CAFE BEAUTE 'Sorbet' šnypščiantis vonios burbulas "Citrusinių vaisių šerbetas"

Šiandien šiek tiek daugiau tvarkausi namuose ir kadangi dar neturime visų baldų, labai daug kas vis dar guli dėžėse, daug kas neišpakuota ir dar daug kas neatrado naujų vietų. Šiandien šiek tiek pakrausčiau vadinamą kosmetikos sandėliuką - priemones, kurias turiu nusipirkusi, bet iki vonios dar niekaip nenukeliavo ir radau užsilikusius tris vonios burbulus, tad pagalvojau, kad po visų tvarkymo darbų visai norėčiau vieną mesti į vonią ir pasimėgauti kvapnia vonia. Išsirinkau Cafe Beautye arba Kafe Krasoti kompanijos burbuliuką, žadėjusį kvepėti citrusinių vaisių šerbetu. Skamba gundančiai...


Produktas: CAFE BEAUTE šnypščiantis vonios burbulas "Citrusinių vaisių šerbetas"
Gamintojas: "DizainSoap" OOO. Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nebloga sudėtis
Labiausiai nepatiko: nemalonūs, lipnūs aliejai
Tūris: 120 g
Kaina: 1,45 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita, Eurokos

Ką žada gamintojas: Vandenyje tirpstantis vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą po varginančios dienos. Sudėtyje esantis greipfruto ir apelsinų aliejai gaivina, minkština, tonizuoja bei glotnina odą.
Naudojimas: burbulą įdėkite į vonią pripiltą šilto (37–38ºC) vandens. Palaukite, kol burbulas ištirps. Mėgaukitės kvapnia vonia 10 minučių.


Pakuotė. Daugumos vonių burbulų pakuotės labai paprastos - ne išimtis ir šiuo atveju. Burbulas apsuktas skaidria plėvele ir užklijuotas lipduku su informacija apie produktą. 

Kvapas. Prieš perkant priemonę aš neturėjau galimybės pauostyti burbulo, kadangi pirkau internetu. Dar prieš leidžiant į vonią, kvapas per pakuotę nieko nežadėjo - nejaučiau jokių citrusų, apskritai aromatas man pasirodė labai silpnas, vos vos jaučiamas. Beliko tikėtis, kad vonioje pasijaus stipriau ir intensyviau.

Konsistencija. Kietas burbulas, suputojantis nuo sąlyčio su vandeniu. Tiesa, išpakavus paviršius kiek pabiro, tačiau nemanau, kad būtų išsausėjęs, galioja dar daugiau nei metus, tad tikriausiai šiek tiek sausesnės konsistencijos.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Prunus Amygdalus Oil, Citrus Paradisi Essential Oil, Citrus Paradisi Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Aqua, Perfume, CI 73130.


Poveikis. Įmetus į vonią burbulas stipriai ir greit suputoja vandenyje ir paskleidžia gelsvą spalvą. Kartu su spalva ant vandens paviršiaus pasileidžia baltos dėmės, atskiros dalelės, kurias paėmus  į įankas paaiškėja, kad tai riebalas. Tas riebalas toks tirštas, lipnus, nenusiplaunantis. Tik su muilu pavyksta šiek tiek įveikti, tačiau ant odos ilgam lieka nemalonus lipnumas, nors riebalo nesijaučia... Fuij...


Nepagerėja ir priemonės kvapas. Vanduo regis net neįgauna jokio aromato, jokių citrusinių vaisių nerasi nė su žiburiu, jau nekalbu apie citrusų šerbetą - beveik jokio kvapo nėra! O tas, kuris yra, nėra labai malonus. Tiesiog.... jau paleidusi burbulą į vandenį bene iš kart suprantu, kad jokio pasimėgavimo kvapnia vonia šiandien nebus...

Įlipus į vonią mano kūną aplimpa gabaliukai su riebalu ir ne tik... aplimpa mano plaukai, aplimpa vonios kraštai ir viskas tampa šlykščiai lipnu, nenuplaunama tiesiog vandeniu. Aš suprantu, kad gamintojas norėjo, kad tai būtų priemonė, kuri padengs odą apsaugine plėvele ir neva tai drėkins. Tokius burbulus dažnai gamintojai kuria sausiaodėms, galvodami, kad riebaliukas gelbėja, bet negelbėja ir jis labai nemalonus.... Po vonios dar ilgai stovėjau po dušu ir dideliu dušo želė kiekiu bandžiau viską prausti lauk, ilgai ir kelis kartus ploviau plaukus; o po prausimosi dar ir vonią šveičiau, kurią pavyko išvalyti tik su priemone nuo kalkių.

Jūs tikriausiai jau įsivaizduojate, kad man nepatiko? Žiauriai nepatiko... Kam man burbulas voniai, jei po jo tiek problemų, jei ant odos jaučiasi nemaloniai, palieka lipnią odą ir neturi jokio aromato, kuriuo galėčiau pasimėgauti? Nuvylė mane šitas ir greičiausiai tiesiog ateityje iš šios kompanijos vonios burbulų nebepirksiu. Sekmadienio pasilepinimas šiandien tapo didžiuliu papildomu vargu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. oi blem, sujuokinai 😁 supykusi ant burbulo! 😁😁
    o jei surimtėjus, tai aš irgi kažkada įsimečiau į vonią geltonos ar tai oranžinės spalvos burbulą ir ta vandens kai sysiuko spalva tikrai nelabai fainai 🥲 daugiau niekad neperku tokios spalvos burbulų - geriau melsvus, violetinius 😁🤌

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D :D susipykau :D
      O kokius burbulus perki? Kokios kompanijos tau iš ties patiko ir nenuvylė? Nerandu nieko, kas iš tiesų labai labai labai patiktų :)

      Panaikinti
    2. hm, žinok, aš per visą savo gyvenimą bandžiau gal penkias bombas iš viso, nes neturiu vonios ir joje guliu bais retai :D bet visi giria Lush bombas, norėčiau kada ir aš jas pabandyti :D

      Panaikinti
    3. va iš estijos https://lush.ee/en/product-category/bath-shower/bath-bombs/ atsiunčia į DPD paštomatą už 6 eur, pabandyk kada)

      Panaikinti
    4. Man Lush labai labai patinka, kokiais 2010-2013 esu išbandžiusi visą jų asortimentą, esu buvusi Lush fabrike, nuolat nusipirkdavau ir kartodavau jų produktus, nes kasdien praeidavau pro parduotuvę, bet Lietuvoje tas Lush buvo sunkiai pasiekiamas.
      Žiūrėjau parsisiųsti Lush iš UK, bet pasirodė per brangu. Reikės pasižiūrėti dėl Estijos ;) Ačiū

      Panaikinti

Rašyti komentarą