EVELINE Extra Soft Bio SOS - regeneruojantis lūpų balzamas itin sausoms, suskeldėjusioms lūpoms SPF20 su kakavos sviestu, lanolinu ir mentoliu

Šiame įraše pamatysite greičiausiai labiausiai nudėvėtą pakuotę, kokią pamenu, tačiau... aš nepasidariau jokių nuotraukų tik nusipirkusi Eveline lūpų balzamą, o nepatenkina tuo metu naudojamu balzamu, nejučia į rankas paėmiau ir visur kartu nešiojausi būtent šią balzamo pakuotę. Per laiką taip pamilau priemonę, kad nepalikti bent jau trumpo įrašo bloge - negaliu. Bent jau ateičiai, kad ir sau, nes... kartais peržiūriu senus įrašus ir pasitikrinu, ką dar norėčiau nusipirkti arba pakartoti, o kam antrą kartą nesiryžčiau. Per tuos metus esu išbandžiusi labai daug skirtingų priemonių ir šiai dienai prisiminti įspūdžius po kiekvienos jų yra tiesiog nebeįmanoma.


Produktas: EVELINE Extra Soft Bio SOS -  regeneruojantis lūpų balzamas itin sausoms, suskeldėjusioms lūpoms SPF20 su kakavos sviestu, lanolinu ir mentoliu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: atkurti suskeldėjusią lūpų odą
Tinkamas tipas: itin sausoms, suskeldėjusioms lūpoms
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 12 ml
Kaina: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Atkuriamasis lūpų balzamas itin sausoms ir suskeldėjusioms lūpoms su kakavos sviestu, lanolinu ir mentoliu.


Pakuotė. Lūpų balzamo pakuotė gana paprasta, baltos spalvos plastikinį tūbelė, puošta keliais melsvos spalvos akcentais ir prikrauta gausybe užrašų, būdingų šios kompanijos priemonėms. Tūbelės plastikas labai minkštas, lengvas išspausti reikiamą priemonės kiekį ir patogiai dozuoti nepadauginant produkto. Kirstas aplikatorius po atsukamu plastiko dangteliu nors ir nėra mano mėgstamiausias, tačiau šiam produktui tinka, lengvai paskleidžia produktą ant lūpų be jokio vargo.

Kvapas labiausiai jaučiasi kažkas panašaus į vazelino aromatą su švelniu, vos jaučiamu mėtiniu aromatu.

Konsistencija lygiai taip pat primena vazeliną su kremo tirštumu.

Sudėtis: Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl Esters, Fragrance, Theobroma Cocao Seed Butter, PEG-8/ Tocopherol/ Ascorbyl Palmitate/ Ascorbic Acid/ Citric Acid/, Ethylparaben, Camphor, Menthol, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol.


Poveikis. Tikriausiai pirmiausia turėčiau pagrūmoti priemonei, kad sudėtis nėra pati saugiausia, kokią galima rasti - pagrindą sudaro vazelinas, UV filtrai ne patys saugiausi, daug parfumo, denatūruotas alkoholis ir nesaugus konservantas. Visgi, šiuo atveju aš labai užsimerkiau dėl sudėties ir tiesiog mėgavausi priemonės veikimu. Nesvarbu, kiek stipriai būtų suskeldėjusios mano lūpos, kad ir kraujuojančios, išsausėjusios, skausmingos... šis balzamas labai lengvai susidoroja su tokiomis bėdomis. 

Balzamas turi itin lengvą vėsinantį lūpas efektą, jis neerzinantis, nedilgčiojantis lūpų, švelniai vėsinantis. Tačiau greičiausiai teigiamam efektui didžiausią naudą duoda kakavos sviestas ir vazelinas, kurie greitai nuima lūpų skausmą, tempimą ir deginimo jausmą ir sparčiai ima gydyti. Kelių dienų - savaitės bėgyje suskeldėjusios lūpos greit sugyja. O ir balzamas iš tų, kuriais nereikia tepliotis kas pusvalandį, nes paprasčiausiai dingsta nuo lūpų ar oda vėl jaučiasi sausa.

Mano pakuotėje liko visai nedaug priemonės, tačiau mano apmaudui... keičiasi priemonės kvapas, tad neberizikuosiu toliau naudodama ir paprasčiausiai atsisveikinsiu. Puikus lūpų balzamas, kuris labai primena tradicinius vazelinus, tik ženkliai patogesnėje pakuotėje. Priemonė, kuri iš ties geba padėti, kai nebežinai ko griebtis skaudžiai suskeldėjus lūpoms. Jau dairiausi kartoti, tačiau kol kas niekur nemačiau būtent šito SOS balzamo. Pamačiusi būtinai griebsiu ir jau tuomet ruošiuosi sunaudoti iki galo, be pertraukų.
Ar jūs bandėte Eveline lūpų balzamus? Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai