PIRMAS ĮSPŪDIS. CHRISTIAN BRETON Stop Surgery dermabrasion peeling cream - veido šveitiklis

Metų įrašų lyg ir nesinori pradėti su mėginiu, tačiau... aš senai jau noriu išbandyti šitą veido šveitiklį, tačiau vis nerasdavau progos, neprisiruošdavau arba tiesiog patingėdavau. Šį kart dedu tašką ir dabar pat bandau, nes kitaip ir vėl neprisiruošiu. O smalsumo čia daug, pirmiausia - kas čia per šveitiklis? Rūgštinis? Fizinis? Plėšiu paslaptingą nedidelę pakuotę ir testuoju.


Ką žada gamintojas: Christian Breton veido švetiklis suteikia odai skaistumo ir sveiko spindesio. Po naudojimo oda tampa itin švelni. Priemonė išlygina odos tekstūrą, sumažina smulkių raukšlelių bei porų matomumą. 
Stiprioje formulėje yra:
- SALICILIO RŪGŠTIS padedanti pašalinti negyvas ląsteles, mažina bakterijų dauginimąsi ant odos, tad padeda probleminei odai
- GLIKOLIO RŪGŠTIS padeda šalinti negyvas ląsteles, drėkina, lygina ir šviesina odos toną, stangrina odą;
-HIALURONO RŪGŠTIS drėkina ir skatina ląstelių atsinaujinimąl
- BAMBUKO EKSTRAKTAS atgaivina odą, paspartina kolageno gamybą, drėkina ir pasižymi valomosiomis savybėmis.

Naudojimas: tepkite ant nuvalytos odos vengdami akių srities. Masažuokite ant odos dvi minutes. Nuskalaukite su drungnu vandeniu ir švelniai nusausinkite odą. Toliau naudokite įprastus odos priežiūros produktus.

ČIA

Sudėtis: Aqua, Pumice, Glycerin, Triethanolamine, Glycolic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Sclerotium Gum, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum, Bacillus Ferment Filtrate, Rubus Idaeus Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, CI 17200


Kiekis: mėginuko kiekis 1,3 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 52,00 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas ir esu mačiusi Eurovaistinėje


Mano nuomonė. Atidariusi šveitiklį labai nustebau dėl jo konsistencijos - primena tirštesnį gelinį, skaidrų prausiklį su smulkiomis baltomis dalelėmis, tad o gal visgi rūgštinis? Tiesą pasakius tik perskaičius sudėtį ir išbandžiusi ant odos supratau, kad priemonė su šveičiamosiomis dalelėmis, tad fizinis šveitiklis, turintis truputį glikolio rūgšties. Priemonė kvepia maloniu, kosmetiniu aromatu.

Tik padengus ant odos atrodo, kad šveitiklis bus labai labai švelnus, tačiau per kokias 30 sekundžių gelis nuo odos dingsta arba išgaruoja arba susigeria ir ant odos paviršiaus lieka tik smulkios, labai aštrios pemzos dalelės.... Kuo ilgiau masažuoju, tuo aštriau ant odos jaučiasi, kol galiausiai atrodo, kad odą lyg ir braižo smulkutėmis stiklo dalelėmis - aštru ir net labai. 

Priemonė labai neblogai pavalo odos paviršių, oda tapo neįtikėtinai švelni ir maloni liesti. Ant paviršiaus neliko jokio riebaliuko ir visgi neišsausino, netempė nuo sausumo pojūčio. O va poroms jokios įtakos nepadarė - kokios buvo, tokios ir liko - tos pasikimšusios tik vos vos pašviesėjo. Vizualiai oda šiek tiek paskaistėjo, tačiau vargu ar fizinis šveitiklis gali prilygti rūgštiniam. Pirmiausia dėl to aštraus rėžimo pojūčio - taip, dalelės labai labai smulkios, tačiau jos nemaloniai braižo. Masažuodama odą jau žinojau, kad niekada nebesiryžčiau naudoti veido šveitiklių su abrazyvinėmis dalelėmis - ilgalaikėje perspektyvoje odos paviršius pažeidžiamas, o poros tampa labiau pastebimos. Jau geriau saikingai, švelnus rūgštinis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai