčiau pirkdavau balinimo rinkinius iš ebay, bet nebeboriu rizikuoti nei savo veidu, nei savo dantimis.
Eurokos, 19,99 Eur, Mokėjau 13,99 Eur

Burnos higiena II

11. JORDAN Clinic tarpdančių šepetėliai XS, 10 vnt.
Prieš 5 metus niekaip neįprasdavau prie tarpdančių valymo mažais šepetėliais, o prieš 10 metų mano tarpdančiai pažinojo tik tarpdančių siūlą. Šiai dienai labai džiaugiuosi, kad visiškai įpratau valyti tarpdančius šepetėliu. Jordan yra vieni tų, kuriuos kartu su Curaprox vis kartoju. Iš ties, tai vis pasižiūriu, kuriems taikomos akcijos ir kuriuos galiu tuo metu rasti mano mėgstamuose pirkimo vietose - tiek parduotuvėse, tiek savo odontologijos klinikoje.
Eurokos, 5,45 Eur. Mokėjau 3,82 Eur

Šitą rinkinį sudaro 5 skirtingų dydžių šepetėliai ir laikiklis šepetėlių galvutėms. Aš perku raudoną, tačiau kai kuriems tarpdančiams reikia naudoti ir dydžiu didesnį. Šitą rinkinį aš pirkau dėl laikiklio su ilga rankena - šiuo metu turiu nedidelį laikiklį, kuriuo kiek sudėtinga pasiekti protinių ir krūminių dantų tarpdančius. Tikiuosi ilgesnė rankenėlė padės.
Eurokos, 7,99 Eur

 
Nors dar kelius šepetėlius turiu, tačiau nusprendžiau pasipildyti. Visuomet šepetėlius perku pasitaikius akcijai - pilna jų kaina yra apie 5 Eur kiekvienas, tad laukiu nuolaidų ir laikau 'sandėliuke' namuose. Šį kart man pavyko už kiekvieną mokėti po 3,11 Eur

Dekoratyvinė 

Pastaruoju metu mano makiažas labai minimalus, tačiau visuomet pabaigusi ant veido purškiu miglos, kuri suteiktų veido odai spindesio bei panaikintų matiškumo efektą. Šį kart bandysiu Eveline miglą, žadančią gaivinti ir fiksuoti veido odą.
Eurokos, pilna kaina 4,79 Eur. Mokėjau 2,87 Eur

Dovana prie Eurokos užsakymo ir iš kart ant pavadinimo palikau nuorodą į Essence makiažo šepetėlius, nes... šitas šepetėlis, nepaisant to, kad skiriasi jo išvaizda, dizainas ir spalva, yra visiškai toks pat. Tokie pat šereliai, tokia pat galvos forma. Rašyti atskiro įrašo nematau jokios prasmės. Ir patarimas jums, jei jau turite Essence šepetėlių, nebepirkite kitų - šioje kompanijoje šepetėliai nesikeičia, keičiasi tik spalvos ir dizainai.
Vertė turėtų būti apie 3,59 Eur
----------------------------------------------------------
Viskas, pasirodo šį mėnesį man daugiau nieko rimtesnio ir neprireikė, visko dar turiu pakankamai, tad vasarį tikiuosi pamatysite daugiau įvairesnių įrašų apie tai, ką šiuo metu testuoju, bandau ir naudoju.
Į ką jūs koncentravotės šį mėnesį? Ką nusipirkote įdomaus? Gero? Tai, ko senai norėjote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Vis žiūrėdavau, žiūrėdavau ir įsigijau stiliusbox dėžutę, tik vis nerandu laiko pilnai išbandyti visų parinktų produktų, bet atspalviai panašu, kad gerai parinkti. Susigundžiau Tiande keliais produktais, matydavau fb konsultantes produktus pristatant.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Stilius box komanda iš ties šauniai dirba su atspalvių parinkimu, o ten pagrindas Paese? Man paese labai patiko :)
      Ką nusipirkote iš Tiande? Aš vis pasižiūriu jų el.parduotuvę, bet koks kas niekas taip nesudomino, kad nusipirkti.

      Panaikinti
    2. Taip, ten ne tik pagrindas, beveik visi produktai iš Paese ir skinlover serumas. O Tiande pirkau veido kremų rinkinį su avies placenta ir tonalinis kremas bei plaukų lakas-purškiklis su alaviju.

      Panaikinti
    3. Aš taip pat pirkau muilą - šveitiklį, labai įdomu, koks bus poveikis, kaip bus galima naudoti, kvapas nerealus. O iš Bisou turiu veido serumą, reiks išbandyti

      Panaikinti
    4. Geras - Skinlovers kosmetika puiki! Būtina bandykite ir papasakokite kaip patiks ;)

      Panaikinti
    5. Vadinasi bandysime kartu šveitiklį - muilą ;)

      Panaikinti
  2. techninis klausimas - kaip Tu surenki pirkinius taip į vieną vietą? aš irgi noriu naujų pirkinių įrašą padaryt, bet pamirštu, nes pirkinius skiria dienos, kartais savaitės 😁 visada žavėjaus tavo sugebėjimu sumest tuos pirkinius vienon vieton 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš turiu dėžutę į kurią metu viską, ką nusiperku, kartu su čekiais ar sąskaitomis. Dažnai ir daugumą paimu iš tos dėžės dar mėnesio pabaigai neatėjus, bet pabaigoje visuomet permetu akimis čekius ir tiesiog surenku iš visur pagal juos nusipirktus gaminius :) Nors tikrai pasitaiko kažką pamiršti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą